Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Djoser Reizigersinformatiedagen: 28 en 29 januari 2023

Reizigersinformatiedagen!
Je bent van harte welkom op onze gezellige Reizigersinformatiedagen, waar je in een bijzondere setting alles te weten komt over onze reizen. Heb je reisplannen maar weet je nog niet waar je naar toe wilt met je gezin? Kom dan in Leiden langs voor informatie en inspiratie.

Op ontdekkingsreis in Museum Volkenkunde
In het weekend van 28 en 29 januari ontvangen we je graag op onze Reizigersinformatiedagen in Leiden in Museum Volkenkunde. Een van de oudste volkenkundige musea ter wereld en de ideale locatie om informatie te krijgen over al onze reizen. Kijk voor inspiratie op je gemak rond tussen de wereldse tentoonstellingen en maak kennis met verschillende culturen door de 4.000 unieke voorwerpen die staan opgesteld. Medewerkers van het museum nemen je mee op een culturele reis tijdens rondleidingen en er zijn diverse leuke workshops. Je reis begint al meteen.

Aanmelden
Toegang tot de Reizigersinformatiedagen en het museum is gratis, maar meld je wel even aan. Print het van toepassing zijnde dagdeel uit en lever het in bij de entree van Museum Volkenkunde. Één printje is voldoende voor meerdere personen. Of download de uitnodiging en laat deze zien op je mobiele telefoon.

- Zaterdagochtend
- Zaterdagmiddag
- Zondagochtend
- Zondagmiddag
 

Go to top