Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Vervoer

< Terug naar de reis

We reizen in groepsverband, maar je reist met je eigen gezin in een volledig uitgeruste terreinwagen met een tent op het dak. De auto is voorzien van complete kampeeruitrusting inclusief matjes en slaapzakken. ’s Avonds klap je de daktent open en roer je onder de sterrenhemel in je pannetje. Je valt in slaap met dierengeluiden op de achtergrond. Wij regelen de campings en de hotels/lodges.

De prijs van de reis is gebaseerd op een bezetting van vier personen per auto. Het minimum aantal personen per auto is twee, het maximum is vier. Indien het gezin uit drie personen bestaat dan is er een toeslag van € 325,- per persoon. Bestaat het gezin uit twee personen dan is de toeslag € 925,- per persoon.

De auto is van het type Toyota Highlux of vergelijkbaar. De auto is verzekerd voor schade aan ruiten en banden. Niet te verzekeren is schade aan de onderzijde van de auto, welke niet door een aanrijding is veroorzaakt. Deze schade loop je op door te snel door drifts/dips te rijden waarbij de auto de grond raakt. Ook bij een doorwading van een rivier kan je bodemschade oplopen. Voorzichtigheid is daarom geboden. Rijd op een gravelweg nooit harder dan 80 kilometer per uur om tijdig snelheid te kunnen minderen voor gaten, bochten, dips en loslopend wild of vee.

Onderweg kan er van bestuurder worden gewisseld. Twee bestuurders staan geregistreerd per auto. Ervaring in het rijden van off road is niet nodig. De auto is voorzien van één of twee daktenten. Dit is afhankelijk van de gezinssamenstelling.

De reis wordt begeleid door een ervaren gids en zijn assistent. De lokale gids assisteert bij technische problemen onderweg en helpt met het  inkopen voor het eten. Uiteraard geven zij ook graag uitleg over Namibië, haar bevolking, geschiedenis en de boeiende flora en fauna. De gids en zijn assistent  rijden in hun eigen auto.

Ter plaatse betaal je een borg van R3000,00 (geblokkeerd op je creditcard).

Go to top