Onderweg met Djoser

Onderweg met Djoser

De onvergetelijke reiservaringen van Djoser reizigers

Op reis maak je de meest bijzondere dingen mee. Lees hier de favoriete reisherinneringen van Djoser reizigers. Hopelijk kunnen we snel weer op reis om nieuwe ervaringen op te doen.

 • De reis met Djoser naar Argentinië en Chili in de 2de helft van februari en 1ste helft van maart-2020 staat mij nog goed bij.
  Een prachtige reis met indrukwekkende natuur. Daarbij hadden we ook een erg leuk groep waarmee we nog steeds contact hebben.
  De terugreis was wel even spannend. We hadden de laatste vlucht vanuit Buenos Aires naar Madrid, voordat het luchtruim in Argentinië dicht ging i.v.m. Covid-19. Toch is ook deze terugreis voorspoedig verlopen. Wat ook bijdroeg aan de geweldige reis was de zeer professionele, kundige, kordate en vriendelijke reisleidster Deborah.

  Bob

 • Reis Panama en Costa Rica, fantastische natuur gezien, maar anderen hebben veel mooiere foto’s met professionele camera’s.
  Veel leuke kiekjes van de groep kids, maar dat zegt anderen weinig.

  Ik was gefascineerd door het Panama kanaal; met eigen ogen zien hoe n schip door de sluis wordt geleid, hoe het hele systeem van ‘het kanaal’ werkt (dat stiekem eigenlijk geen kanaal is maar een rij op elkaar aangesloten meertjes). Tijdens onze dagen in Panama las ik ook ‘kleermaker uit Panama’ van John le Carré, extra leuk omdat je daarmee ook de historische context van dit gebied meekrijgt. En als je er zelf rondloopt, proef je letterlijk de sfeer.

  Femke

 • Tijdens onze reis door Zuid India in 2019 werd er tegenover ons hotel in Thanjavur vuurwerk afgestoken dus wij gingen kijken....voordat we het wisten stonden we op een podium een bruidspaar te feliciteren en werd er gefilmd etc....en weggaan dat mocht niet dus met alle gasten aan tafel voor het Indiase diner de uitgebreide thali....erg lekker vooral met een tiental obers die naar ons stonden te kijken hoe we dat aten. Daarna weg echt niet na het dessert de slotdans......bleek dat de zus van de bruid het allemaal heel leuk vond en haar engels oefende. De foto's hebben we nooit gezien alleen die op onze gsm hebben we wel......achteraf besefte we eigenlijk pas hoe bijzonder deze avond voor ons was en wellicht ook voor de familie haha. Die vragen zich later af wie dat op de film en foto's zijn. Mooie extra ervaring tijdens een mooie reis.....

  Boudewijn

 • Zuid-Afrika is een prachtig én boeiend land. Iedere minuut van de reis heb ik genoten: het land heeft een ruige, afwisselende natuur, wilde dieren (in de wildparken, maar ook aan de kust waar we pinguïns, walvissen en een haai zagen), woeste oceanen, een prachtige zonsopkomst. Zelfs de wolken maakten een onvergetelijke indruk op mij. Er is zoveel te zien en te beleven, dat ik er graag nog een keer naar terug ga!

  Jolanda

 • Rajasthan paleizen-reis; in Jaipur naar een Bollywoodfilm, genieten van een thali en met een tuktuk terug naar je paleisje. Wow, dat ik heb kunnen doen!!

  Saskia

 • In Tarangire soort van verdwalen en de mooiste ontdekkingen doen; landschap, dieren, bomen, kleuren en geuren. Een fantastische herinnering om aan terug te denken als het hier (nu) even tegen zit.

  Saskia

 • Mijn 1e reis met Djoser ging naar Bolivia & Peru, juni 1998. Het was dermate mooi en interessant qua natuur en cultuur en zeker niet ongezellig, dat er nog vele reizen volgden. Dit jaar heb ik tot 3x toe geprobeerd mijn 25e reis te maken, wat helaas niet gelukt is. Ook de nieuwe gids staat weer vol met nieuwe reizen, dus mijn TODO-list is weer verder uitgebreid. Die 25e reis gaat er komen!

  Paul

 • Uit een 24-daagse reis naar China. Wat een reis en het transport in alle soorten, maten en types. Ook nog per sjoelbakkenboot die er niet meer is. Eigenlijk te veel om over te zeggen, maar Chengdu eerste kennismaking met de hotpot. In dit geval een achteraf restaurantje buurt hotel, en was met zijn allen op hele kleine krukjes zitten rond een mega Bowl waar kokend water en kleine pepertjes in zat. Gewoon houten sticks en alle groenten, zwammen, zeewier, eitjes, aardappeltjes etc. aan je stokje prikken en in de hotpot. Heerlijk. Wij waren direct voor de mensen/chinezen daar een attractie. Kwamen naar ons toe met verse spullen en tips en dat alles met handen en voeten. Als ik eraan terugdenk dan krijg ik een glimlach op mijn gezicht, dit was het leukste keertje om uit eten te zijn!! Bovenal was en blijft het een hele leuke reis en ik denk zelfs nu nog!! Engels is nog niet zo ingeburgerd, maar met handen en voeten kom je wel heel ver.

  Sonja

 • De tientallen reizen die ik maakte met Djoser waren stuk voor stuk de moeite waard; diversiteit in zijn breedste vorm. Als ik er toch 1 uit moet pikken is het de reis met de Transsiberië express met daarbij de kampeerweek in de Gobiwoestijn in Mongolië. De stilte, de natuur en de gastvrije Mongolen. Het slapen in een ger, maar voornamelijk in je koepeltentje die je iedere avond moest opzetten en 's morgens weer afbreken na het fantastisch ontbijt mede bereid door onze kok die ook 's avonds een 3-gangenmenu op tafel toverde. Ook de treinreis was geweldig. Het wisselen van spoor waarbij de trein in zijn geheel werd opgetild zonder dat je daar iets van merkte (Van Mongolië naar China). In de trein was een samouvar die je van kokend water voorzag voor je zelf meegenomen noedels. Tot overmaat van ramp kregen we op de terugreis met de KLM weer noedels te eten. Het heeft jaren geduurd voordat ik me weer aan de noedels vergreep.

  Els

 • In februari 2002 vertrokken we naar Nieuw-Zeeland aan de andere kant van de aarde, met een korte tussenstop in Hong Kong. Daarna al snel kennis gemaakt met het gat in de ozonlaag: normaliter hoef ik me nooit in te smeren, maar nu voor het eerst verbrand. Dat was gelukkig snel over, dus volop genoten van de prachtige natuur (eigenlijk heel Europa maar dan in 1 land) met o.a. geisers, fjorden en gletsjers (wandelen+helicoptervlucht). Volop gewandeld. Met Eduard, mijn kamergenoot van toen, maak ik nu nog steeds wandelingen hier in Nederland; samen al zo'n 2000 km afgelegd! En ook met Ingrid uit Luxemburg is er nog steeds contact.

  Paul

Terug naar boven