Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Coronabericht

Bij Djoser zijn we gek op reizen, het zit in ons DNA. Maar deze zomer is een verre reis even niet mogelijk. Gelukkig zien we nu wel veranderingen. De grenzen in Europa gaan weer open, toeristen zijn weer vaker welkom en luchtvaartmaatschappijen starten hun vluchten weer op. Wil je zelf op de hoogte blijven, Kijk dan op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksoverheid en de ANVR.

Ondertussen gaan wij vol enthousiasme door met het organiseren van bijzondere reizen, want als we dat deze zomer niet kunnen, dan doen we dat graag volgend jaar. Alle reizen en vertrekdata voor de zomervakantie 2021 staan dan ook al op onze website. Ook voor de komende winter rondom kerst, hopen we weer mooie reizen te organiseren – we doen niets liever!

Veel gezinnen hebben omgeboekt naar volgend jaar , dus er is vast al een groep die goed bij je past. Natuurlijk willen we ook graag meedenken met het uitzoeken van een nieuwe reis. Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 13:30 en ons  altijd e-mailen of chatten via de website.Go to top