Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Tijdens deze kampeer/lodge reis overnachten we 4 nachten in sfeervolle hotels/lodges en 14 nachten in je eigen daktent. Afhankelijk van de gezinsgrootte krijg je een of twee tenten. De tenten zijn voorzien van een muskietengaas. Er zijn sanitaire voorzieningen op de kampeerterreinen aanwezig en soms ook een zwembad. Op een aantal campings tref je er ook een kleine kampwinkel aan.

In Namib Naukluft  verblijven we op de Sesriem camping. De camping is prachtig gelegen midden in de woestijn met adembenemende uitzichten vanuit je daktent.  Er is een zwembad en een kleine campingwinkel aanwezig. Ook is er een tankstation en is de ingang van de Sossusvlei vlakbij.

Ons hotel in Swakopmund ligt in het centrum en vlakbij het strand. Vanuit hier zijn er verschillende excursies mogelijke zoals oa sandboarden. We verblijven hier twee dagen zodat we ook tijd hebben om boodschappen te doen voor het vervolg van dit avontuur.

In het Etosha NP verblijven we midden in het park en grenst aan een 'waterhole' dat 's nachts wordt verlicht zodat je hier de kans hebt dieren te spotten. De camping heeft een zwembad. Vanaf de camping kun je met je eigen 4 x 4 verschillende game drives maken.

Bekijk reviews op Tripadvisor

Sesriem Sesriem campsite
Solitair  Agama River Camp
Swakopmund Luxury Suites
Kamanjab Oppi Koppi restcamp

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Go to top