Canada

Accommodatie

Een van de aantrekkelijke elementen van deze reis door Canada is de verscheidenheid in soorten accommodatie, van vrij eenvoudig tot betrekkelijk luxe. We overnachten in het algemeen in goede middenklasse accommodaties, waarbij de kamers voorzien zijn van eigen douche en toilet. Ze liggen over het algemeen op loopafstand van de binnensteden, maar het komt ook voor dat je een lokale bus, tram of taxi moet nemen. In enkele plaatsen deel je zowel de kamer als het sanitair met je reisgenoten.

De eerste nacht overnacht je aan de rand van Vancouver. We verblijven juist in deze buitenwijk, omdat het hotel dicht bij de luchthaven ligt. Makkelijk en snel bij aankomst dus! Daarnaast ligt het hotel aan een uitvalsweg en zijn we de volgende ochtend snel de stad uit. Als je wilt, kun je bij aankomst met het openbaar vervoer Vancouver ontdekken, maar aan het einde van reis is hier meer tijd ingepland. Je slaapt dan in een hotel in het centrum van de stad.

In Ucluelet slapen we in een hotel in de haven. Hier ligt de Canadian Princess afgemeerd, een oud schip dat bij het hotel hoort.

In Golden krijgen we vanzelf een 'western' gevoel doordat we overnachten in een hostel in Western sfeer. Hier worden de kamers en het sanitair gedeeld. Dit hostel heeft een grote gezamenlijke ruimte met openhaard. In Jasper overnachten we in lodges van goede kwaliteit.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Vancouver

Coast Vancouver Airport Hotel

Ramada Inn & Suites

Vernon Village Green Hotel
Golden Dreamcatcher Hostel
Canmore Quality Resort Chateau Canmore
Jasper Becker's Chalets
Blue River Mike Wiegele Cabin
Clearwater Ace Western Motel
Whistler Aava Whistler Hotel
Ucuelet Canadian Princess Resort
Victoria Howard Johnson Hotel Victoria


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Terug naar boven