Vervoer

Tijdens de rondreis beschikken we over eigen bussen op de reisdagen, die voorzien zijn van ventilatie en verwarming indien noodzakelijk. Onderweg is vaak veel te zien en omdat het vervoer geheel tot onze beschikking staat, kunnen we stoppen waar we willen om even de benen te strekken, een foto te maken of een mooi plaatsje of markt onderweg te bezoeken. In verschillende interessante plaatsen onderweg stoppen we natuurlijk.

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een goede kwaliteit fiets met versnellingen. We maken bij deze fietsreis fietstochten de Hoofdstad Warschau en het bruisende Krakau. De fietstochten gaan met name door mooie natuurgebieden, langs de rivier de Wisla en we passeren pittoreske stadjes. We fietsen tussen de 50 en 75 kilometer per dag over goed begaanbaar terrein. Het landschap is overwegend vlak waardoor deze fietsreis voor iedereen met een normale conditie goed te doen is. Je dient er wel rekening mee te houden dat een enkel hoogteverschil voor kan komen.
Elektrische fiets (e-bike)

Het is voor deze fietsreis mogelijk om een elektrische fiets te reserveren. De elektromotor van een elektrische fiets geeft je net dat duwtje in de rug, waardoor het heuvel op ook aangenaam fietsen is. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je wil. De toeslag voor een elektrische fiets is € 140,- voor de gehele reis. De fiets dien je voor vertrek te reserveren, dit kan je telefonisch of via info@djoserwandelfiets.nl aan ons doorgeven.