Familiereis zoeken

  • Brochure Junior aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Gratis Schiphol P6 Valet Parking

Voorwaarden & Spelregels
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de parkeeractie van Djoser voor gratis valet parking op Schiphol (Smart) Parking P6. Deze actie is in samenwerking met Schiphol Valet Parking en alleen geldig voor nieuwe boekingen die gemaakt zijn in de periode van 10 maart 2018 t/m 31 maart 2018. Dit aanbod is alleen geldig voor Familyreizen met vertrek in de zomervakantie 2018. Gebruik bij het boeken van de Djoser Familyreis de actiecode; FAMPARK18

Gratis je auto parkeren op Schiphol tijdens je reis!

Als je tussen 10 maart 2018 en 1 april 2018 een reis bij ons boekt die vertrekt vanaf Schiphol, kun je gratis je auto parkeren tijdens je reis via de valet parking van Schiphol. Dat is nog eens een onbezorgd begin van de vakantie! Waar je normaal gesproken voor 21 dagen  161,50 betaalt, kun je nu gratis met Djoser parkeren.

Valet Parking op Schiphol

Je rijdt met je auto naar P6 Valet dicht bij de terminal, je trekt een parkeerkaart en je rijdt door de videostraat de garage in, waar je de sleutels kunt overhandigen bij de servicebalie. In de videostraat wordt je auto volledig gescand. Een unieke service! Bij terugkomst meld je je weer bij dezelfde balie en ontvang je de sleutels en een uitrijkaart, waarmee je de parkeergarage kunt verlaten. Er is 24 uur per dag een medewerker aanwezig bij de balie.

Vul tijdens het boeken van je reis de actiecode in die je al van ons ontvangen hebt. Stuur ná je boeking een e-mail naar info@djoser.nl waarin je het reserveringsnummer van je boeking vermeldt. Wij sturen je dan per e-mail je eigen unieke code toe die je kunt gebruiken op de website van Schiphol om te reserveren.

Hoe reserveer je de parkeerplaats?

1)    Klik op de Schiphol-link die we je per e-mail hebben toegestuurd
2)    Vul de periode in waarin je wilt parkeren (let goed op de vertrek- en aankomstdagen van de reis die je bij ons geboekt hebt)
3)    Vul je unieke promotiecode in XXXX die je van Djoser ontvangen hebt
4)    Vul je reserveringsnummer van Djoser in (dit is hetzelfde als je factuurnummer)
5)    Klik op ‘bereken prijs’
6)    Selecteer Schiphol (Valet) Parking en klik op 'in winkelwagen'
7)    Je betaalt alleen de administratiekosten*
8)    Maak de reservering verder af

Voorwaarden

-    De actie is enkel geldig bij Schiphol Valet Parking P6 voor de reisperiode zoals je deze geboekt hebt bij Djoser, met een maximum van 45 aaneengesloten dagen 
-    De unieke promotiecode is niet overdraagbaar aan derden
-    Parkeren kan alleen in de periode van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018 (31 augustus 2018 is de laatste uitrijmogelijkheid)
-    De reservering bij Schiphol Valet Parking moet uiterlijk 1 juni 2018 zijn gemaakt
-    Alleen te reserveren via internet

-    Reserveer tijdig om je te verzekeren van een parkeerplaats. Bij Schiphol parking geldt vol = vol
-    De promotiecode kan niet worden omgewisseld in contant geld
-    Er kan slechts 1 boeking worden gemaakt per promotiecode
-    Er geldt geen restitutie over reeds gemaakte boekingen
-    Djoser behoudt zich het recht eventuele wijzigingen op de actiepagina door te voeren
-    Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Schiphol Parking
-    Bij annulering van je reis is deze actie niet meer geldig. Is er sprake van omboeken bij Djoser in dezelfde reisperiode? Dan kun je contact met ons opnemen
-    Alle overige voorwaarden van Schiphol (Valet) Parking zijn van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van Schiphol.
 
* Tijdens je reservering bij Schiphol betaal je enkel de administratiekosten. De hoogte van de administratiekosten hangt af van de periode dat je er parkeert. Bij 21 dagen parkeren in de maand juli zijn de kosten ca. € 1,- per reservering.
 

Chat met Djoser
Go to top