Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

We overnachten in goede middenklasse hotels, die meestal centraal gelegen zijn.

In Lovina op Bali ligt ons hotel pal aan het strand, of heel vlakbij; je loopt zo van het hotel het strand op. Ook is er een zwembad aanwezig voor wie liever een frisse duik in het zwembad neemt.

Ons hotel in Yogyakarta ligt op loopafstand van Malioboro Street: de grootste en bekendste winkelstraat in Yogyakarta. Alle kamers hebben een airco en er is hier ook een zwembad aanwezig: een oase van rust te midden van alle bedrijvigheid.

In Ubud ligt ons aangename hotel tussen de rijstvelden en de bossen. In de prachtige tuin van het hotel bevindt zich een zwembad en er is een gratis shuttle naar het centrum van Ubud. Wil je helemaal bijkomen van je indrukwekkende reis, dan kun je hier ook een heerlijke massage krijgen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor 

Medan Garuda Plaza Hotel
Bohorok Rindu Alam Hotel
Brastagi Sinabung Resort Hotel
Samosir Toledo Inn
Yogyakarta Jambuluwuk Hotel
Bromo Bromo Permai
Kalibaru Kalibaru Cottages
Munduk Puri Lumbung
Lovina Aditya Beach Resort
Ubud The Grand Sunti

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven. 

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.
Go to top