Colombia

Rondreis Colombia 21 dagen

Op de rondreis door Colombia maak je kennis met de prachtige natuur en ontmoet je de meest gastvrije mensen van Latijns-Amerika. Ontdek in Colombia de prachtige Andes, het mysterieuze San Agustín en de schitterende koloniale steden. Proef de Colombiaanse koffie en geniet van de Caribische stranden. In de koffieregio Armenia slapen we in een hacienda op een koffieboerderij. We bezoeken het witte koloniale stadje Mompox en het nationaal park Taryona ligt op een steenworp afstand van Santa Marta waar we overnachten. Cartagena de Indias is een kleurrijke havenstad aan de Caribische kust met een roerig verleden. Voor de kust van Cartagena liggen de Islas del Rosario met haar witte stranden en verbazingwekkende koraalriffen. Trek er een dag op uit en geniet van een boottocht.

Van:
Aan:


Routekaart Rondreis Colombia, 21 dagen

 • 25-07-2020 Amsterdam - Bogotá
 • 26-07-2020 Bogotá, optionele excursie Zipaquirá
 • 27-07-2020 Bogotá - Villavieja
 • 28-07-2020 Villavieja - Tatacoa woestijn - San Agustín
 • 29-07-2020 San Agustín
 • 30-07-2020 San Agustin - Popayán
 • 31-07-2020 Popayán, optionele excursie Purace NP
 • 01-08-2020 Popayán - Quindio
 • 02-08-2020 Quindio, excursie naar Salento en Valle Cocora
 • 03-08-2020 Quindio - Medellín
 • 04-08-2020 Medellín
 • 05-08-2020 Medellín, optionele excursie Peñon de Guatapé
 • 06-08-2020 Medellín - vlucht naar Santa Marta
 • 07-08-2020 Santa Marta, optionele excursie Tayrona NP
 • 08-08-2020 Santa Marta - Mompox
 • 09-08-2020 Mompox
 • 10-08-2020 Mompox - Cartagena de Indias
 • 11-08-2020 Cartagena de Indias
 • 12-08-2020 Cartagena de Indias, optionele excursie Rosario eilanden
 • 13-08-2020 Cartagena de Indias - Amsterdam
 • 14-08-2020 aankomst Amsterdam

Route op datum:

Reisbeschrijving

Bogotá

Dag 1 Amsterdam - Bogotá
Dag 2 Bogotá

Colombia Bogota Hoofdstad Djoser We beginnen onze rondreis in de indrukwekkende hoofdstad van Colombia. Bogotá is de grootste stad van Colombia en bevindt zich middenin de Andes op een hoogte van ruim 2.600 meter. Het is een moderne stad met universiteiten, theaters en bibliotheken, omgeven door hoogbouw, koloniale kerken, maar ook sloppenwijken. Slenter door de koloniale straatjes en wen rustig aan de hoogte. Het Plaza de Bolivar is het hart van de oude koloniale wijk La Candelaria en wordt omringd door de belangrijkste gebouwen van de stad. Zo bevindt zich daar de kathedraal, het paleis van justitie en El Museo 20 de julio. Huur een fiets en rijd over de brede avenidas en de kleine carrera's van de hoofdstad. En bezoek ook het indrukwekkende Goud Museum, het Museo de Oro, of neem de kabelbaan naar Cerro Monserrate. Op een hoogte van ruim 3000 m is een prachtige kerk en heb je een adembenemend uitzicht over de stad.

Tatacoa Woestijn & San Agustin

Dag 3. Bogotá - Villavieja - Tatacoa woestijn
Dag 4. Villavieja - San Agustín
Dag 5. San Agustín

´s Ochtends vertrekken we naar een ander imposant landschap in Colombia; de Tatacoa woestijn. Dit rode spectaculaire landschap vormt de leefomgeving van unieke flora en fauna. Zo vind je er torenhoge cactussen, bijzondere rotsformaties en ontdek je er interessante fossiele resten.

Colombia San Augustin Djoser Vanuit de droogte in de Tatacoa woestijn reizen we naar San Agustín, een prachtige rit van zo’n acht uur door het schilderachtige platteland. San Agustín is één van de belangrijkste archeologische plaatsen van Colombia. Ruim 3300 voor Christus werden de groene heuvels van San Agustín door een mysterieuze indianenstam bewoond. Zij kwamen hier om hun doden te eren en deden dat door stenen beelden en tombes uit vulkanisch gesteente te creëren. De beelden die zijn achtergebleven zijn uiterst mysterieus en lijken iets te verbergen.

In San Agustín kunnen er vele excursies gemaakt worden. Ga zeker mee naar het bekende San Agustín archeologisch park. De ruim 500 beelden die in dit park zijn achtergebleven, hebben de vorm van dieren, krijgers en menselijke gezichten en kunnen wel 7 meter hoog zijn. Rondom dit park, verspreid in de bergen, staan nog meer fascinerende beelden. Wil je alles weten over deze interessante archeologische vondsten, kies er dan voor om met een lokale gids op pad te gaan. Een aanrader is om een optionele paardrijtocht te maken door de heuvels om deze bijzondere beelden te ontdekken.

Witte dorpjes met kleurrijke bloemen


Dag 6. San Agustín - Popayán
Dag 7. Popayán, optioneel Puracé
Dag 8. Popayán -  Armenia, Triangulo del Café

Om alvast een voorproefje te krijgen van de koffieregio waar we over een paar dagen aankomen, is er hier de mogelijkheid om een koffieplantage te bezoeken en alles te leren over het maken van koffie, van het planten van het graan tot aan het werkelijke kopje koffie. We rijden door naar de koloniale witte stad Popayán waar we overnachten. Het is een mooie koloniale stad waar vele dichters en schilders vandaan komen. Popayán is ook de uitvalsbasis voor het mooie Purace nationaal park. De Purace vulkaan is een kleine 5000m hoog en is continu met sneeuw bedekt. Je kan in dit gebied wandelingen maken en genieten van geisers, warmwaterbronnen en watervallen. We reizen door naar de zogenaamde Triangulo del Café, of ook wel de Colombiaanse koffiedriehoek genaamd.

Triángulo del Café & Medellín

Dag 9. Armenia, excursie naar Salento en Valle Cocora in een Jeep Willys
Dag 10. Armenia - Medellín
Dag 11. Medellín
Dag 12. Medellín, optioneel El Peñon de Guatapé

De koffieregio in Armenia is één van de mooiste gebieden van Colombia gelegen nabij de besneeuwde bergtoppen van het nationale park Los Nevados. We rijden hier door een zogenaamde Mar de Café, ofwel zee van koffie. We overnachten in een traditionele hacienda die vroeger fungeerde als koffieboerderij; het is een heerlijke omgeving om tot rust te komen.

Colombia koffieregio Armenia Los Nevados Djoser Vanuit het kleurrijke plaatsje Salento is het nog maar een steenworp afstand naar de Valle de Cocora, waar de 50-meter hoge waspalmen het bijzondere landschap van de vallei sieren. We gaan hier in én achterop Jeep Willys de vallei in; een leuke manier om het gebied te leren kennen! In Valle Cocora kun je kiezen voor een wandeling of paardrijtocht door het prachtige nevelwoud.

Na 2 overnachtingen in deze rustige omgeving vervolgen we onze weg naar de op twee na grootste stad van Colombia: Medellín. Medellín, met zijn eeuwig lenteklimaat, is een bruisende en moderne stad waar de uitermate vriendelijke lokale bevolking, de Paisas, de laatste modetrends op de voet volgen.

We hebben een volle dag te besteden in Medellín. Verken het oude centrum met het centrale Plaza Botero dat vol staat met beelden van de gelijknamige kunstenaar. Het is ook leuk om een fietstour door de stad te ondernemen langs de randen van de stad. We kunnen optioneel een bezoek brengen aan El Peñon de Guatapé, een enorme granieten rots die hier midden in het landschap oprijst en die een geweldig uitzicht biedt op een meer met vele kleine eilanden. Het is gelegen in een smalle vallei die oorspronkelijk door Aburras indianen bewoond was.

Caribische taferelen en koloniaal verleden

Dag 13. Medellín - vlucht naar Santa Marta
Dag 14. Santa Marta, optioneel Tayrona nationaal park
Dag 15. Santa Marta - Mompox
Dag 16. Mompox

We vliegen door naar de noordkust van Colombia. In Santa Marta kunnen we genieten van het heerlijke klimaat en de Caribische zee. Uiteraard is het aan te raden een bezoek te brengen aan het Nationaal Park Tayrona.

Colombia Santa Marta nationaal park Tayrona Djoser Het Tayrona nationaal park is een aan de noordelijke Atlantische kust gelegen gebied dat ooit het grondgebied was van de Tayrona indianen. Het park heeft een grote variatie aan landschappen. Zo heb je er prachtige stranden en baaien, maar ook een regenwoud dat zich op 900 meter boven de zeespiegel bevindt. Het Tayrona National Park sluit echter zijn deuren in februari. Tijdens deze maand begeeft de inheemse bevolking van de Sierra Nevada de Santa Marta zich in het park om het ecologisch en spiritueel te reinigen. Er zijn nog voldoende andere mogelijkheden om de natuur en cultuur van deze regio te leren kennen. Zo is het mogelijk om de tropische jungle bij Taironaka te bezoeken of naar het bergdorpje Minca te gaan.

We vervolgen onze reis naar het eiland Mompox dat daadwerkelijk in de Magdalenarivier ligt. Deze rivier zien we ook in San Agustín en bevindt zich hier in een Delta met vele vertakkingen. Mompox is een andere koloniale parel van dit immense land; het lag vroeger namelijk direct aan de handelsroute en het stond bekend om de vele goudsmederijen.

Cartagena de Indias


Dag 17. Mompox - Cartagena de Indias
Dag 18 Cartagena de Indias
Dag 19. Cartagena de Indias
Dag 20 Cartagena de Indias - Amsterdam
Dag 21 aankomst Amsterdam

Vanuit Mompox reizen we door naar onze laatste bestemming: het mooie Cartagena de Indias. Cartagena de indias, een kleurrijke havenstad aan de Caribische kust, is de ideale afsluiter van deze mooie reis! Het historische oude centrum is omgeven door stadsmuren en bevat prachtige koloniale architectuur, mooie straatjes, pleinen en binnenplaatsen gevuld met bloemen. Vanwege de historie en schoonheid van de historische binnenstad, staat Cartagena sinds 1984 op de UNESCO werelderfgoedlijst. We blijven hier twee dagen, dus genoeg tijd om deze prachtige stad te leren kennen.

Colombia Cartagena DjoserBezoek in Cartagena een van de vele musea, kloosters of kerken of maak een wandeling door de mooie straatjes. Je kunt samen met een lokale gids een stadswandeling maken waarmee je onder andere een bezoek brengt aan het klooster en de kerk van La Popa. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en op het fort van San Felipe de Barajas. Dit fort is gebouwd op de heuvels van San Lázaro en verdedigde de stad tegen aanvallen van piraten.

Voor de kust van Cartagena liggen de Islas del Rosario met haar witte stranden en verbazingwekkende koraalriffen. Trek er een dag op uit en geniet van een boottocht naar dit National Park. Dan is het tijd om afscheid te nemen van het gastvrije en indrukwekkende Colombia om terug te vliegen naar Amsterdam.


Op weg met Djoser

Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. Houd er wel rekening mee, dat zich door het karakter van de reizen en de landen onvoorziene omstandigheden voor kunnen doen, waardoor sommige activiteiten niet door kunnen gaan of gewijzigd moeten worden. Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 20 personen.

Lees de volledige beschrijving
KLM

Vertrekdata 2020

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

25 jul - 14 aug
G
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

7 plaatsen vrij
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 3.495,-

Start - einde

01 aug - 21 aug
G
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

4 plaatsen vrij
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 3.395,-

Start - einde

05 sep - 25 sep
G
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

beperkt beschikbaar
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

Korting

Incl. €100,- korting

Start - einde

12 sep - 02 okt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

03 okt - 23 okt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

nog 1 deelnemer nodig
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde

31 okt - 20 nov
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.395,-

Start - einde

07 nov - 27 nov
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

14 nov - 04 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

21 nov - 11 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

05 dec - 25 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Vertrekdata 2021

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

10 jan - 30 jan
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

31 jan - 20 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

07 feb - 27 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

21 feb - 13 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

14 mrt - 03 apr
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

28 mrt - 17 apr
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

09 apr - 29 apr

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

21 mei - 10 jun

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

11 jun - 01 jul
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

08 jul - 28 jul

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.895,-

Start - einde

16 jul - 05 aug

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.995,-

Start - einde

23 jul - 12 aug

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.995,-

Start - einde

31 jul - 20 aug

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.995,-

Start - einde

06 aug - 26 aug

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.995,-

Start - einde

02 sep - 22 sep

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

10 sep - 30 sep

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.795,-

Start - einde

16 sep - 06 okt

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

08 okt - 28 okt

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.795,-

Start - einde

31 okt - 20 nov

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde

07 nov - 27 nov

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

21 nov - 11 dec

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

28 nov - 18 dec

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

12 dec - 01 jan

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Vertrekdata 2022

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

09 jan - 29 jan

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

16 jan - 05 feb

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

30 jan - 19 feb

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

13 feb - 05 mrt

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

27 feb - 19 mrt

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

06 mrt - 26 mrt

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

03 apr - 23 apr

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

15 mei - 04 jun

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde

12 jun - 02 jul

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.595,-

Inclusief

 • Vliegreis
 • Alle vluchttoeslagen
 • Binnenlandse vlucht Medellín - Santa Marta
 • Overnachtingen in sfeervolle en centraal gelegen accommodaties inclusief ontbijt
 • Bezoek aan Salento en Valle Cocora
 • Excursie aan Tatacoa woestijn
 • Nederlandssprekende Djoser reisbegeleiding
 • Vervoer per airconditioned bus

Exclusief

Reisverzekering, maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 35,-, etc.

Wijzigingen voorbehouden.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten, maar wel inclusief de binnenlandse vluchten, bedraagt vanaf €1.845,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een ander groepslid, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf  € 375,-.

Hotelverlenging

Verlenging of vervroeging mét accommodatie in een centraal gelegen hotel in Bogotá of Cartagena de Indias is bij te boeken.

De prijs voor het hotel in Bogotá is vanaf € 35,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 60,- per nacht. In Cartagena bedraagt de meerprijs respectievelijk vanaf € 50,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 90,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven. Deze dient u zelf ter plaatse te regelen.

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit samen- en alleenreizenden. Reis je alleen dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen. De deelnemers zijn overwegend Nederlands en Belgisch. Het komt bij deze reis soms voor dat ook enkele Duitstalige reizigers zich hebben aangemeld.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep op de vertrekdatum van jouw keuze dan informeren we je graag telefonisch over bijvoorbeeld leeftijden, geslacht en samenstelling (Nederland: 071-5126400 en België: 09 2230069).

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 10.

Bij een aantal vertrekdata zie je 'Vertrek Gegarandeerd' of 'Vertrek Informatie' vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek: V G

Vertrek informatie

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren. Dit op basis van eerdere ervaringen en boekingen in dit reisseizoen.

Om een groepsreis te garanderen en uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling en groepsgrootte'. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om een gewenste alternatieve reis en/of vetrekdatum aan te bieden, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Vertrek gegarandeerd

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van bent dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan. Het kan soms voorkomen dat deelnemers van een reis moeten annuleren of omboeken, waardoor de groepsgrootte onder het vereiste minimum aantal deelnemers daalt. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren per e-mail, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om er voor te zorgen dat je de gewenste reis op de geboekte vertrekdatum kunt gaan maken, ook indien het minimale aantal deelnemers niet is bereikt. In dat geval bekijken we de mogelijkheid om, al dan niet tegen bijbetaling, de reis mogelijk te maken met bijvoorbeeld aangepast vervoer en/of lokale Engelssprekende reisbegeleiding. Het karakter van een groepsreis kan hierbij dusdanig veranderen dat wij er begrip voor hebben dat je liever een alternatief kiest.

Uiteraard is het ook mogelijk een nieuwe reis of vertrekdatum te boeken, waarbij je per persoon eenmalig € 100,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Praktische informatie

Accommodatie

We overnachten in goede middenklasse hotels, waar nodig zijn de kamers voorzien van airconditioning. De ligging is centraal zodat je makkelijk naar de bezienswaardigheden kan wandelen. De hotels hebben veelal een sfeervol en koloniaal karakter. In Armenia logeren we in een comfortabele hacienda op een voormalige koffieboerderij. De plek is werkelijk fantastisch en dit is een heerlijke plek om even bij te komen van alle indrukken van de reis. We bezoeken het nationale park Tayrona vanuit uitvalsbasis Santa Marta waar we in een comfortabel hotel overnachten. Het ontbijt overal is inclusief.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Bogotá Hotel Dann Av 19
San Agustín Alto de los Andaquies
Popayan La Herreria de Popayan
Armenia Hostería Mi Monaco
Armenia Finca la Tata
Medellín Hotel Poblado Alejandría
Mompox Casa Amarilla
Cartagena Hotel Villa Colonial

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een ander groepslid, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf  € 375,-.

 • Colombia htoel acccommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia accommodatie overnachting Djoser
 • Colombia hotel accommodatie overnachting Djoser

Vliegreis

KLM

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  KLM

  Traject

  Amsterdam - Bogotá

  Vertrek

  09:40

  Aankomst

  14:45

 • Vlucht met

  KLM

  Traject

  Cartagena - Amsterdam

  Vertrek

  18:55

  Aankomst

  10:30*

* aankomst volgende dag


Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het in Colombia 7 uur vroeger, tijdens onze wintertijd 6 uur.

CO2-compensatie

Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten, maar wel inclusief de binnenlandse vluchten, bedraagt vanaf €1.845,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Vervoer

We verplaatsen ons in Colombia met een comfortabele bus met airconditioning en overbruggen het traject Medellín - Santa Marta met een binnenlandse vlucht.

Tijdens de rondreis beschikken we over eigen bussen. Enkele reisdagen zijn vrij lang. Onderweg is echter vaak veel te zien en omdat het vervoer geheel tot onze beschikking staat, kunnen we stoppen waar we willen om even de benen te strekken, een foto te maken of een mooi plaatsje of markt onderweg te bezoeken. In verschillende interessante plaatsen onderweg stoppen we natuurlijk.

 • KLM vliegtuig
 • Colombia bus vervoersmiddel Djoser
 • Colombia bus vervoersmidddel binnenkant Djoser
 • Colombia bus vervoersmiddel binnenkant Djoser

Bij de reis inbegrepen

 • Vliegreis
 • Alle vluchttoeslagen
 • Binnenlandse vlucht Medellín - Santa Marta
 • Overnachtingen in sfeervolle en centraal gelegen accommodaties inclusief ontbijt
 • Bezoek aan Salento en Valle Cocora
 • Excursie aan Tatacoa woestijn
 • Nederlandssprekende Djoser reisbegeleiding
 • Vervoer per airconditioned bus

Excursies

Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een gaat graag winkelen in een van de moderne shops in Bogotá of gaat juist liever in de Candelaria op zoek naar traditionele cadeautjes. De ander wil op zijn gemak rondkijken bij het goudmuseum in Bogotá of vertoeft op het centrale plein van Medellín omringd door de voluptueuze en karakteristieke Botero beelden. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Colombia zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

 • Excursie Tatacoa woestijn
 • Bezoek San Agustín archeologisch park
 • Bezoek aan Salento en de Valle de Cocora


Daarnaast zijn er diverse optionele excursies zoals:
 

 • Een bezoek aan de zoutkathedraal ofwel de Catedral de Sal in Zipaquirá
 • Fietstocht in Bogotá op zondag tijdens de Ciclovía. Grote wegen zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer; een perfecte manier om de stad te leren kennen.
 • Canopy in Armenia
 • Bezoek aan de granietrots El Peñon de Guatapé vanuit Medellin
 • Bezoek aan een koffieplantage met proeverij in Armenia
 • Excursie met Jeep Willys naar Valle Cocora
 • Paardrijtocht door de Valle Cocora
 • Dagtocht Isla Rosario vanuit Cartagena


De reisbegeleider is aanwezig om tips te geven over verschillende bezienswaardigheden onderweg.

Reisdocumenten

 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Paspoort, dat na vertrek uit Colombia nog 6 maanden geldig is.

Geldzaken

In Colombia wordt er betaald met de Colombiaanse peso. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

Pinnen: In de meeste plaatsen kan met de Nederlandse pinpas gepind worden. Het is over het algemeen veiliger en voordeliger om te pinnen dan om geld te wisselen. 
Contant: Een klein bedrag in euro's voor achter de hand. 
Creditcard: worden vrijwel altijd geaccepteerd in de betere hotels, restaurants en winkels.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 200,- persoon per week. Naast uw pinpas raden wij u ook aan om dollars aan contanten mee te nemen.

Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald.

Maaltijden

Tijdens de reis kun je zelf bepalen waar, wat en met wie je wilt eten. Je kunt uiteraard met de groep eten, maar je bent ook vrij om zelf ergens een restaurantje op te zoeken. Behalve de ontbijten zijn de maaltijden dan ook niet bij de reis inbegrepen. Het is ook leuk om op de markt een lekkere 'arepa' of 'tamales' te kopen of 's avonds een plaatselijk tentje te bezoeken. De reisbegeleiding kan je tips voor een goed restaurant of een leuk café geven.

Rond het middaguur kun je in veel lokale gelegenheden een goedkoop menu, 'ejecutivo’ bestellen. Dit bestaat over het algemeen uit een warme lunch met een salade, desert en een flesje frisdrank. Het zijn misschien niet altijd culinaire hoogstandjes, maar het is een leuke manier om met de plaatselijke bevolking in contact te komen.

Per streek kan het eten variëren. Zo treft men aan de kust voornamelijk verse vis op het lunch- en avondmenu. De frisse ceviche is een absolute aanrader. In Medellín is het gerecht ‘bandeja paisa’ typisch voor de omgeving: een complete maaltijdschotel met rijst, bruine bonen, spiegelei, avocado, gehakt, chorizo en spek. Zo heeft iedere regio zijn eigen specialiteit.

Gezondheid

Voor deze reis wordt aangeraden:

Vaccinaties tegen Gelekoorts, Hepatitis A en DTP 

Het is verstandig enigszins te letten op wat je eet. Hoewel de hygiënische omstandigheden in Colombia redelijk tot goed zijn, is het raadzaam om een middel tegen darmstoornissen mee te nemen en een zoutoplossing (als ORS) tegen uitdroging. Wees voorzichtig met voedsel, reinig de handen. Neem in de eerste dagen de tijd om te acclimatiseren, te wennen aan de andere temperatuur en de vele nieuwe indrukken.

Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine. De reisbegeleiding is overigens ook in het bezit van een medische set, met daarin steriel medisch hulpmateriaal.

Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

Logo ThuisVaccinatie.nl

Hotelverlenging

Verlenging of vervroeging mét accommodatie in een centraal gelegen hotel in Bogotá of Cartagena de Indias is bij te boeken.

De prijs voor het hotel in Bogotá is vanaf € 35,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 60,- per nacht. In Cartagena bedraagt de meerprijs respectievelijk vanaf € 50,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 90,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven. Deze dient u zelf ter plaatse te regelen.

Klimaat en geografie

De temperaturen in Colombia zijn dankzij de ligging bij de evenaar het hele jaar door constant. Het klimaat is alleen afhankelijk van de hoogteverschillen van het land en daardoor komen er verschillende klimaatzones voor. In de Andesgebergte daarentegen is het veel koeler dan de lagergelegen gebieden.

Colombia kent geen echte winter en zomer, maar is gebonden aan regen en droge seizoenen. Het droge seizoen is in het noorden van december tot maart en in het zuiden van juni tot en met augustus. Enkel aan de kust van de Grote Oceaan kan er het hele jaar door neerslag vallen.

Reisbegeleiding en gidsen

Een enthousiaste Nederlandssprekende reisbegeleider begeleidt de reis. Onze Djoser reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.

FAQ

Waar overnachten we in Colombia?

We overnachten in goede middenklasse hotels waarbij de kamers voorzien zijn van een douche en toilet en waar nodig van airconditioning. De ligging is meestal centraal zodat je lopend naar de bezienswaardigheden kunt. De hotels hebben veelal een sfeervol en koloniaal karakter, dit is onder andere het geval in Bogotá, Popayán, Mompox en Cartagena de Indias. In Armenia logeren we in een traditionele hacienda die vroeger fungeerde als koffieboerderij. 

Hoe is het vervoer in Colombia geregeld?

Is er Nederlandstalige begeleiding op de reis?

Is het mogelijk om de reis te verlengen?

Hoe groot zijn de groepen?

Kan ik tijdens de reis naar huis bellen of mailen?

Is Colombia een veilig land om door te reizen?

Stel je eigen vraag

Bekijk alle veelgestelde vragen

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Teleurstelling na afgelasting van bezoeken aan Popayán en Mompox, maar mede door het creatieve optreden van onze reisbegeleider Wim met alternatieven is het voor ons een zeer geslaagde reis geworden. Hulde! En medereizigers bedankt voor jullie gezelschap. Bogotá had wel 2 volle dagen mogen zijn

  9,0

  9,0
 • Prachtige cultuur en landschappen! Soms iets te lange reisdagen, maar de koffie maakt veel goed! Vriendelijke bevolking.

  8,0

  8,0
 • Ondanks programma-aanpassingen (Popayan en Mompox vielen uit) toch een mooie reis. Hoogtepunten: de Tatacoa-woestijn, de zoutkathedraal in Zipaquira, San Agustin (archeologisch park en een paardrijtocht), de waxpalmen van Valle Cocora, het magnifieke uitzicht vanaf de Piedra del Penol en Cartagena.

  8,0

  8,0
 • Ik kijk terug op een kleurrijke en zeer afwisselende reis. Door de enthousiaste, vriendelijke+ deskundige reisleidster Wendy kijk ik bovendien terug op een zorgeloze reis, want ze regelde alles nauwgezet. Echt super. De reis werd aangepast wegens het reisadvies van het Ministerie. Prima beslissing!

  9,0

  9,0
 • Prachtige reis, die een goed beeld geeft van Colombia. Grote variatie in mensen, landschappen en klimaat. De reisbegeleiding was meer dan goed en ook alle lof voor de chauffeur, die ons veilig en comfortabel van Bogota via San Augustin naar Medellin vervoerde. Overnachtingen waren goed en schoon

  8,0

  8,0
 • De reis naar Colombia was geweldig. Zeer afwisselend, prachtige natuur en cultuur. We hadden een fantastische reisleider. Maar, naast de grote afstanden reizen, wat er ook bij hoort, niets dan lof.

  9,0

  9,0
 • Colombia is een heel mooi land met overweldigende natuur, prachtige stadjes, zoals. Mompox, Popayan en Villa de Leyva. Het bezoek in Medellin aan Zona 13 was onvergetelijk. Een reis met veel hoogtepunten, ook letterlijk. Als je niet opziet tegen enkele lange reisdagen is deze reis een aanrader.

  9,0

  9,0
 • Een schitterende reis door het groene Colombia met de enthousiaste begeleiding van Maartje. Prima overnachtingsplekken, goed eten (houd rekening met ruime porties), hele lieve behulpzame mensen, die trots zijn op hun land en blij met je bezoek. Houdt rekening met lange reisdagen en slechte wegen

  9,0

  9,0
 • Colombia was een mooi land, dat duidelijk in ontwikkeling is. Dat heeft voor- en nadelen maar ook charmes. De reis was intensief met lange reisdagen. Mooie landschappen, vriendelijke bevolking, koloniale architectuur. Maartje was een goede enthousiaste reisbegeleidster.

  8,0

  8,0
 • Een mooie afwisselende reis door Colombia met een bezoek een de highlights. Natuur en cultuur afwisselend in één drieweekse reis. Aanrader in dit mooie land.

  8,0

  8,0
 • Een prachtige rondreis door een land wat nog niet overlopen wordt door toeristen. Colombia heeft een mooie natuur en cultuur met veel bezienswaardigheden, diversiteit en vriendelijke mensen. Je hebt een aantal lange reisdagen, maar de bus is zeer comfortabel. Een absolute aanrader.

  9,0

  9,0
 • Op veelal grote hoogte, een prachtige vakantie gehad. Toerend door het Andes gebergte wisselende gebieden en plaatsen bezocht. Met het toerisme nog in de kinderschoenen een land dat absoluut de moeite van het bezoeken waard is. Regenwoud, woestijn, oceaan, steden, idyllische plaatsjes, je vindt het!

  8,0

  8,0
 • Mooie reis met o.a. hoogtepunten: bezoek zoutkathedraal, wandelingen Tatacoawoestijn, archeologisch park San Augustin en Tayrona national park. Verrassend het bezoek aan Mompox, leuk plaatsje met mooie boottocht en relaxende afsluiting in Cartagena.

  9,0

  9,0
 • We hebben een mooie en vooral afwisselende reis gehad met Marcella als prima reisbegeleidster. Je kunt merken dat het land, wat toerisme betreft, nog in ontwikkeling is en dat heeft soms nadelen, maar zeker ook voordelen. Het geeft een bepaalde charme als het nog niet zo toeristisch is.

  8,0

  8,0
 • Een reis anders dan andere! Een land nog niet is ingericht voor massatoerisme geeft altijd verrassingen. Het was heel bijzonder om regelmatig te mogen ervaren hoe de Colombianen leven en werken in hun werkelijk prachtige land. Eens te meer word je je ervan bewust hoe luxueus ons leven is.

  8,0

  8,0
 • Wat een geweldige reis, en vooral Marcelle die het speciaal maakte een top gids, gezellig, lief en bezorgt, voor ons kon het niet meer stuk, een min puntje wat zit je lang in de bus om te verplaatsen, maar zou het niet willen missen, nogmaals MARCELLA reuze bedankt, lieve groetjes Hans & Rieky.

  9,0

  9,0
 • Colombia: wat een veelzijdig land, wat een prachtige natuur, wat een vriendelijke mensen! Ga het gauw zien, de Colombianen verdienen het!

  8,0

  8,0
 • Een mooie reis door een mooi land. Prachtige steden bezocht, e.e.a. met een goede gids en een enthousiaste reisleider (Marcella).

  9,0

  9,0
 • Ik geef nooit een 10, maar dit is wel zo'n mooi land en de reis is zeer afwisselend. En de bevolking is zo vriendelijk en het zijn zulke mooie mensen. Er zitten een paar lange busdagen bij, maar omdat het landschap zo mooi is (en de bus zeer comfortabel), was dit voor mij geen probleem.

  10,0

  10,0
 • Een geweldige reis, veel afwisseling met prachtige landschappen, kunst, mooie koloniale dorpjes en stadjes, historie met een erg vriendelijke bevolking. En een erg goede reisbegeleidster! Niet twijfelen, het is een fantastische (en tot nu nog onontdekte) bestemming.

  8,0

  8,0
 • Een prachtige reis door een nog niet door het toerisme aangetast land. Bergen, strand, woestijn, oude koloniale stadjes, grote steden en een vriendelijke bevolking. Een paar lange reisdagen, maar de reis is absoluut de moeite waard. Veel dank ook aan Sabine, onze reisbegeleidster.

  10,0

  10,0
 • Dit was een van de mooiste reizen die ik tot nu toe heb gemaakt. Een prachtig land met een vriendelijke, hartelijke bevolking waarvan deze trip vrijwel alle uitersten laat zien: van bergen, tot tropische bountystranden en van moderne metropolen tot ingedutte koloniale stadjes. Echt een aanrader!

  9,0

  9,0
 • Van bruisende steden tot pittoreske, kleurige, koloniale dorpjes, geschiedenis en weergaloze natuur, Colombia heeft het allemaal! Je maakt kennis met een groot stuk van een zeer divers land. Waar je ook gaat, je wordt met open armen welkom geheten door letterlijk ie-der-een. Wat een superreis!

  10,0

  10,0
 • Colombia is prachtig kleurrijk en heel divers. Met haar flora en fauna in het Andes gebergte, jungles en zee is het een aanrader voor een afwisselende reis. De bevolking heeft humor, is positief, heel erg aardig en behulpzaam, en kent her en der nog weinig toerisme. Tijd voor Colombia!

  10,0

  10,0
 • Zeer aangename uitgebalanceerde reis met aangename mix van natuur en cultuur, steden en natuurparken, met goede en joviale reisleidster met humor en ernst, zeer tevredenheid

  9,0

  9,0
 • Leuke reis in een mooi land met over het algemeen vriendelijke, behulpzame mensen. En lekker eten. Wel vrij lange busreisdagen, kan ook niet anders in zo'n groot land. Prima reisbegeleiding. Ik zou zeggen gaan, nu het nog niet al te toeristisch is.

  8,0

  8,0
 • Colombia is een prachtig land! De Colombianen heb ik ervaren als zeer vriendelijk, behulpzaam en leergierig. Natuur is geweldig, soms overweldigend en zeer afwisselend. Prachtige koloniale stadjes en interessante steden als Bogotá en Medellin. Land in ontwikkeling, nog niet erg veel toerisme. GAAN!

  9,0

  9,0
 • Het was een hele mooie reis. Heel veel variatie. Steden, bergen, woestijn, strand, natuurparken. We voelden ons heel veilig. Lieve mensen en heerlijk eten. Echt een aanrader. Wij hebben alle dagen genoten. Prachtig land. Iedere dag was anders, je had geen tijd om je te vervelen. Het was in een woord TOP!!

  10,0

  10,0
 • Wij hadden een hele leuke groep. Samen met de reisbegeleiding was het een top reis. Wij hebben ontzettend genoten van dit prachtige land en de natuur.

  9,0

  9,0
 • Onze 21-daagse reis naar Colombia was super: heel leuke groep waarin wij als enige 2 Belgen ons heel goed voelden, een supertoffe reisbegeleidster en heel veel prachtige plaatsen die we anders nooit zouden gezien hebben. Voor ons een onvergetelijke reis !!

  10,0

  10,0
 • Het land Colombia en de reisbegeleiding was fantastisch. Je krijgt een ongerept en puur Colombia aangezien toerisme nog in de kinderschoenen staat.

  8,0

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Daarom Djoser

 • Ontmoeting met een van de grootste schatten van Colombia: De Colombianen
 • Goede balans van de prachtige natuur en culturele hoogtepunten
 • Medellín: verblijf in de stad van Botero en Escobar
 • Overnachting op een traditionele haciënda in koffieregio
 • Excursie naar Salento en Cocora vallei inclusief
 • Verblijf in het witte koloniale stadje Mompox
 • Nederlandssprekende Djoser reisbegeleider
 • Tijdsbesparende binnenlandse vlucht

Klantwaardering

8,8

Teleurstelling na afgelasting van bezoeken aan Popayán en Mo...
Teleurstelling na afgelasting van bezoeken aan Popayán en Mompox, maar mede door het creatieve optreden van onze reisbegeleider Wim met alternatieven is het voor ons een zeer geslaagde reis geworden. Hulde! En medereizigers bedankt voor jullie gezelschap. Bogotá had wel 2 volle dagen mogen zijn

Bert L. - 9,0
Prachtige cultuur en landschappen! Soms iets te lange reisda...
Prachtige cultuur en landschappen! Soms iets te lange reisdagen, maar de koffie maakt veel goed! Vriendelijke bevolking.

Ruud U. - 8,0
Ondanks programma-aanpassingen (Popayan en Mompox vielen uit...
Ondanks programma-aanpassingen (Popayan en Mompox vielen uit) toch een mooie reis. Hoogtepunten: de Tatacoa-woestijn, de zoutkathedraal in Zipaquira, San Agustin (archeologisch park en een paardrijtocht), de waxpalmen van Valle Cocora, het magnifieke uitzicht vanaf de Piedra del Penol en Cartagena.

Joop K. - 8,0

Bekijk hotel reviews op

Het weer in Colombia

Het weer in Colombia

20°C

Terug naar boven
/