Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

We overnachten in comfortabele hotels met douche en toilet op de kamer. In de meeste hotels is gratis  WIFI en airconditioning aanwezig. Sommige hotels hebben ook een restaurant met een gezellig terras of een binnenplaats, waar je heerlijk kunt zitten eten. We gebruiken hotels met een eigen karakter en met een goede ligging, vaak op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.


Vrijwel alle hotels (m.u.v. de hotels in Casablanca en Rabat) beschikken over een zwembad, zodat je een verfrissende duik kunt nemen, of lekker kunt relaxen op een ligbed aan de rand van het water.

In Casablanca overnachten we in een typische Marokkaans hotel en in Rabat slapen we in een mooi hotel, midden in het nieuwe centrum. In Fes ligt het hotel naast de ingang van de medina. In Erfoud slapen we in een Riad en in Zagora in een hotel in kasbah-stijl.
 

In de woestijn overnachten we in tenten in een berberkamp. Hiervoor hoef je geen slaapzak mee te nemen; er staan bedden in je tent en voor schone lakens, dekens en een handdoek wordt gezorgd. 
 

Vanuit het 4 sterren Cote Ocean Mogador in Essaouira loop je zo het strand op en de zee in. De gezinsvriendelijke omgeving en tal van restaurants en attracties in de buurt, maken dat dit hotel een uitstekende plek is om je rondreis te eindigen en te ontspannen. 

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Casablanca Moroccan House
Rabat Hotel Lutece
Fes Hotel Batha
Midelt Hotel Taddart
Erfoud Riad Salam
Erg Chebbi Sahara Garden
Zaroga Hotel Ksar Tinsouline
Ouarzazate Le Fint
Ait Benhaddou Riad Maktoub
Marrakech Gomassine
Essaouira Atlas Essaouira & Spa resort


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van 3 personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.
 

Go to top