Bekijk de Rondreis Australië, 28 dagen van Djoser

Rondreis Australië 28 dagen

Roadtrip door de uitgestrekte outback

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals start in Sydney of in Cairns, afhankelijk per vertrekdatum. Je hebt in Sydney ruim de tijd om bezienswaardigheden te bezoeken zoals het Opera House, de Harbour Bridge en de Royal Botanic Gardens. Vanuit Sydney rijden we door een uitgestrekt heuvellandschap naar het nationaal park 'Blue Mountains'. Nadat we in Melbourne zijn geweest volgen we de Great Ocean Road en zien we o.a. de Twelve Apostles. Via Adelaide rijden we via wijngaarden en kleine dorpjes noordwaarts de droge outback in. Vanuit Alice Springs vliegen we via Darwin naar Cairns, de belangrijkste uitvalbasis voor de noordelijke eilanden van het Great Barrier Reef. Behalve snorkelen en duiken, kun je ook aan land leuke excursies maken.

Van:
Aan:


Routekaart Rondreis Australië, 28 dagen
 1. Amsterdam - Sydney
 2. aankomst Sydney
 3. Sydney
 4. Sydney
 5. Sydney - Blue Mountains nationaal park
 6. Blue Mountains NP - Abercrombie - Canberra
 7. Canberra - Beechworth
 8. Beechworth - Melbourne
 9. Melbourne
 10. Melbourne - Great Ocean Road - Warrnambool
 11. Warrnambool - Tower Hill State game reserve - Robe
 12. Robe - Adelaide
 13. Adelaide
 14. Adelaide - Barossa Valley - Flinders Ranges/Hawker
 15. Flinders Ranges/Hawker, Wilpena Pound, Blinman en Parachilna Gorge
 16. Flinders Ranges/Hawker - Port Augusta - Coober Pedy
 17. Coober Pedy - Kings Canyon
 18. Kings Canyon - Ayers Rock
 19. Ayers Rock, bezoek Olgas
 20. Ayers Rock - Alice Springs - vlucht naar Darwin
 21. Darwin
 22. Darwin - Kakadu nationaal park
 23. Kakadu NP - Litchfield nationaal park - Darwin
 24. Darwin - vlucht naar Cairns
 25. Cairns, excursie naar Cape Tribulation
 26. Cairns
 27. Cairns - Amsterdam
 28. aankomst Amsterdam

Route op datum:

Reisbeschrijving

Hieronder staat de route van Sydney naar Cairns. De route van Cairns naar Sydney is hetzelfde maar in omgekeerde volgorde.

Van Sydney naar Cairns

De moderne wereldstad Sydney

Dag 1 Amsterdam - Sydney 
Dag 2 aankomst Sydney
Dag 3 Sydney
Dag 4 Sydney

Sydney Opera House DjoserNa de vlucht via Singapore verblijven we drie nachten in Sydney, met bijna vijf miljoen inwoners de grootste stad van het land. Je hebt dus ruim voldoende tijd om deze kleurrijke wereldstad vanuit het centraal gelegen hotel te ontdekken. Je tijd in deze metropool kun je zelf inplannen. In het hotel kun je informatie inwinnen over de bezienswaardigheden en activiteiten. 

Het symbool van de stad en van Australië, het Opera House aan het felblauwe water van de haven, is met zijn blinkende zeilachtige daken en prachtige ligging een van de opvallendste bouwwerken ter wereld. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht op de befaamde Harbour Bridge. Veruit de beste en opwindendste manier om deze brug te leren kennen is een beklimming. Wie durft kan, gestoken in een ‘brugpak’ - camouflage om de bestuurders beneden niet af te leiden - en vastgeknoopt aan een kabel, genieten van een adembenemend uitzicht over de haven en de stad.

In 'Darling Harbour', aan het rustige water van de Cockle Bay, vind je talloze restaurants, tuinen, parken en cafés. Hier kun je op een mooie wijze je dag afsluiten terwijl de skyline van Sydney zich aftekent tegen de ondergaande zon. Vanaf de 305 meter hoge Sydney Tower heb je een fantastisch uitzicht op het kosmopolitisch centrum van de stad en als het heel helder is zie je zelfs de Blue Mountains liggen. Je kunt het stadsleven onderbreken met een bezoekje aan Toronga Zoo, de beste plaats voor een kennismaking met de inheemse dieren en een grote verzameling exotische soorten.

De eucalyptus-bedekte Blue Mountains

Dag 5 Sydney - Blue Mountains
Dag 6 Blue Mountains - Abercrombie Caves - Canberra

Blue Mountains AustraliëVanuit Sydney rijden we door een uitgestrekt heuvellandschap naar het Blue Mountains nationaal park. Dit gebied behoort tot de 'Great Dividing Range' en is gevormd uit reusachtige zandstenen plateaus waar ruim 600 verschillende soorten eucalyptusbomen voorkomen. Op warme dagen doet de hitte de eucalyptusoliën van de bomen verdampen waardoor boven het gebied vaak een ragfijne nevel hangt die het nationaal park zijn naam heeft gegeven.

Tijdens de wandeltochten komen je stevige wandelschoenen zeker van pas. Natuurlijk kun je ook van de 'Blue Mountains' genieten vanaf het nabijgelegen uitzichtpunt en de eucalyptusgeuren opsnuiven vanaf een gezellig terrasje. Vanuit de Blue Mountains rijden we meestal via de Abercrombie Caves naar de hoofdstad Canberra.

De hoofdstad Canberra

Dag 7 Canberra - Beechworth
Dag 8 Beechworth - Melbourne

Canberra is een 'geplande' stad, rijk aan brede lanen, groene parken en mooie monumentale gebouwen met het hooggelegen Parliament House als het bekendste bouwwerk.

We rijden in ongeveer vijf uur naar het oude goudzoekersstadje Beechworth in de mooie Ovens Valley. In dit stadje, waar veel gebouwen uit de 'Goldrush' bewaard zijn gebleven, waan je jezelf in de goudkoortsjaren en word je misschien ook wel bevangen door de nog steeds heersende jacht naar goud.

De bergachtige omgeving van Beechworth leent zich uitstekend voor een mooie wandeling, bijvoorbeeld naar een van de nabijgelegen watervallen. Na de lunch vertrekken we naar de metropool Melbourne waar we aan het eind van de middag aankomen.

Van Melbourne naar de Great Ocean Road

Dag 9 Melbourne
Dag 10 Melbourne - Great Ocean Road - Warrnambool
Dag 11 Warrnambool - Tower Hill State game reserve - Robe

Melbourne is met ruim vier miljoen inwoners de tweede grootste stad in Australië, maar staat gevoelsmatig bij veel Aussies op nummer één. In Melbourne hoef je je geen moment te vervelen, vlakbij ons hotel liggen talloze musea, restaurants en parken.

Een hele aparte bezienswaardigheid is de dagelijkse 'pinguïnparade' op Philip Island wanneer vele pinguïns aan land gaan en naar hun nesten op het strand waggelen. Dit kan ter plaatse als facultatieve excursie geboekt worden.

Koala Australie DjoserNa Melbourne volgen we de Great Ocean Road langs de grillige kust die dag in dag uit bestookt wordt door de machtige golven van de oceaan. Door dit voortdurende geweld van het water zijn er indrukwekkende rotsformaties ontstaan waarvan de 'Twelve Apostles' de bekendste zijn. Vanuit Warrnambool maken we een wandeling in het 'Tower Hill State Game Reserve'. Dit beschermde gebied bestaat uit een oude, dichtbegroeide krater waar we met geluk koala's zien. Ook emoes en kangoeroes komen hier veelvuldig voor.

Geniet van zon, zee & strand in Adelaide

Dag 12 Robe - Adelaide
Dag 13 Adelaide

Vanuit Robe is het ongeveer vier uur rijden naar Adelaide. Adelaide telt ruim een miljoen inwoners en is de hoofdstad van South Australia. Strandliefhebbers kunnen met de tram van het centrum naar het populaire strand Glenelg. Zeker in de zomermaanden is het blauwe water van de Golf St. Vincent erg aanlokkelijk.

Wijngaarden, wandelroutes & verkennen van de outback

Dag 14 Adelaide - Barossa Valley - Flinders Ranges/Hawker
Dag 15 Flinders Ranges/Hawker, Wilpena Pound, Blinman en Parachilna Gorge
Dag 16 Flinders Ranges/Hawker - Port Augusta - Coober Pedy

We verlaten Adelaide en rijden via wijngaarden en kleine dorpjes noordwaarts de droge outback in. Dit kan natuurlijk uitlopen als we vertraging oplopen in de wijnstreek Barossa en Clare Valley. Meestal stelt de reisbegeleider voor om van de gelegenheid gebruik te maken en wijn te proeven in een van de vele wijnhuizen die dit gebied rijk is. Na een aantal uren rijden doemen plotseling de bergen van de Flinders Ranges aan de horizon op.

Wilpena Pound AustralieWilpena Pound is een enorm natuurlijk amfitheater midden in dit bergachtig gebied. Er zijn hier enkele wandelroutes uitgezet van verschillende zwaartecategorieën zodat je zelf kunt bepalen welke tocht je gaat maken. We verlaten Flinders Range en rijden via Port Augusta naar Coober Pedy. Onderweg passeren we de 'dingo fence'; een hek met een lengte van 9600 kilometer dwars door het land, tegen de verspreiding van de dingo, de Australische wilde hond. Ten noorden van het hek is de dingo een beschermd dier en ten zuiden ervan schieten boeren ze soms neer om hun schapen te beschermen. De leegte en verlatenheid van dit uitgestrekte gebied is fascinerend. Coober Pedy, in Aboriginaltaal 'blanke man in een gat', dankt zijn bestaan aan de vele avonturiers die hier op zoek gingen naar het waardevolle opaal.

Vanwege het extreme klimaat (in de zomer kan de temperatuur hier oplopen tot 45°C) speelt een groot deel van het dagelijks leven zich onder de grond af. Huizen, winkels, hotels, musea en twee kerken zijn in de rotsen uitgehouwen. Uiteraard volgen wij het voorbeeld van de lokale bevolking en slapen we in een rotshotel.

Ayer's Rock of Uluru, de grootste monoliet ter wereld

Dag 17 Coober Pedy - Kings Canyon
Dag 18 Kings Canyon - Ayers Rock
Dag 19 Ayers Rock, bezoek Olgas
Dag 20 Ayers Rock - Alice Springs - vlucht naar Darwin

We verlaten Coober Pedy en prachtige landschappen zijn te zien onderweg naar Kings Canyon waar we overnachten. De volgende ochtend starten we vroeg met een wandeling door de spectaculaire kloof van deze Kings Canyon.

Ayers Rock DjoserAyers Rock, voor de aboriginals Uluru, is de grootste monoliet ter wereld en hét symbool van Australië. De kolos trekt veel bezoekers en dat is niet voor niets. Zonsopkomst en zonsondergang zijn magische momenten, je ziet de rots dan diep rood kleuren. We hebben voldoende tijd voor een wandeling rond Uluru. Op een half uur rijden liggen de Olga's, imposante rotsen die de Aboriginals Kata Tjuta noemen. De grootste Olga reikt tot 546 meter en is daarmee zelfs hoger dan Ayers Rock. Je ervaart de grootsheid van de rotsformaties tijdens een wandeling door de diepe kloven tussen de Olga’s. Met een beetje geluk kruist hier de kleine ‘rock walibi’ je pad.

De volgende dag rijden we ruim 300 km. naar Alice Springs waarvandaan we met een binnenlandse vlucht naar Darwin reizen.

Verken het gevarieerde regenwoud in Kakadu Nationaal park

Dag 21 Darwin
Dag 22 Darwin - Kakadu nationaal park
Dag 23 Kakadu nationaal park - Litchfield nationaal park - Darwin
Dag 24 Darwin - vlucht naar Cairns

Met ongeveer 130.000 inwoners is het tropische Darwin de grootste stad in het noorden van Australië. De geschiedenis van deze hoofdstad van de Northern Territory kent enkele grote tegenslagen. De Japanse bombardementen in de tweede wereldoorlog en een cycloon op de eerste kerstdag van 1974 hebben grote delen van de stad vernietigd. De stad is na deze natuurramp opnieuw ontworpen en opgebouwd en ziet er dan ook uiterst modern uit.

Vanuit ons centraal gelegen hotel kun je de stad te voet verkennen. Loop zeker een keer naar de haven waar het turkooisblauwe water wordt omringd door mangrovemoerassen. Het wemelt hier van de zoet- en zoutwaterkrokodillen, let dus goed op als je besluit te gaan zwemmen bij een van de stranden.

Australie krokodil DjoserVan Darwin rijden we door naar Kakadu, een van de mooiste en grootste nationale parken van het continent. Het gevarieerde landschap omvat stukjes regenwoud, moerasgebieden met mangrovebossen en zandsteenplateaus waarvan watervallen zich naar beneden storten. De beste manier om het rijke dieren- en plantenleven van dichtbij te bekijken is tijdens een facultatieve boottocht. Behalve de veelzijdige flora en fauna zijn in dit nationale park Aboriginal rotstekeningen te zien waarvan sommige duizenden jaren oud zijn.  We overnachten in Jabiru, niet al te ver van de 'Yellow Water Wetlands' en bekend van de mooie zonsondergangen.

Het nationaal park Litchfield ligt in de Tabletop Range, een zandsteenplateau in de Top End, waaruit meerdere riviertjes met watervallen ontspringen. De bekendste watervallen zijn de Florence Falls, de Wangi Falls en de Tolmer Falls. De eerste watervallen worden omgeven door regenwoud. In de grotten rondom de Tolmer Falls leven zeldzame spookvleermuizen en oranje hoefijzervleermuizen. In het noordoosten van het park liggen tot twee meter hoge magnetische termietenheuvels die gebouwd zijn in de noordzuidrichting door kompastermieten. De rotsgebieden van Litchfield worden onder meer bewoond door kortoorrotskangoeroes.

Vanuit Darwin vliegen we in ongeveer twee en een half uur naar Cairns.

Cairns de toegangspoort voor het Great Barrier Reef & Cape Tribulation

Dag 25 Cairns, excursie Cape Tribulation
Dag 26 Cairns
Dag 27 Cairns - Amsterdam
Dag 28 aankomst Amsterdam

Cairns, een moderne stad met ruim 150.000 inwoners, is de belangrijkste uitvalbasis voor de noordelijke eilanden van het Great Barrier Reef. Behalve snorkelen en duiken, kun je ook aan land leuke excursies maken zoals een rit over de Kurandaspoorweg of een ‘raft’-tour.

Cape Tribulation Australie DjoserWe brengen een bezoek aan het mooie Cape Tribulation nationaal park, een van de oudste regenwouden van de wereld. Een groot deel van de jungle is vrijwel ondoordringbaar. Als je een tocht maakt over de ongerepte Daintreerivier krijg je niet alleen een fascinerend beeld van het regenwoud en mangrovebos, het is ook de ideale manier om allerlei dieren te observeren waaronder krokodillen, vogels, vleerhonden, boomslangen, vlinders en kikkers. Vanuit Cairns vliegen we via Singapore weer terug naar Nederland.
 

Op weg met Djoser

Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe 'vrijheid-blijheid' houdt in, dat enkele excursies die bij de reis zijn inbegrepen vastliggen, maar dat de resterende tijd vrij is in te vullen. Uiteraard ben je nooit verplicht om aan een excursie deel te nemen. Bij alle excursies zijn entreegelden dan ook exclusief zodat je zelf kan bepalen of je mee naar binnen wilt. Wie er liever zelf op uitgaat heeft daartoe alle vrijheid. Op die manier leer je Australië immers het beste kennen. De maximale groepsgrootte voor deze reizen is 20 personen.

Lees de volledige beschrijving
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

Vertrekdata 2022

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

11 jan - 07 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.795,-

Start - einde

27 jan - 23 feb
V
Vertrek informatie i
i
Deze reis begint in Cairns en volgt de route in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.695,-

Start - einde

15 feb - 14 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.695,-

Start - einde

03 mrt - 30 mrt
G
Vertrek gegarandeerd i
i
Deze reis begint in Cairns en volgt de route in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.595,-

Start - einde

27 sep - 24 okt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.695,-

Start - einde

13 okt - 09 nov
V
Vertrek informatie i
i
Deze reis begint in Cairns en volgt de route in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.695,-

Start - einde

08 nov - 05 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.695,-

Start - einde

01 dec - 28 dec
V
Vertrek informatie i
i
Deze reis begint in Cairns en volgt de route in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.895,-

Vertrekdata 2023

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

10 jan - 06 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.795,-

Start - einde

02 feb - 01 mrt
V
Vertrek informatie i
i
Deze reis begint in Cairns en volgt de route in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.695,-

Start - einde

28 feb - 27 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.595,-

Inclusief

 • Vliegreis met Singapore Airlines
 • Alle vluchttoeslagen
 • CO2 compensatie vliegreis
 • Binnenlandse vlucht van Alice Springs naar Darwin
 • Binnenlandse vlucht van Darwin naar Cairns
 • Engelssprekende chauffeur/reisbegeleider
 • Vervoer per AC bus
 • Hotel- en motelovernachtingen
 • 3 overnachtingen in comfortabele tented camps
 • 2 x ontbijt, 1 x lunch en 2 x diner tijdens verblijf bij Ayers Rock
 • 1 x ontbijt en 1 x diner tijdens verblijf Kings Canyon
 • Bezoek Blue Mountains
 • Bezoek grotten van Abercrombie of Jenolan
 • Lang traject over de 'Great Ocean Road'
 • Prachtig uitzicht op de 'Twelve Apostels'
 • Excursie Ayers Rock
 • Excursie naar Olgas
 • Excursie naar Cape Tribulation
 • Twee dagen in Kakadu nationaal park
 • Excursie Litchfield nationaal park

Exclusief

Overige maaltijden, visum, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, etc.
Reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 40,-, Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten, maar wel inclusief de vlucht Cairns - Darwin (of v.v.) en Darwin - Alice Springs (of v.v.), bedraagt vanaf €3.345,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag. Voor deze reis bedraagt de toeslag vanaf € 1.095,-.

Hotelverlenging

Verlenging mét accommodatie is in een centraal gelegen hotel in Sydney en/of Cairns bij te boeken. In Sydney liggen verschillende restaurants en cafés in de omgeving van het hotel. De prijs is vanaf € 65,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 125,- per nacht. Het eveneens centraal gelegen hotel in Cairns kost € 45,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is € 85,-.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.
 

Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen. Bij een tussentijdse verhoging van de toeslagen door de luchtvaartmaatschappijen berekent Djoser deze kosten niet door. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit samen- en alleenreizenden. Reis je alleen dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen. De deelnemers zijn Nederlands en Belgisch. Het komt bij deze reis soms voor dat ook enkele Duitstalige reizigers zich hebben aangemeld.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Bij een aantal vertrekdata zie je ‘vertrekgarantie’ vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek, klik hier.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 12.

Bij een aantal vertrekdata zie je 'Vertrek Gegarandeerd' of 'Vertrek Informatie' vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek: V G

Vertrek informatie

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren. Dit op basis van eerdere ervaringen en boekingen in dit reisseizoen.

Om een groepsreis te garanderen en uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling en groepsgrootte'. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om een gewenste alternatieve reis en/of vetrekdatum aan te bieden, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Vertrek gegarandeerd

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van bent dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan. Het kan soms voorkomen dat deelnemers van een reis moeten annuleren of omboeken, waardoor de groepsgrootte onder het vereiste minimum aantal deelnemers daalt. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren per e-mail, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om er voor te zorgen dat je de gewenste reis op de geboekte vertrekdatum kunt gaan maken, ook indien het minimale aantal deelnemers niet is bereikt. In dat geval bekijken we de mogelijkheid om, al dan niet tegen bijbetaling, de reis mogelijk te maken met bijvoorbeeld aangepast vervoer en/of lokale Engelssprekende reisbegeleiding. Het karakter van een groepsreis kan hierbij dusdanig veranderen dat wij er begrip voor hebben dat je liever een alternatief kiest.

Uiteraard is het ook mogelijk een nieuwe reis of vertrekdatum te boeken, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 7 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Praktische informatie

Accommodatie

Avonmore On The Park Boutique Hotel, Sydney, AustraliaDe hotels waar we overnachten zijn onderling heel verschillend. In de grote steden gebruiken we centraal gelegen, comfortabele middenklasse hotels. De meeste hotelkamers zijn voorzien van airconditioning en je kunt er vaak koffie of thee zetten.

Op enkele afgelegen plaatsen slaap je in een eenvoudig sfeervol 'pub'-hotel, een typisch Australische accommodatie.

In Coober Pedy overnachten we meestal in een hotel dat in de rotsen is uitgehouwen.

We slapen drie nachten in comfortabele tented camps in Kings Canyon en Ayers Rock. Dit zijn luxe reeds opgezette tenten, voorzien van opgemaakte bedden voor twee personen. Tijdens het verblijf hier zijn verschillende maaltijden inbegrepen in de reissom. Op Australische campings zijn voorzieningen aanwezig als douches en toiletten. Vaak zijn er ook wasmachines en een droger om je was te doen en een winkel, pub en een restaurant.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Sydney Avonmore on the Park Boutique
Beechworth Armour Motor Inn
Melbourne Bayview on the Park
Warnambool City Heart Motel
Coober Pedy The Lookout Cave Underground Motel
Coober Pedy Mud Hut Hotel
Darwin Travelodge Mirambeena
Cairns Cairns City Palms

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag. Voor deze reis bedraagt de toeslag vanaf € 1.095,-.

 • Armour Motor Inn tuin Beechworth Australie
 • Armour Motor Inn kamer Beechworth Australie

  De hotelkamers hebben badkamer met eigen douche en toilet

 • Armour Motor Inn zwembad Beechworth Australie
 • Bayview on the Park Melbourne Australie
 • Bayview on the Park kamer Melbourne Australie
 • Bayview on the Park kamer Melbourne Australie

  Enkele hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

 • Hotel Coober Pedy

  In Coober Pedy slapen we in een rotshotel

 • The Lookout Cave Underground Motel kamer Cooper Pedy Australie

  In Cooper Pedy slaap je meestal in een bijzondere accommodatie onder de grond

 • Tenten camp Australie
 • Tent binnenkant camp Australie

  Comfortabele tented camps in Kings Canyon en Ayers Rock

 • Travelodge Resort kamer Mirambeena Australie
 • Travelodge Resort zwembad Mirambeena Australie
 • Cairns City Palms Australie

Vliegreis

Singapore Airlines

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  Singapore Airlines

  Traject

  Amsterdam - Singapore

  Vertrek

  10:25

  Aankomst

  05:55*

 • Vlucht met

  Singapore Airlines

  Traject

  Singapore - Sydney

  Vertrek

  07:05

  Aankomst

  17:55

 • Vlucht met

  Singapore Airlines

  Traject

  Cairns - Singapore

  Vertrek

  18:10

  Aankomst

  23:05

 • Vlucht met

  Singapore Airlines

  Traject

  Singapore - Amsterdam

  Vertrek

  23:55

  Aankomst

  06:45*

* aankomst volgende dag


Tijdsverschil: Australië kent drie verschillende tijdzones. Gedurende onze wintertijd is het verschil 10 uur met Sydney en 8,5 uur met Darwin. In de zomertijd is het verschil 1 uur minder.

Singapore Airlines staat al jaren bekend als één van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, als het gaat om service en kwaliteit. Het is een vooruitstrevende, vernieuwende airline met een zeer moderne vloot. Een uitgebreid inflight entertainment systeem kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Singapore airlines behoort tot de exclusieve selectie van '5-Star Airlines'. Wil je nog meer luxe dan kun je tegen een toeslag kiezen voor 'economy premium'. De luchthaven van Singapore heeft diverse malen prijzen gewonnen. Je kunt er naar de bioscoop of een prachtige vlindertuin gaan.

Djoser compenseert de CO2-uitstoot van je vlucht

Reizen is verrijkend, maar laat ook zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de vlucht te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen, want de vliegreis naar je bestemming is veruit het meest belastend voor ons milieu. Samen met de Southpole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten, en de ANVR hebben we gekozen voor verschillende projecten in Thailand en Indonesië.

Met CO2-compensatie doen we dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Djoser compenseert alle vluchten van de Djoserreizigers en ook de vliegreizen van haar medewerkers.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten, maar wel inclusief de vlucht Cairns - Darwin (of v.v.) en Darwin - Alice Springs (of v.v.), bedraagt vanaf €3.345,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Vervoer

Voor het vervoer over de weg maken we gebruik van eigen bussen met airconditioning waarmee de 'Outback' in de zomer prima bereisbaar is. Met hun bescheiden afmetingen zijn ze zeer geschikt om over de vaak onverharde wegen te rijden. De bussen worden bestuurd door ervaren Australische chauffeurs, die de route goed kennen. Het voordeel van een eigen bus is dat we flexibel zijn en kunnen pauzeren waar we willen: voor een picknick op een mooie plek, om foto's te maken of om in een gezellige lokale pub iets te drinken. Houd rekening met grote afstanden waardoor de reisdagen soms lang kunnen zijn.

Van Alice Springs naar Darwin en van Darwin naar Cairns v.v. maken we gebruik van binnenlandse vluchten.

 • Vlucht Singapore Airlines

  Comfortabele vluchten met Singapore Airlines

 • Bus Australië Djoser
 • Bus Australië Djoser

  De comfortabele bus heeft airconditioning

 • Bus Australië Djoser
 • Binnenkant bus Australie Djoser

Bij de reis inbegrepen

 • Vliegreis met Singapore Airlines
 • Alle vluchttoeslagen
 • CO2 compensatie vliegreis
 • Binnenlandse vlucht van Alice Springs naar Darwin
 • Binnenlandse vlucht van Darwin naar Cairns
 • Engelssprekende chauffeur/reisbegeleider
 • Vervoer per AC bus
 • Hotel- en motelovernachtingen
 • 3 overnachtingen in comfortabele tented camps
 • 2 x ontbijt, 1 x lunch en 2 x diner tijdens verblijf bij Ayers Rock
 • 1 x ontbijt en 1 x diner tijdens verblijf Kings Canyon
 • Bezoek Blue Mountains
 • Bezoek grotten van Abercrombie of Jenolan
 • Lang traject over de 'Great Ocean Road'
 • Prachtig uitzicht op de 'Twelve Apostels'
 • Excursie Ayers Rock
 • Excursie naar Olgas
 • Excursie naar Cape Tribulation
 • Twee dagen in Kakadu nationaal park
 • Excursie Litchfield nationaal park

Excursies

Florence Falls bij Darwin AustraliëBij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een wil zich verdiepen in de bijzondere dieren 'downunder', de ander gaat voor de spectaculaire landschappen, of bezoekt het terras in de grote steden als Sydney, Melbourne of Cairns. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze lokale reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Australië zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen.

 • Vanuit ons centraal gelegen hotel vertrekken we ’s morgens vroeg vanuit Sydney naar het Blue Mountains nationaal park. Hier wordt je omgeven door prachtig natuurschoon met o.a. talloze eucalyptusbomen waarvan de oliën verdampen en daardoor een prachtige blauwe mist over de bergen hangt.
 • Na ons bezoek aan de Blue Mountains NP rijden we via de grotten van Abercrombie of Jenolan naar Canberra.
 • Uiteraard mag de prachtige route over de Great Ocean Road niet ontbreken en zit in deze reis inbegrepen.
 • Eén van de vele prachtige uitzichten aan de ruige Australische kust zien we de bij de rotsformaties de 'Twelve Apostels'.
 • De grootste monoliet ter wereld 'Ayers Rock' wordt al eeuwenlang aanbeden en vereerd door de Aboriginalstam Anangu.
 • We brengen een bezoek aan de Olgas, imposante rotsen die de Aboriginals Kata Tjuta noemen.
 • 2-daagse excursie naar Kakadu nationaal park.
 • Van Kakadu nationaal park rijden we via Litchfield nationaal park terug naar Darwin.
 • Cape Tribulations. Deze dagexcursie naar dit tropische regenwoud die direct tot aan het zandstrand komt is absoluut de moeite waard.


Ter plaatse kunnen eventueel nog meer excursies worden geregeld. In de grote steden zoals Sydney en Cairns zijn er vele mogelijkheden zoals o.a. een bezoek aan het indrukwekkende Opera House in Sydney of een snorkel- of duikexcursie op het Great Barrier Reef. Tijdens het verblijf in Kakadu nationaal park kun je de Yellow Water cruise maken door een prachtig natuurgebied waar je vele vogels en met geluk krokodillen kunt spotten.

Reisdocumenten

 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Geldig paspoort 
 • 651 eVisitor visum voor Australië. Dit e-visum is gratis en vraag je zelf online aan.

Geldzaken

In Australië wordt er betaald met de Australische dollar. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

Pinnen: in de grote plaatsen zijn veel geldautomaten.
Contant: euro’, Australische dollars
Creditcards: kun je in veel restaurants en winkels gebruiken.

Als richtlijn voor bedragen die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 350,- per persoon per week. Tijdens de reis wordt door de reisbegeleiding een bedrag gevraagd van ongeveer $ 130,- voor verschillende entreegelden en de facultatieve bootexcursie in het Kakadu nationaal park. Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten van chauffeurs, gidsen, campcourier e.d.

Als je op vakantie gaat buiten de eurozone, is het handig om alvast wat lokale valuta mee te nemen zodat je bij aankomst niet direct hoeft te pinnen. Bij GWK Travelex bestel je makkelijk en snel je buitenlands geld tegen 0% provisie en een goede koers.

Maaltijden

Tijdens het verblijf in de tented camps zijn de volgende maaltijden inbegrepen: 1 x ontbijt en 1 x diner tijdens verblijf Kings Canyon en 2 x ontbijt, 1 x lunch en 2 x diner tijdens verblijf bij in Ayers Rock.

Overige maaltijden zijn niet in de reissom inbegrepen. Tijdens de reis kun je zelf bepalen waar en wat je wilt eten. Je kunt met de groep eten, maar je bent uiteraard ook vrij om zelf ergens een restaurantje op te zoeken.

De reisbegeleiding kan je tips geven voor een goed restaurant of een leuk café. Bijna alle internationale keukens zijn vertegenwoordigd zodat je altijd wel een ruime keuze hebt aan restaurantjes. Houd je van vis dan moet je zeker de 'sea-food platter' proberen. Meestal word je dan verrast met een enorme schaal, die rijkelijk is gevuld met allerlei lekkernijen uit de oceaan. Vleesliefhebbers kunnen de smakelijke kangoeroe-steak eens proeven.

Vanwege de afgelegen ligging van sommige locaties en de soms grote onbewoonde gebieden die we doorkruisen is het niet altijd mogelijk in restaurants te eten.

Gezondheid

Voor een rondreis door Australië heb je geen inentingen nodig. De hygiënische omstandigheden in deze landen zijn vergelijkbaar met die in Nederland en België en er is dus geen verhoogd risico.

Indien zich tijdens de reis een noodgeval voordoet waarbij directe medische hulp geboden is, heeft de reisbegeleiding een EHBO-kit met steriel medisch hulpmateriaal bij zich. Natuurlijk is het wel verstandig om in je eigen tas een kleine reisapotheek met wat pleisters, paracetamol, betadine/jodium, zonnebrand, muggenmelk etc. in te pakken.
 

Reizen en Covid-19

We kunnen naar steeds meer landen veilig en verantwoord op reis. Uiteraard voeren we reizen uit naar landen met een groen of geel reisadvies, maar ook zijn reizen naar een aantal landen met een oranje reisadvies mogelijk. Een overzicht van landen waar je nu met Djoser naar toe kan vind je hier. Voor actuele informatie over inreisbeperkingen en voorwaarden adviseren wij je de website met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen. Om deel te kunnen nemen aan een Djoserreis moet je volledig gevaccineerd zijn, voor de veiligheid en een soepel verloop van de reis.

Uiteraard hebben we frequent contact met onze agentschappen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en regels. Houd er rekening mee dat lokale regelgeving aan verandering onderhevig kan zijn. Na boeking houden wij je over deze regels en voorwaarden via "Mijn Djoser" op de hoogte.

Met onze lokale vertegenwoordiger, onze 24/7 bereikbaarheid/bijstand én de aanwezigheid van een reisbegeleider, reis je met Djoser met een gerust gevoel.

Hotelverlenging

Verlenging mét accommodatie is in een centraal gelegen hotel in Sydney en/of Cairns bij te boeken. In Sydney liggen verschillende restaurants en cafés in de omgeving van het hotel. De prijs is vanaf € 65,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 125,- per nacht. Het eveneens centraal gelegen hotel in Cairns kost € 45,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is € 85,-.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.
 

Klimaat en geografie

Het klimaat in Australië kent evenals in Europa vier seizoenen. Vanwege de ligging op het zuidelijk halfrond is de verdeling van de jaargetijden tegengesteld aan die van ons. In onze zomermaanden is het dus winter in Australië. Binnen het land zijn grote klimatologische verschillen te onderscheiden tussen het noorden, midden en zuiden van Australië. Tijdens de reis krijg je dan ook altijd te maken met grote verschillen in temperatuur en vochtigheid. Het tropische noorden kent eigenlijk twee seizoenen: een droge en een vochtige periode, met het hele jaar temperaturen rond 30° C. De droge periode is van mei tot en met oktober. De regentijd is van december tot en met april, er valt dan af en toe een bui.

Het midden van Australië kent een woestijnklimaat. De droogte en de warmte hebben de aarde rood doen kleuren, waardoor het de bijnaam 'The Red Centre' gekregen heeft. In de (Australische) zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot boven 40° C en in de nacht kan het weer zeer sterk afkoelen. Vanwege de lage luchtvochtigheid ervaar je de warmte heel anders dan in Nederland en België, waardoor de temperatuur goed te verdragen is. Een ander seizoengebonden aspect is de aanwezigheid van de lastige 'bush-flies', waarmee je in de zomermaanden zeker te maken krijgt. De 'Australian wave' (het waaigebaar voor je gezicht) en de befaamde 'cowboyhoeden met de kurken aan touwtjes' bieden uitkomst tegen deze vliegen. Het klimaat in het zuiden kent relatief koude winters met sneeuw in de Snowy Mountains en warme, droge zomers. Maar ook binnen dit gebied zijn er regionale verschillen. Het klimaat van Sydney is erg mild waardoor het een subtropisch karakter heeft.

Reisbegeleiding en gidsen

De reisbegeleider op deze reis door Australië is een Engelssprekende reisbegeleider c.q. chauffeur die verantwoordelijk is voor de organisatorische aspecten van de reis; die je natuurlijk ook uitgebreid vertelt over lokale gebruiken en culturele achtergronden van Australië.

In de steden Sydney, Cairns en Darwin zal een lokale vertegenwoordiger voor je klaar staan. Op zoek naar een leuk restaurant, een bijzondere bezienswaardigheid of, een lokale markt? De lokale reisbegeleider wijst je de weg! Hoe je uiteindelijk het land ervaart, bepaal je echter zelf. Bereid je goed voor en neem een reisgids mee.

Veelgestelde vragen

Hoe reizen we naar en in Australië?

We vliegen met Singapore Airlines, via Singapore, naar Australië. In Australië beschikken we over comfortabele, eigen bussen die ook de onverharde wegen aankunnen. Voor de trajecten Alice Springs naar Darwin en Darwin naar Cairns maken we gebruik van  binnenlandse vluchten. Vanwege de beperkte bagageruimte en om schade aan koffers te voorkomen verzoeken we je deze niet mee te nemen maar voor je bagage een rugzak of weekendtas te gebruiken.

Waar overnachten we?

Hoe is het vervoer in Australië

Hoe groot zijn de afstanden?

Hoe is de begeleiding in Australië?

Maakt het verschil of ik in Sydney begin of in Cairns?

Hoe kom ik aan een visum voor Australië?

Wat is de beste reistijd voor Australië?

Kan ik Ayers Rock beklimmen?

Kan ik de reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland combineren?

Hoe is de elektriciteitsvoorziening in Australië?

Stel je eigen vraag

Bekijk alle veelgestelde vragen

Reviews Australië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Wat een fantastische reis was dit! 4 weken rondreizen door Australië, waarbij we kennis hebben gemaakt met steden, natuur, cultuur, flora en fauna, goede hotels maar ook kamperen, vele kilometers en prachtige wandelingen hebben gemaakt. Goede reisbegeleiding hadden met oog voor al onze wensen. Top!

  9,0

  9,0
 • Wil je Australië ontdekken in 4 weken, dan moet je écht deze Djoserreis boeken. Waarom? 1. vanwege de afwisseling tussen cultuur en natuur; 2. omdat je zowel kampeert als in hotels verblijft; 3. en je zelf al deze trips ter plekke niet kunt organiseren in zo'n korte tijd.

  9,0

  9,0
 • Fantastische reis gehad, met als hoogtepunt de kampeer week in de Outback. Het tempo van het reizen lag hoog, maar daardoor veel gezien en meegemaakt. Australië ervaren is geen vakantie, maar is echt reizen.

  9,0

  9,0
 • Terwijl Australië de thuisbasis is van springende kangoeroes, fluffy koala's en het majestueuze Sydney-operahuis, is de geweldige outback meer dan wat het lijkt te zijn met z'n adembenemende landschap en 'n uitgestrekte woestijn. Door multiculturisme gegroeid tot het meest leefbare land ter wereld.

  10,0

  10,0
 • Een prachtige, maar intensieve reis waarmee we een goede indruk hebben gekregen van het prachtige en gevarieerde Australië.

  8,0

  8,0
 • Wat een enorm mooie reis (route Cairns-Sydney) was dit. De reis voldeed volledig aan mijn verwachting. De afwisseling tussen steden, outback en opnieuw de grote steden was precies goed. Reis begeleiding was goed. Min puntje was het kamperen in kleine tentjes op dunne matrasjes.

  9,0

  9,0
 • De mooiste reis die ik ooit in mijn leven gemaakt heb. Inmiddels al weer jaren geleden want in 2008, maar ik denk er nog regelmatig met heimwee aan terug. Bijkomend: we hadden ook een fijne reisgroep! En elke keer als jaarlijks de Djoser catalogus in de brievenbus valt, droom ik een paar dagen weg.

  10,0

  10,0
 • Genoten van een prachtige zeer gevarieerde reis door Australië. Mooie steden, Sydney en Melbourne, de Great Ocean Road Kings Canyon, Uluru en Kata Tjuta in de hete droge outback, die voor de verandering een kleddernate Outback bleek te zijn. En als afsluiter de prachtige Great Barrier Reef.

  9,0

  9,0
 • Wij hebben echt genoten van de reis.

  9,0

  9,0
 • This is not a holiday, zei de reisleider bij onze aankomst in Australië. Hij had gelijk. Het was een hele mooie maar zeker ook heel erg intensieve reis door de soms enorme afstanden. Maar wat een prachtig land en heerlijke mentaliteit. De laatste dagen in Cairns tot rust komen waren ook heerlijk.

  8,0

  8,0
 • Wat kun je zeggen over een maand rondreizen door Australië met Djoser!? Fantastisch en de mooiste reis die ik tot nu toe gemaakt heb! De hoogtepunten: the great ocean road, snorkelen bij de great barrier reef, wandelen bij kings canyon, slapen in een grot in coober pedy.. Eigenlijk alles dus! :)

  10,0

  10,0
 • Prachtige reis met veel verschillende uitdagingen. En veel dingen om te zien en te doen, je moet wel een beetje in conditie zijn om het te kunnen doen, maar voor iedereen een aanrader.

  9,0

  9,0
 • Een fantastische reis, Zoveel afwisseling. Mooie steden, de blue mountains, de outback, great ocean road, de tropen en het great barrier reef. Een ervaring die ik niet had willen missen. Onvergetelijke, bijna magische momenten meegemaakt.

  9,0

  9,0
 • Wat een fantastisch land is Australië, wat een leuke mensen wonen er en wat een heerlijke 'no worries' sfeer. Het was onvergetelijk! Djoser en de Australische gids Ralph hebben deze reis nog mooier gemaakt door de perfecte organisatie. Dit was het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb kunnen geven!

  9,0

  9,0
 • De Australië-reis van Djoser laat je in 30 dagen kennis maken met veel hoogtepunten van het land. Een mooi land dat veel afwisseling te bieden heeft. De bevolking is easy going. Een heerlijke bestemming!

  8,0

  8,0
 • Van dorre woestijn in de Outback tot de onder waterwereld van het Great Barrier Reef en alles wat er tussen zit. Deze reis door Australië heeft alles.

  9,0

  9,0
 • Prachtige reis over land. Hoog tempo van reizen waardoor je veel onderweg ziet en alle hoogtepunten in het land in deze reis aandoet. De outback en de nachten op de camping zijn erg goed. De afwisseling van natuur en steden is goed. Veel variatie in excursies.

  8,0

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Daarom Djoser

 • Oostkust, Outback en Noord-Australië in een reis!
 • Binnenlandse vluchten van Alice Springs - Darwin & Darwin - Cairns inclusief
 • Variatie in hotel- en enkele overnachtingen in comfortabele tented camps
 • Verschillende maaltijden in tented camps inbegrepen
 • Bezoek Ayers Rock én het imposante Kata Tjuta
 • Excursie Cape Tribulation inclusief
 • Excursie Kakadu nationaal park inclusief
 • Excursie Litchfield nationaal park inclusief
 • Comfortabele vluchten met Singapore Airlines
 • Aantrekkelijke eenpersoonskamer prijzen

Klantwaardering

8,9

Wat een fantastische reis was dit! 4 weken rondreizen door A...
Wat een fantastische reis was dit! 4 weken rondreizen door Australië, waarbij we kennis hebben gemaakt met steden, natuur, cultuur, flora en fauna, goede hotels maar ook kamperen, vele kilometers en prachtige wandelingen hebben gemaakt. Goede reisbegeleiding hadden met oog voor al onze wensen. Top!

Monique N. - 9,0
Wil je Australië ontdekken in 4 weken, dan moet je écht deze...
Wil je Australië ontdekken in 4 weken, dan moet je écht deze Djoserreis boeken. Waarom? 1. vanwege de afwisseling tussen cultuur en natuur; 2. omdat je zowel kampeert als in hotels verblijft; 3. en je zelf al deze trips ter plekke niet kunt organiseren in zo'n korte tijd.

Marjolein S. - 9,0
Fantastische reis gehad, met als hoogtepunt de kampeer week...
Fantastische reis gehad, met als hoogtepunt de kampeer week in de Outback. Het tempo van het reizen lag hoog, maar daardoor veel gezien en meegemaakt. Australië ervaren is geen vakantie, maar is echt reizen.

Mark M. - 9,0

Bekijk hotel reviews op

Het weer in Australië

Het weer in Australië

21°C

Terug naar boven