Vervoer

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een hybride fiets met 27 versnellingen. We fietsen tussen de 27 en 70 kilometer per dag over goed begaanbaar terrein.

Bus/Trein
We leggen gedeeltes van de reis af met onze eigen bus. Tijdens de fietstochten vanaf dag 2 gaat er een begeleidend busje mee voor vervoer van de bagage en reserve onderdelen. Ook kun je plaatsnemen in dit busje, mocht je niet kunnen of willen fietsen op een bepaald moment.
 

Elektrische fiets (e-bike)

E-bikeHet is voor deze fietsreis mogelijk om een elektrische (e-bike) fiets te reserveren. De elektromotor van een elektrische fiets geeft je net dat duwtje in de rug, waardoor het heuvel op ook aangenaam fietsen is. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je wil. De toeslag voor een elektrische fiets is € 195,- voor de gehele reis. De minimale lengte om gebruik te kunnen maken van elektrische fiets is 163cm. Heb je interesse, informeer er dan naar, dan reserveren wij deze e-bike voor je. Er is een beperkt aantal e-bikes per reisdatum beschikbaar, dus reserveer tijdig!

Bekijk ook...