Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Coronabericht

Bij Djoser zijn we gek op reizen, het zit in ons DNA. Maar met de huidige ontwikkelingen is er geen ontkomen aan: reizen is op dit moment helaas even niet mogelijk. We hebben helaas al veel reizen in de zomervakantie moeten annuleren, dat was alles behalve een makkelijke beslissing.

We krijgen op dit moment veel vragen van reizigers, en dat begrijpen we heel goed. Ook als je aan het nadenken bent over een mooie reis tijdens kerst, is er misschien nog veel onzeker. Daarom hebben we een lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen samengesteld. Op de website van de ANVR kun je trouwens ook veel informatie vinden over de huidige situatie.

Staat je vraag er niet tussen, of heb je een specifiekere vraag over één van onze reizen? Bel ons dan gerust. We blijven van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 beschikbaar per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon. We staan je graag te woord.

Heb je al een reis geboekt bij Djoser? Dan houden we je natuurlijk uitvoerig op de hoogte op via je persoonlijke Mijn Djoser-pagina.


Go to top