Familiereis zoeken

  • Brochure Junior aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Nieuwe reis: Thailand, Cambodja & Koh Chang

Met een tuktuk reis je zo van A naar B door het drukke verkeer van Bangkok. Diverse straatverkopers proberen allerhande souvenirs te slijten maar vergeet niet om af te dingen.

Reis mee naar de River Kwai waar je midden in de natuur en in alle rust kunt bijkomen van de indrukken die je onderweg hebt gedaan. In Ayutthaya lijkt het alsof de tijd al een aantal eeuwen heeft stilgestaan en kun je in het donker een boottocht maken langs de tempels die dan prachtig zijn uitgelicht. Khao Yai nationaal park is het oudste van Thailand. Bij het intrekken van de schemer vliegen hier grote groepen vleermuizen hun grot uit en gaan op zoek naar eten. Op een heuvel in de jungle nabij Nang Rong ligt een prachtige Hindoeïstische Khmer tempel die niet mag missen.

Absoluut hoogtepunt in deze reis is een het verblijf in Siem Reap. Van hieruit bezoeken het UNESCO Wereld Wonder Ankor Wat. Dit door de jungle overwoekerde tempelcomplex spreekt enorm tot de verbeelding en is het decor geweest van talloze avonturen films. Vanuit Siem Reap reizen we naar de oude handelsstad Battambang waar nog veel invloeden van de Franse overheersers zichtbaar zijn in de kenmerkende architectuur. De reis eindigt op het paradijselijke eiland Koh Chang. Hier kun je heerlijk bijkomen van alle indrukken die de reis heeft achtergelaten.

Dat ene souvenir vergeten te kopen of niet alles nog kunnen zien in Bangkok? Voordat je naar huis vliegt overnachten we in Bangkok en heb je hier nog een hele dag ter vrije besteding.   

Lees hier alles over deze mooie reis!

Chat met Djoser
Go to top