Reis zoeken

Daarom Djoser

 • Veel individuele vrijheid
 • Gemak van een groepsreis
 • Kleine groepen
 • Oog voor cultuur & natuur
 • Scherpe prijzen
 • Duurzaam reizen
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Bij Djoser zit je goed!

Lees meer
>

https://www.youtube.com/user/DjoserWebsite https://www.instagram.com/djoser_reizen/

Onderweg met Djoser

Op reis met Djoser maak je de meest bijzondere dingen mee. Lees hier de leukste en mooiste reisherinneringen van Djoser reizigers. Hopelijk kunnen we snel weer op reis om nieuwe ervaringen op te doen.


 • Nog net voor de uitbraak van de corona, de rondreis door Kenia en Tanzania gemaakt. Weer een hele mooie ervaring.  Weer heel veel dieren gezien. De leukste / meest bijzondere voor mij, was een groep van 5 leeuwen in een boom. Locaties die Djoser uitzoekt zijn erg goed.

  Willem

 • Argentinië is één van mijn mooiste rondreizen. Argentinië is een zo veelzijdig land qua natuur. Er is zo veel te beleven. Prachtige steden, leuke stranden, mooie bergen, adembenemende gletsjers. Het is een heel leuke en je kan het zo intensief maken zoals je wil. Je kan er wondermooie hikingen doen over prachtige bergen of tot aan de top van een gletsjer. Leuke bood trippen omringd door bergen op zoek naar Pinguïns of Dolfijnen. Met een boot tot aan de grootste gletsjer waar je het ijs kan zien afbrokkelen in het het water. (Als je geluk hebt het te zien vallen) Wat wondermooi on te zien en wat een impact het heeft op het water. Je reist ook door naar Chili wat een prachtige natuur daar ook waar rijden op paarden. Deze reis is er ééntje om in te kaderen en deze avonturen draag ik voor altijd met mij mee!

  Sylvia

 • In februari/maart 2020 heb ik de Nieuw-Zeelandreis gemaakt. Dit was voor mij met stip de mooiste reiservaring van alle 22 reizen die ik tot nu toe met Djoser gemaakt heb.

  In deze reis heb ik vooral zeer mooie herinneringen aan het Tongariro National park. In dit park kun je een wandeling/trekking maken van een kilometer of 19 over een aantal prachtige vulkaankraters. Gelukkig zat het weer mee en was het bijna de hele wandeling kraakhelder. De hele omgeving leek buitenaards en de foto's die ik er maakte zijn nog steeds de mooiste van de hele reis.

  Het was wel een pittige wandeling qua klimmen en dalen dus onderschat het niet. Je wordt door de eigenaar van het hotel wel weer zeer goed geïnstrueerd over wat wel en niet te doen en wat je mee moet nemen. Je wordt niet zomaar in het park los gelaten. Ik heb gedurende mijn vele reizen meerdere flinke wandelingen gemaakt maar deze sprong er toch uit. Of moet ik deze wandeling toch maar op een gedeelde eerste plaats zetten met de 2 daagse beklimming van Mount Kinabalu in Maleisië?

  Dirk

 • In 2020 naar Oeganda en Tanzania gereisd met Djoser. Naar een lange wandeltocht en geklim in de jungle dan een grote zilverrug gorilla zien!! De foto’s geven me nog steeds kippenvel!!! En tijdens het kamperen in de serengeti National park! s ’Nachts de geluiden van leeuwen en hyena’s te horen geweldig!!! Om nooit te vergeten!

  Sabine

 • In 2019 mijn reis naar Iran, schitterend was dit erg spannend hoe het daar zou gaan, want zo veel toeristen waren er daar nog niet en op het wereld grote plein van Isfahan was ik echt een attractie voor de lokals daar, zeer veel aandacht en bekijks daar in dat land van de soeks. Byzonder mooie reis is dat geworden, heel veel schitterende tuinen, ontzettend veel prachtige moskeeën en schitterende pleinen, heel veel lieve en erg vriendelijke mensen die je altijd willen uitnodigen voor de thee of gewoon mee picknicken op straat wat je overal tegenkomt.Ook byzonder was het bezoek aan de torens van de stilte, waar ze tot in begin 20e eeuw de doden bovenop in de buitenlucht lagen om door de natuur te laten vergaan, ook Teheran zelf was een belevenis op zich, zeer fijne groep en zeer goede reis begeleiding heeft dit alles tot een succes gemaakt, mijn volgende reis met Djoser dit jaar in 2021, wil ik graag naar India/Nepal maken , hopelijk gaat deze door.
  Fred

  Fred

 • De afgelopen jaren fantastische reizen gemaakt met Djoser, door verschillende continenten, onderleiding van enthousiaste en een gezellige reisleiding. Een van de favorieten is toch wel de Transiberie express door Rusland, Siberië, Mongolië en China, en de geweldige 8 daagse door de Stille Gobiwoestijn Mongolië en slapen in de Gers, en een bezoekje aan een afgelegen schooltje!

  Hopelijk kunnen we weer snel een coronavrije reis maken met Djoser, Fantastische organisatie!

  Guido

 • Een prachtige rondvlucht boven de Aso vulkaan. De zeer indrukwekkende plaatsen Hiroshima en Nagasaki. De snelle Shinkansen. De prachtige kleding tijdens een feest in Kyoto. Dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en dan Tokio. De meest interessante reis ooit!

  Wupke

 • Fietsreis Vietnam & Cambodja was prachtig en bijzonder leuke gids Klaas en mooie tochten gemaakt grote vrachtwagen met fietsen en de groep van 15 mensen in de bus en zo trokken we naar de plek waar we gingen fietsen en varen in delta Vietnam. Leuke excursies en in Cambodja Ankor, wat prachtig een belevenis deze tempels en opgraveningen, een totaal andere wereld. We reisden verder met hele vriendelijke mensen en gastvrijheid. Een werklustig volk een aanrader als we weer kunnen reizen. Goed verzorgd door Djoser

  Ella

 • De reis met Djoser naar Argentinië en Chili in de 2de helft van februari en 1ste helft van maart-2020 staat mij nog goed bij.
  Een prachtige reis met indrukwekkende natuur. Daarbij hadden we ook een erg leuk groep waarmee we nog steeds contact hebben.
  De terugreis was wel even spannend. We hadden de laatste vlucht vanuit Buenos Aires naar Madrid, voordat het luchtruim in Argentinië dicht ging i.v.m. Covid-19. Toch is ook deze terugreis voorspoedig verlopen. Wat ook bijdroeg aan de geweldige reis was de zeer professionele, kundige, kordate en vriendelijke reisleidster Deborah.

  Bob

 • Reis Panama en Costa Rica, fantastische natuur gezien, maar anderen hebben veel mooiere foto’s met professionele camera’s.
  Veel leuke kiekjes van de groep kids, maar dat zegt anderen weinig.

  Ik was gefascineerd door het Panama kanaal; met eigen ogen zien hoe n schip door de sluis wordt geleid, hoe het hele systeem van ‘het kanaal’ werkt (dat stiekem eigenlijk geen kanaal is maar een rij op elkaar aangesloten meertjes). Tijdens onze dagen in Panama las ik ook ‘kleermaker uit Panama’ van John le Carré, extra leuk omdat je daarmee ook de historische context van dit gebied meekrijgt. En als je er zelf rondloopt, proef je letterlijk de sfeer.

  Femke

 • Tijdens onze reis door Zuid India in 2019 werd er tegenover ons hotel in Thanjavur vuurwerk afgestoken dus wij gingen kijken....voordat we het wisten stonden we op een podium een bruidspaar te feliciteren en werd er gefilmd etc....en weggaan dat mocht niet dus met alle gasten aan tafel voor het Indiase diner de uitgebreide thali....erg lekker vooral met een tiental obers die naar ons stonden te kijken hoe we dat aten. Daarna weg echt niet na het dessert de slotdans......bleek dat de zus van de bruid het allemaal heel leuk vond en haar engels oefende. De foto's hebben we nooit gezien alleen die op onze gsm hebben we wel......achteraf besefte we eigenlijk pas hoe bijzonder deze avond voor ons was en wellicht ook voor de familie haha. Die vragen zich later af wie dat op de film en foto's zijn. Mooie extra ervaring tijdens een mooie reis.....

  Boudewijn

 • Zuid-Afrika is een prachtig én boeiend land. Iedere minuut van de reis heb ik genoten: het land heeft een ruige, afwisselende natuur, wilde dieren (in de wildparken, maar ook aan de kust waar we pinguïns, walvissen en een haai zagen), woeste oceanen, een prachtige zonsopkomst. Zelfs de wolken maakten een onvergetelijke indruk op mij. Er is zoveel te zien en te beleven, dat ik er graag nog een keer naar terug ga!

  Jolanda

 • Rajasthan paleizen-reis; in Jaipur naar een Bollywoodfilm, genieten van een thali en met een tuktuk terug naar je paleisje. Wow, dat ik heb kunnen doen!!

  Saskia

 • In Tarangire soort van verdwalen en de mooiste ontdekkingen doen; landschap, dieren, bomen, kleuren en geuren. Een fantastische herinnering om aan terug te denken als het hier (nu) even tegen zit.

  Saskia

 • Mijn 1e reis met Djoser ging naar Bolivia & Peru, juni 1998. Het was dermate mooi en interessant qua natuur en cultuur en zeker niet ongezellig, dat er nog vele reizen volgden. Dit jaar heb ik tot 3x toe geprobeerd mijn 25e reis te maken, wat helaas niet gelukt is. Ook de nieuwe gids staat weer vol met nieuwe reizen, dus mijn TODO-list is weer verder uitgebreid. Die 25e reis gaat er komen!

  Paul

 • Uit een 24-daagse reis naar China. Wat een reis en het transport in alle soorten, maten en types. Ook nog per sjoelbakkenboot die er niet meer is. Eigenlijk te veel om over te zeggen, maar Chengdu eerste kennismaking met de hotpot. In dit geval een achteraf restaurantje buurt hotel, en was met zijn allen op hele kleine krukjes zitten rond een mega Bowl waar kokend water en kleine pepertjes in zat. Gewoon houten sticks en alle groenten, zwammen, zeewier, eitjes, aardappeltjes etc. aan je stokje prikken en in de hotpot. Heerlijk. Wij waren direct voor de mensen/chinezen daar een attractie. Kwamen naar ons toe met verse spullen en tips en dat alles met handen en voeten. Als ik eraan terugdenk dan krijg ik een glimlach op mijn gezicht, dit was het leukste keertje om uit eten te zijn!! Bovenal was en blijft het een hele leuke reis en ik denk zelfs nu nog!! Engels is nog niet zo ingeburgerd, maar met handen en voeten kom je wel heel ver.

  Sonja

 • De tientallen reizen die ik maakte met Djoser waren stuk voor stuk de moeite waard; diversiteit in zijn breedste vorm. Als ik er toch 1 uit moet pikken is het de reis met de Transsiberië express met daarbij de kampeerweek in de Gobiwoestijn in Mongolië. De stilte, de natuur en de gastvrije Mongolen. Het slapen in een ger, maar voornamelijk in je koepeltentje die je iedere avond moest opzetten en 's morgens weer afbreken na het fantastisch ontbijt mede bereid door onze kok die ook 's avonds een 3-gangenmenu op tafel toverde. Ook de treinreis was geweldig. Het wisselen van spoor waarbij de trein in zijn geheel werd opgetild zonder dat je daar iets van merkte (Van Mongolië naar China). In de trein was een samouvar die je van kokend water voorzag voor je zelf meegenomen noedels. Tot overmaat van ramp kregen we op de terugreis met de KLM weer noedels te eten. Het heeft jaren geduurd voordat ik me weer aan de noedels vergreep.

  Els

 • In februari 2002 vertrokken we naar Nieuw-Zeeland aan de andere kant van de aarde, met een korte tussenstop in Hong Kong. Daarna al snel kennis gemaakt met het gat in de ozonlaag: normaliter hoef ik me nooit in te smeren, maar nu voor het eerst verbrand. Dat was gelukkig snel over, dus volop genoten van de prachtige natuur (eigenlijk heel Europa maar dan in 1 land) met o.a. geisers, fjorden en gletsjers (wandelen+helicoptervlucht). Volop gewandeld. Met Eduard, mijn kamergenoot van toen, maak ik nu nog steeds wandelingen hier in Nederland; samen al zo'n 2000 km afgelegd! En ook met Ingrid uit Luxemburg is er nog steeds contact.

  Paul

Bekijk alle reisherinneringen

Kies een regio

Terug naar boven