Djoser op Maat: Stel je eigen groepsreis samen

Djoser op Maat: Stel je eigen groepsreis samen

djoseropmaat_large_01

Als je met je eigen groep op reis gaat, moet alles perfect geregeld zijn. Met Djoser Op Maat zorgen wij ervoor dat de reis helemaal voldoet aan de eigen wensen van het gezelschap.


WAT IS DJOSER OP MAAT?
De naam zegt het al: je kunt samen met Djoser een reis samenstellen om met een eigen groep van minimaal 10 personen op pad te gaan. De groep kan bijvoorbeeld bestaan uit vrienden, collega’s of leden van een vereniging of (jaar)club. Jullie bepalen zelf de intensiteit en de duur van de reis. En bij Djoser weet je dat het goed zit met het vervoer, de hotels en het reisprogramma.

djoseropmaat_small_01DE WERELD ROND
Met ons uitgebreide netwerk van lokale agenten kan Djoser praktisch overal ter wereld een reis op maat organiseren: van IJsland tot Zuid-Afrika en van Vietnam tot Mexico. Jullie eigen interesses en het beschikbare budget bepalen de bestemming.

TIPS
Op zoek naar een bijzondere bestemming, maar is het budget beperkt? Kies dan een land met een laag prijspeil dat je bereikt met een korte vlucht, zoals Egypte of Marokko. Willen jullie toch verder weg, dan ligt Zuidoost-Azië meer voor de hand dan het duurdere Latijns-Amerika. Als je excursies opneemt in de reis, krijg je vaak een scherpere prijs dan wanneer je ze ter plaatse boekt. Bovendien weet je dan zeker dat jullie je favoriete activiteit ook echt kunnen doen.

SFEERVOL OVERNACHTEN EN DINEREN
Uiteraard heb je vrijwel overal de keuze uit een gezellig familiehotelletje in de binnenstad of juist een groot hotel met talloze voorzieningen. Djoser kan ook heel speciale accommodaties voor jullie boeken: van een cabaña in de jungle tot een bedoeïenentent in de woestijn.

LEKKER ETEN
Je kunt bij een reis op maat per dag aangeven welke maaltijden er voor de groep verzorgd moeten worden. Daarmee kun je inspelen op de rest van je programma. Intensief kennismaken met de lokale keuken? Overweeg dan eens een Thaise of Marokkaanse kookcursus op de bestemming.

ONDERWEG
Een reis op maat begint met een internationale vlucht. Een nachttrein of binnenlandse vlucht is ideaal voor de langere afstanden. Een minibus of touringcar kunnen we inzetten voor de overige dagen. Vervoer op maat kan elke dag anders zijn. Voor het ruigere werk zetten we 4x4’s of een safaritruck in. Moeten jullie werkbezoeken afleggen in een stad, dan zetten we een busje of auto’s met chauffeur in.

REISBEGELEIDING
Kies je voor een reis met begeleiding, dan tre en jullie je reisbegeleider op Schiphol of op het vliegveld in het land van bestemming.

INSPIRATIE OPDOEN

Twee dagen kameelrijden in India, de rijstvelden van Vietnam per fiets verkennen of in een houten kano tussen de nijlpaarden varen in Afrika? Djoser maakt het mogelijk! Op www.djoser.nl kun je alvast inspiratie opdoen en een beeld krijgen van de prijzen van onze groepsreizen op maat en voorbeeldreizen. Anders dan bij onze reguliere reizen hanteren we voor onze reizen op maat geen maximale groepsgrootte.

Groepsreizen op maat.

djoseropmaat_large_02

 

Terug naar boven