Bekijk de Rondreis Colombia, 21 dagen van Djoser

Rondreis Colombia 21 dagen

Diverse natuur en gastvrije bevolking

Op de rondreis door Colombia maak je kennis met de prachtige groene natuur en ontmoet je de meest vriendelijke mensen van Latijns-Amerika. Ontdek in Colombia de prachtige Andes, het mysterieuze San Agustín en de schitterende koloniale witte steden. Proef de Colombiaanse koffie en geniet van de Caribische stranden. In de Tatacoa woestijn zie je een hele andere kant van Colombia. In de koffieregio Armenia slapen we in een hacienda op een koffieboerderij. We bezoeken het witte koloniale stadje Mompox en het Taryona nationaal park ligt op een steenworp afstand van Santa Marta. Cartagena de Indias is een kleurrijke havenstad aan de Caribische kust met een roerig verleden. Voor de kust van Cartagena liggen de Islas del Rosario met haar witte stranden en verbazingwekkende koraalriffen. Trek er een dag op uit en geniet van een boottocht.

Van:
Aan:


Routekaart Rondreis Colombia, 21 dagen
 1. Amsterdam - Bogotá
 2. Bogotá, optionele excursie Zipaquirá
 3. Bogotá - Villavieja
 4. Villavieja - Tatacoa-woestijn - San Agustín
 5. San Agustín
 6. San Agustin - Popayán
 7. Popayán, optionele excursie Purace park
 8. Popayán - Quindio
 9. Quindio, excursie Salento & Cocora-vallei
 10. Quindio - Medellín
 11. Medellín
 12. Medellín, optionele excursie Peñón de Guatapé
 13. Medellín - vlucht naar Santa Marta
 14. Santa Marta, optionele excursie Tayrona nationaal park
 15. Santa Marta - Mompox
 16. Mompox
 17. Mompox - Cartagena de Indias
 18. Cartagena de Indias
 19. Cartagena de Indias, optionele excursie Rosario-eilanden
 20. Cartagena de Indias - Amsterdam
 21. aankomst Amsterdam

Route op datum:

Reisbeschrijving

Bogotá, hoofdstad middenin in het Andes-gebergte

Dag 1 Amsterdam - Bogotá
Dag 2 Bogotá

Bogota kerk Colombia

We beginnen onze rondreis in de indrukwekkende hoofdstad van Colombia: Bogotá. Bogotá is de grootste stad van Colombia en bevindt zich middenin de Andes op een hoogte van ruim 2.600 meter. In deze moderne stad ervaar je de échte Zuid-Amerikaanse sfeer en maak je alvast kennis met de altijd vriendelijke bevolking van Colombia.

In Bogotá heb je echt van alles wat: universiteiten, theaters en bibliotheken, omgeven door hoogbouw, koloniale kerken, maar helaas ook sloppenwijken. Slenter door de koloniale straatjes en vergeet vooral niet om je heen te kijken nar alle graffiti die street artists over de stad verspreid hebben. Het Plaza de Bolivar is het hart van de oude koloniale wijk La Candelaria en wordt omringd door de belangrijkste gebouwen van de stad. Zo bevindt zich daar de kathedraal, het paleis van justitie en El Museo 20 de julio. Deze kleurrijke wijk mag niet ontbreken tijdens je bezoek aan Bogotá. Neem zeker plaats in een van de gezellige koffietentjes.  Bezoek ook het Gouden Museum of neem de kabelbaan naar Cerro Monserrate. Op een hoogte van ruim 3000 m is een prachtige kerk en heb je een adembenemend uitzicht over de stad.

De rode Tatacoa Woestijn & het schilderachtige San Agustin

Dag 3. Bogotá - Villavieja - Tatacoa-woestijn
Dag 4. Villavieja - San Agustín
Dag 5. San Agustín

´s Ochtends vertrekken we naar een ander imposant landschap in Colombia; de Tatacoa-woestijn. Hier zien we een heel ander landschap dan in de rest van de Colombia. Dit rode spectaculaire landschap vormt de leefomgeving van unieke flora en fauna. Zo vind je er torenhoge cactussen, bijzondere rotsformaties en ontdek je er interessante fossiele resten. Het landschap heeft iets mysterieus en kan zelfs wat buitenaards aanvoelen. De naam komt van het Spaanse woord 'ratelslang'. Eén van de weinige dieren die in deze warme woestijn kunnen leven. 

Colombia San Augustin Djoser Vanuit de droogte in de Tatacoa-woestijn reizen we naar San Agustín, een prachtige rit van zo’n acht uur door het schilderachtige platteland. San Agustín is één van de belangrijkste archeologische plaatsen van Colombia. Ruim 3300 voor Christus werden de groene heuvels van San Agustín door een mysterieuze inheemse stam bewoond. Zij kwamen hier om hun doden te eren en deden dat door stenen beelden en tombes uit vulkanisch gesteente te creëren. De beelden die zijn achtergebleven zijn uiterst mysterieus en lijken iets te verbergen.

In San Agustín kunnen er vele excursies gemaakt worden. Ga zeker mee naar het bekende San Agustín archeologisch park. De ruim 500 beelden die in dit park zijn achtergebleven, hebben de vorm van dieren, krijgers en menselijke gezichten en kunnen wel 7 meter hoog zijn. Rondom dit park, verspreid in de bergen, staan nog meer fascinerende beelden. Wil je alles weten over deze interessante archeologische vondsten, kies er dan voor om met een lokale gids op pad te gaan. Een aanrader is om een optionele paardrijtocht te maken door de heuvels om deze bijzondere beelden te ontdekken.

Witte dorpjes met kleurrijke bloemen

Dag 6. San Agustín - Popayán
Dag 7. Popayán, optioneel Puracé
Dag 8. Popayán -  Armenia, Triangulo del Café

Koffie verkoper ColombiaOm alvast een voorproefje te krijgen van de koffieregio waar we over een paar dagen aankomen, heb je San Agustín alvast de mogelijkheid om alles te leren over het maken van koffie: van het planten van het graan tot aan het werkelijke kopje koffie.

We rijden door naar de koloniale stad Popayán waar we overnachten. Deze witte stad staat bekend om de vele dichters en schilders die hier vandaan komen. Dit zie je met name terug in het culturele centrum. Popayán is ook de uitvalsbasis voor het mooie Purace nationaal park. De Purace vulkaan is een kleine 5000m hoog en is continu met sneeuw bedekt. Het park is ook de thuisbasis voor de condor en met een beetje mazzel spot je deze tijdens de wandelingen. Je kan in dit gebied wandelingen maken en genieten van geisers, warmwaterbronnen en watervallen. De volgende dag reizen we door naar de Triangulo del Café, of ook wel de Colombiaanse koffiedriehoek genaamd.

Reis door de zee van koffie, Mar de Café

Dag 9. Armenia, excursie naar Salento en Cocora-vallei
Dag 10. Armenia - Medellín

De koffieregio in Armenia is één van de mooiste gebieden van Colombia gelegen nabij de besneeuwde bergtoppen van het nationale park Los Nevados. We rijden hier door een zogenaamde Mar de Café, ofwel zee van koffie. We overnachten in een traditionele hacienda die vroeger fungeerde als koffieboerderij; het is een heerlijke omgeving om tot rust te komen.

Cocora palmen ColombiaVanuit het kleurrijke hart, Salento, is het nog maar een steenworp afstand naar de Cocora-vallei, waar de 50-meter hoge waspalmen het bijzondere landschap van de vallei sieren. We gaan hier in én achterop Willy's jeeps de vallei in, een leuke manier om het gebied te leren kennen! In de Cocora-vallei kun je ook nog kiezen om te voet of te paard het prachtige nevelwoud in te trekken. Na 2 overnachtingen in deze rustige en groene omgeving vervolgen we onze weg naar de op twee na grootste stad van Colombia: Medellín.

Het artistieke en springlevende Medellín

Dag 11. Medellín
Dag 12. Medellín, optioneel El Peñon de Guatapé

Medellín, met zijn eeuwig lenteklimaat, is een bruisende en moderne stad waar de uitermate vriendelijke lokale bevolking, de Paisas, de laatste modetrends op de voet volgen. De stad staat bekend om zijn vele festivals en het wordt door de Colombianen gezien als één van de beste uitgaansgebieden. 

Medelin stadstour graffiti ColombiaWe hebben een volle dag te besteden in Medellín om de stad écht te ervaren. Verken het oude centrum met het centrale Plaza Botero dat vol staat met beelden van de grote tros van Medellín: de kunstenaar Fernando Botero. Er zijn ook hier genoeg artistieke musea te bezoeken. Een goede manier om de stad te leren kennen is met een fietstour langs de randen van de stad. 

We kunnen optioneel een bezoek brengen aan El Peñon de Guatapé, een enorme granieten rots die hier midden in het landschap oprijst en die een geweldig uitzicht biedt op een meer met vele kleine eilanden. Het is gelegen in een smalle vallei die oorspronkelijk door de Aburras stam bewoond was.

Caribische taferelen en koloniaal verleden

Dag 13. Medellín - vlucht naar Santa Marta
Dag 14. Santa Marta, optioneel Tayrona nationaal park
Dag 15. Santa Marta - Mompox
Dag 16. Mompox

We vliegen door naar de noordkust van Colombia. In Santa Marta kunnen we genieten van het heerlijke klimaat en de Caribische zee. Uiteraard is het aan te raden een bezoek te brengen aan het Tayrona nationaal park .

Colombia Santa Marta nationaal park Tayrona Djoser Het Tayrona nationaal park is een aan de noordelijke Atlantische kust gelegen gebied dat ooit het grondgebied was van de Tayrona. Het park heeft een grote variatie aan landschappen. Zo heb je er prachtige stranden en baaien, maar ook een regenwoud dat zich op 900 meter boven de zeespiegel bevindt. Het Tayrona National Park sluit echter zijn deuren in februari. Tijdens deze maand begeeft de inheemse bevolking van de Sierra Nevada de Santa Marta zich in het park om het ecologisch en spiritueel te reinigen. Er zijn nog voldoende andere mogelijkheden om de natuur en cultuur van deze regio te leren kennen. Zo is het mogelijk om de tropische jungle bij Taironaka te bezoeken of naar het bergdorpje Minca te gaan.

Mompox kerk ColombiaWe vervolgen onze reis naar het eiland Mompox dat daadwerkelijk in de Magdalenarivier ligt. Deze rivier zien we ook in San Agustín en bevindt zich hier in een Delta met vele vertakkingen. Mompox is een andere koloniale parel van dit immense land; het lag vroeger namelijk direct aan de handelsroute en het stond bekend om de vele goudsmederijen.

Prachtige havenplaats aan de Caribische Zee, Cartagena de Indias

Dag 17. Mompox - Cartagena de Indias
Dag 18. Cartagena de Indias, wandeling Getsemani
Dag 19. Cartagena de Indias
Dag 20. Cartagena de Indias - Amsterdam
Dag 21. aankomst Amsterdam

Cartagena straat ColombiaVanuit Mompox reizen we door naar onze laatste bestemming: het mooie Cartagena de Indias. Cartagena de indias, een kleurrijke havenstad aan de Caribische kust, is de ideale afsluiter van deze mooie reis! Het historische oude centrum is omgeven door stadsmuren en bevat prachtige koloniale architectuur, mooie straatjes, pleinen en binnenplaatsen gevuld met bloemen. Vanwege de historie en schoonheid van de historische binnenstad, staat Cartagena sinds 1984 op de UNESCO werelderfgoedlijst. We blijven hier twee dagen, dus genoeg tijd om deze prachtige stad te leren kennen. Onderleiding van een gids maken we een oriënterende wandeling door Getsemani, een alternatieve en culturele wijk in Cartagena. 

Colombia Cartagena DjoserBezoek in Cartagena een van de vele musea, kloosters of kerken of maak een wandeling door de mooie straatjes. Je kunt samen met een lokale gids een stadswandeling maken waarmee je onder andere een bezoek brengt aan het klooster en de kerk van La Popa. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en op het fort van San Felipe de Barajas. Dit fort is gebouwd op de heuvels van San Lázaro en verdedigde de stad tegen aanvallen van piraten.

Voor de kust van Cartagena liggen de Islas del Rosario met haar witte stranden en verbazingwekkende koraalriffen. Trek er een dag op uit en geniet van een boottocht naar dit National Park. Dan is het tijd om afscheid te nemen van het gastvrije en indrukwekkende Colombia om terug te vliegen naar Amsterdam.


Op weg met Djoser

Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen.  Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 20 personen.

Lees de volledige beschrijving
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
KLM

Vertrekdata 2021

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

12 dec - 01 jan
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Vertrekdata 2022

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

16 jan - 05 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

30 jan - 19 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.395,-

Start - einde

27 feb - 19 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

06 mrt - 26 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

02 apr - 22 apr
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

14 mei - 03 jun
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

11 jun - 01 jul
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

14 jul - 03 aug
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde

06 aug - 26 aug
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.795,-

Start - einde

08 sep - 28 sep
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.395,-

Start - einde

17 sep - 07 okt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

08 okt - 28 okt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

22 okt - 11 nov
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

13 nov - 03 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

27 nov - 17 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.395,-

Start - einde

11 dec - 31 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.795,-

Vertrekdata 2023

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

08 jan - 28 jan
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde

19 feb - 11 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde

12 mrt - 01 apr
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde

16 apr - 06 mei
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.495,-

Inclusief

 • Rechtstreekse vlucht met KLM 
 • Alle vluchttoeslagen
 • CO2 compensatie vliegreis
 • Binnenlandse vlucht Medellín - Santa Marta
 • Overnachtingen in sfeervolle en centraal gelegen accommodaties 
 • Alle overnachtingen inclusief ontbijt
 • Vervoer per airconditioned bus
 • Bezoek aan het kleurrijke hart van de koffie-regio: Salento 
 • Met een Willy's jeep Valle de Cocora ontdekken 
 • Een heerlijk verblijf in de kustplaats Cartagena 
 • Excursie naar de imposante Tatacoa-woestijn
 • Nederlandssprekende Djoser reisbegeleiding

Exclusief

Overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, etc.
Reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 40,-, etc. Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten, maar wel inclusief de binnenlandse vluchten, bedraagt vanaf €1.795,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een ander groepslid, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf  € 375,-.

Hotelverlenging

Verlenging of vervroeging mét accommodatie in een centraal gelegen hotel in Bogotá of Cartagena de Indias is bij te boeken.

De prijs voor het hotel in Bogotá is vanaf € 35,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 60,- per nacht. In Cartagena bedraagt de meerprijs respectievelijk vanaf € 50,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 90,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven. Deze dient u zelf ter plaatse te regelen.

Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen. Bij een tussentijdse verhoging van de toeslagen door de luchtvaartmaatschappijen berekent Djoser deze kosten niet door. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit samen- en alleenreizenden. Reis je alleen dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen. De deelnemers zijn overwegend Nederlands en Belgisch. Het komt bij deze reis soms voor dat ook enkele Duitstalige reizigers zich hebben aangemeld.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep op de vertrekdatum van jouw keuze dan informeren we je graag telefonisch over bijvoorbeeld leeftijden, geslacht en samenstelling (Nederland: 071-5126400 en België: 09 2230069).

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 10.

Bij een aantal vertrekdata zie je 'Vertrek Gegarandeerd' of 'Vertrek Informatie' vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek: V

Vertrek informatie

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren. Dit op basis van eerdere ervaringen en boekingen in dit reisseizoen.

Om een groepsreis te garanderen en uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling en groepsgrootte'. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om een gewenste alternatieve reis en/of vetrekdatum aan te bieden, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 7 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Praktische informatie

Accommodatie

We overnachten in goede middenklasse hotels, waar nodig zijn de kamers voorzien van airconditioning. De ligging is centraal zodat je makkelijk naar de bezienswaardigheden kan wandelen. De hotels hebben veelal een sfeervol en koloniaal karakter.

Bij alle accommodaties is het ontbijt inclusief en de kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Tevens zijn een aantal van de accommodaties voorzien van een zwembad.

In Medellin verblijven we in een mooi modern hotel voorzien van alle gemakken in de gezellige wijk El Poblado.

In Armenia logeren we in een comfortabele hacienda op een voormalige koffieboerderij. De plek is werkelijk fantastisch en dit is een heerlijke plek om even bij te komen van alle indrukken van de reis.

In Cartagena verblijven we in de havenstad, wat de perfecte uitvalsbasis is voor een excursie naar Isla del Rosario.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Bogotá Hotel Dann Av 19
San Agustín Alto de los Andaquies
Popayan La Herreria Colonial
Armenia Hotel Mi Monaco
Armenia Finca la Tata
Medellín Hotel Poblado Alejandría
Mompox Casa Amarilla
Cartagena Hotel Villa Colonial

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een ander groepslid, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf  € 375,-.

 • Hotel Dann Av 19 kamer Bogota Colombia

  De kamers beschikken over een eigen douche en badkamer.

 • Alto de los Andaquies San Agustín Colombia
 • Alto de los Andaquies kamer San Agustín Colombia
 • Alto de los Andaquies veranda San Agustín Colombia
 • La Herreria Conolial Popayan Colombia
 • La Herreria Conolial kamer Popayan Colombia
 • Hotel Mi Monaco zwembad Armenia Colombia

  Een aantal accommodaties beschikken over een zwembad

 • Hotel Mi Monaco kamer Armenia Colombia
 • Hotel Mi Monaco veranda Armenia Colombia

  Geniet van de mooie binnentuinen.

 • Finca Hotel la Tata zembad Armenia Colombia
 • Hotel Poblado Alejandría Medellin Colombia

  De accommodaties zijn veelal centraal gelegen

 • Hotel Poblado Alejandría ontbijt Medellin Colombia

  Al het ontbijt is inclusief

 • Hotel Poblado Alejandría kamer Medellin Colombia
 • Casa Amarilla Mompox Colombia
 • Casa Amarilla veranda Mompox Colombia
 • Casa Amarilla kamer Mompox Colombia
 • Hotel Villa Colonial hal Cartagena Colombia
 • Hotel Villa Colonial balkon Cartagena Colombia

Vliegreis

KLM

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  KLM

  Traject

  Amsterdam - Bogotá

  Vertrek

  09:40

  Aankomst

  14:45

 • Vlucht met

  KLM

  Traject

  Cartagena - Amsterdam

  Vertrek

  18:55

  Aankomst

  10:30*

* aankomst volgende dag


Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het in Colombia 7 uur vroeger, tijdens onze wintertijd 6 uur.

KLM, Nederlands nationale trots, bestaat al meer dan 100 jaar en is hiermee de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld. De vloot is hypermodern. Zo zijn de Boeing 787-9 en 10  voorzien van de laatste technische hoogstandjes, zoals speciale moodlighting. De nieuwste generatie luchtfiltersystemen zorgt ervoor dat je minder vermoeid aankomt op de bestemming. Bovendien stoten deze nieuwe vliegtuigen minder broeikasgassen uit. Aan boord ontbreekt het je aan niets: op elke vlucht word je voorzien van een snack en een drankje en op intercontinentale vluchten krijg je uiteraard een warme maaltijd. KLM biedt (behalve in Europa) een persoonlijk in-flight entertainment systeem aan, voorzien van talloze films, series en games. Zo hoef je je niet te vervelen. Wil je tijdens de vlucht extra beenruimte, dan kun je tegen bijbetaling upgraden naar 'economy comfort'.

Djoser compenseert de CO2-uitstoot van je vlucht

Reizen is verrijkend, maar laat ook zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de vlucht te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen, want de vliegreis naar je bestemming is veruit het meest belastend voor ons milieu. Samen met de Southpole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten, en de ANVR hebben we gekozen voor verschillende projecten in Thailand en Indonesië.

Met CO2-compensatie doen we dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Djoser compenseert alle vluchten van de Djoserreizigers en ook de vliegreizen van haar medewerkers.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten, maar wel inclusief de binnenlandse vluchten, bedraagt vanaf €1.795,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Vervoer

We verplaatsen ons in Colombia met een comfortabele bus met airconditioning. We beschikken over onze eigen bussen, waardoor we op elk moment kunnen stoppen om even de benen te strekken, een foto te maken of een mooi plaatsje of markt te bezoeken. In verschillende interessante plaatsen onderweg stoppen we natuurlijk ook. Omdat Colombia een groot land is en we zoveel mogelijk van het moois willen zien wat het te bieden heeft, zijn enkele reisafstanden groot.

Om de grootste afstand te overbruggen tussen Medellín en Santa Marta, leggen we dit traject af per binnenlandse vlucht.

De steden Bogotá en Medellín bieden de gelegenheid om de stad te ontdekken per fietstour.

Met Willy's jeeps zullen we de Cocora-vallei inreizen.

 • KLM vliegtuig

  Met een rechtstreekse KLM vlucht vliegen we naar Bogotá

 • Colombia bus vervoersmiddel Djoser

  We verplaatsen ons met onze eigen comfortabele bussen.

 • Colombia bus vervoersmidddel binnenkant Djoser

  Onze bus is voorzien van airconditioning

 • Colombia bus vervoersmiddel binnenkant Djoser
 • Met Jeep Willy's gaan we naar Vallei de Cocora

Bij de reis inbegrepen

 • Rechtstreekse vlucht met KLM 
 • Alle vluchttoeslagen
 • CO2 compensatie vliegreis
 • Binnenlandse vlucht Medellín - Santa Marta
 • Overnachtingen in sfeervolle en centraal gelegen accommodaties 
 • Alle overnachtingen inclusief ontbijt
 • Vervoer per airconditioned bus
 • Bezoek aan het kleurrijke hart van de koffie-regio: Salento 
 • Met een Willy's jeep Valle de Cocora ontdekken 
 • Een heerlijk verblijf in de kustplaats Cartagena 
 • Excursie naar de imposante Tatacoa-woestijn
 • Nederlandssprekende Djoser reisbegeleiding

Excursies

Tatacoa woestijn ColombiaBij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een gaat graag winkelen in een van de moderne shops in Bogotá of gaat juist liever in de Candelaria op zoek naar traditionele cadeautjes. De ander wil op zijn gemak rondkijken bij het goudmuseum in Bogotá of vertoeft op het centrale plein van Medellín omringd door de voluptueuze en karakteristieke Botero-beelden. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Colombia zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

 • We maken een wandeling in de Tatacoa-woestijn met zijn bijzondere zandsteenformaties, torenhoge cactussen en fossiele resten.
 • In San Agustín bezoeken we het archeologisch park, waar ruim 500 beelden te bezichtigen zijn. 
 • Vanuit het kleurrijke Salento gaan we naar Valle de Cocora met Willy jeeps, ter plaatse is de mogelijkheid om een paardrijtocht of wandeling te maken door het nevelwoud. 
 • Eén van de dingen waar Colombia bekend om staat zijn de heerlijke koffiebonen. We brengen tijdens onze reis een bezoek aan Triangulo del Café, ofwel de koffiedriehoek. Zeker de moeite waard om een heerlijk kopje Colombiaanse koffie te proberen. 
 • Onderleiding van een gids maken we een oriënterende wandeling door Getsemani, een alternatieve en culturele wijk in Cartagena. De buurt heeft haar negatieve imago afgeschut en is veranderd in een openluchtmuseum voor street-art. Verschillende muurschilderingen in La Sierpe, vrolijk geschilderde koloniale huizen, gezellige pleintjes en de fameuze paraplustraat maken onderdeel uit van onze tocht.


Daarnaast zijn er diverse optionele excursies zoals:

 • In Bogotá zijn veel extra excursies te ondernemen: breng zeker een bezoek aan de verschillende kolonia wijken met de prachtige kathedralen, paleizen en de vele musea. Je kunt ook een fiets huren om de stad te ontdekken.
 • In Zipaquirá vind je een wereldwonder: de ondergronds uitgehouwen zoutkathedraal
 • Voor de avonturiers is het mogelijk om een canopytour in Armenia te doen
 • Bij het bezoek aan Medellín is het zeker de moeite waard om de granietrots El Peñon de Guatapé te bezoeken. Vanaf deze enorme rots heb je geweldig uitzicht op de eilanden. 
 • Bij Santa Marta ligt het prachtige Tayrona nationaal park, waar je niet uitgekeken raakt door de grote variatie aan landschappen. 
 • Vanuit Popayan is de mogelijk om Puracé nationaal park te bezoeken. Vanuit hier heb je prachtig zicht op de met sneeuw bedekte vulkaan. Geniet hier van de geisers, warmwaterbronnen en de prachtige watervallen. 
 • Per boot kan je vanuit Cartagena de Indias een dagtocht maken naar Isla del Rosario, met haar hagelwitte stranden en prachtige koraalriffen. 


De reisbegeleider is aanwezig om tips te geven over verschillende bezienswaardigheden onderweg.

Reisdocumenten

 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Paspoort, dat na vertrek uit Colombia nog 6 maanden geldig is.

Geldzaken

In Colombia wordt er betaald met de Colombiaanse peso. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

Pinnen: In de meeste plaatsen kan met de Nederlandse pinpas gepind worden. Het is over het algemeen veiliger en voordeliger om te pinnen dan om geld te wisselen. 
Contant: Een klein bedrag in euro's voor achter de hand. 
Creditcard: worden vrijwel altijd geaccepteerd in de betere hotels, restaurants en winkels.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 200,- persoon per week. Naast uw pinpas raden wij u ook aan om dollars aan contanten mee te nemen.

Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald.

Maaltijden

Tijdens de reis kun je zelf bepalen waar, wat en met wie je wilt eten. Je kunt uiteraard met de groep eten, maar je bent ook vrij om zelf ergens een restaurantje op te zoeken. Behalve de ontbijten zijn de maaltijden dan ook niet bij de reis inbegrepen. Het is ook leuk om op de markt een lekkere 'arepa' of 'tamales' te kopen of 's avonds een plaatselijk tentje te bezoeken. De reisbegeleiding kan je tips voor een goed restaurant of een leuk café geven.

Rond het middaguur kun je in veel lokale gelegenheden een goedkoop menu, 'ejecutivo’ bestellen. Dit bestaat over het algemeen uit een warme lunch met een salade, desert en een flesje frisdrank. Het zijn misschien niet altijd culinaire hoogstandjes, maar het is een leuke manier om met de plaatselijke bevolking in contact te komen.

Per streek kan het eten variëren. Zo treft men aan de kust voornamelijk verse vis op het lunch- en avondmenu. De frisse ceviche is een absolute aanrader. In Medellín is het gerecht ‘bandeja paisa’ typisch voor de omgeving: een complete maaltijdschotel met rijst, bruine bonen, spiegelei, avocado, gehakt, chorizo en spek. Zo heeft iedere regio zijn eigen specialiteit.

Gezondheid

Voor deze reis wordt aangeraden:

Vaccinaties tegen Gelekoorts, Hepatitis A en DTP 

Het is verstandig enigszins te letten op wat je eet. Hoewel de hygiënische omstandigheden in Colombia redelijk tot goed zijn, is het raadzaam om een middel tegen darmstoornissen mee te nemen en een zoutoplossing (als ORS) tegen uitdroging. Wees voorzichtig met voedsel, reinig de handen. Neem in de eerste dagen de tijd om te acclimatiseren, te wennen aan de andere temperatuur en de vele nieuwe indrukken.

Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine. De reisbegeleiding is overigens ook in het bezit van een medische set, met daarin steriel medisch hulpmateriaal.

Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

Logo ThuisVaccinatie.nl

Reizen en Covid-19

We kunnen naar steeds meer landen veilig en verantwoord op reis. Uiteraard voeren we reizen uit naar landen met een groen of geel reisadvies, maar ook zijn reizen naar een aantal landen met een oranje reisadvies mogelijk. Een overzicht van landen waar je nu met Djoser naar toe kan vind je hier. Voor actuele informatie over inreisbeperkingen en voorwaarden adviseren wij je de website met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen. Om deel te kunnen nemen aan een Djoserreis moet je volledig gevaccineerd zijn, voor de veiligheid en een soepel verloop van de reis.

Uiteraard hebben we frequent contact met onze agentschappen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en regels. Houd er rekening mee dat lokale regelgeving aan verandering onderhevig kan zijn. Na boeking houden wij je over deze regels en voorwaarden via "Mijn Djoser" op de hoogte.

Met onze lokale vertegenwoordiger, onze 24/7 bereikbaarheid/bijstand én de aanwezigheid van een reisbegeleider, reis je met Djoser met een gerust gevoel.

Hotelverlenging

Verlenging of vervroeging mét accommodatie in een centraal gelegen hotel in Bogotá of Cartagena de Indias is bij te boeken.

De prijs voor het hotel in Bogotá is vanaf € 35,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 60,- per nacht. In Cartagena bedraagt de meerprijs respectievelijk vanaf € 50,- op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 90,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven. Deze dient u zelf ter plaatse te regelen.

Klimaat en geografie

De temperaturen in Colombia zijn dankzij de ligging bij de evenaar het hele jaar door constant. Het klimaat is alleen afhankelijk van de hoogteverschillen van het land en daardoor komen er verschillende klimaatzones voor. In de Andesgebergte daarentegen is het veel koeler dan de lagergelegen gebieden.

Colombia kent geen echte winter en zomer, maar is gebonden aan regen en droge seizoenen. Het droge seizoen is in het noorden van december tot maart en in het zuiden van juni tot en met augustus. Enkel aan de kust van de Grote Oceaan kan er het hele jaar door neerslag vallen.

Reisbegeleiding en gidsen

Een enthousiaste Nederlandssprekende reisbegeleider begeleidt de reis. Onze Djoser reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.

Veelgestelde vragen

Waar overnachten we in Colombia?

We overnachten in goede middenklasse hotels waarbij de kamers voorzien zijn van een douche, toilet en waar nodig van airconditioning. De ligging is meestal centraal zodat je lopend naar de bezienswaardigheden kunt. De hotels hebben veelal een sfeervol en koloniaal karakter, dit is onder andere het geval in Bogotá, Popayán, Mompox en Cartagena de Indias. In Armenia logeren we in een traditionele hacienda die vroeger fungeerde als koffieboerderij. 

Hoe is het vervoer in Colombia geregeld?

Is er Nederlandstalige begeleiding op de reis?

Is het mogelijk om de reis te verlengen?

Kan ik pinnen in Colombia?

Kan ik tijdens de reis naar huis bellen of internetten?

Is Colombia een veilig land om door te reizen?

Hoe is de elektriciteitsvoorziening in Colombia?

Wat is de beste reistijd?

Kun je een driepersoonskamer boeken?

Stel je eigen vraag

Bekijk alle veelgestelde vragen

Reviews Colombia reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Teleurstelling na afgelasting van bezoeken aan Popayán en Mompox, maar mede door het creatieve optreden van onze reisbegeleider Wim met alternatieven is het voor ons een zeer geslaagde reis geworden. Hulde! En medereizigers bedankt voor jullie gezelschap. Bogotá had wel 2 volle dagen mogen zijn

  9,0

  9,0
 • Prachtige cultuur en landschappen! Soms iets te lange reisdagen, maar de koffie maakt veel goed! Vriendelijke bevolking.

  8,0

  8,0
 • Ondanks programma-aanpassingen (Popayan en Mompox vielen uit) toch een mooie reis. Hoogtepunten: de Tatacoa-woestijn, de zoutkathedraal in Zipaquira, San Agustin (archeologisch park en een paardrijtocht), de waxpalmen van Valle Cocora, het magnifieke uitzicht vanaf de Piedra del Penol en Cartagena.

  8,0

  8,0
 • Ik kijk terug op een kleurrijke en zeer afwisselende reis. Door de enthousiaste, vriendelijke+ deskundige reisleidster Wendy kijk ik bovendien terug op een zorgeloze reis, want ze regelde alles nauwgezet. Echt super. De reis werd aangepast wegens het reisadvies van het Ministerie. Prima beslissing!

  9,0

  9,0
 • Prachtige reis, die een goed beeld geeft van Colombia. Grote variatie in mensen, landschappen en klimaat. De reisbegeleiding was meer dan goed en ook alle lof voor de chauffeur, die ons veilig en comfortabel van Bogota via San Augustin naar Medellin vervoerde. Overnachtingen waren goed en schoon

  8,0

  8,0
 • De reis naar Colombia was geweldig. Zeer afwisselend, prachtige natuur en cultuur. We hadden een fantastische reisleider. Maar, naast de grote afstanden reizen, wat er ook bij hoort, niets dan lof.

  9,0

  9,0
 • Colombia is een heel mooi land met overweldigende natuur, prachtige stadjes, zoals. Mompox, Popayan en Villa de Leyva. Het bezoek in Medellin aan Zona 13 was onvergetelijk. Een reis met veel hoogtepunten, ook letterlijk. Als je niet opziet tegen enkele lange reisdagen is deze reis een aanrader.

  9,0

  9,0
 • Een schitterende reis door het groene Colombia met de enthousiaste begeleiding van Maartje. Prima overnachtingsplekken, goed eten (houd rekening met ruime porties), hele lieve behulpzame mensen, die trots zijn op hun land en blij met je bezoek. Houdt rekening met lange reisdagen en slechte wegen

  9,0

  9,0
 • Colombia was een mooi land, dat duidelijk in ontwikkeling is. Dat heeft voor- en nadelen maar ook charmes. De reis was intensief met lange reisdagen. Mooie landschappen, vriendelijke bevolking, koloniale architectuur. Maartje was een goede enthousiaste reisbegeleidster.

  8,0

  8,0
 • Een mooie afwisselende reis door Colombia met een bezoek een de highlights. Natuur en cultuur afwisselend in één drieweekse reis. Aanrader in dit mooie land.

  8,0

  8,0
 • Een prachtige rondreis door een land wat nog niet overlopen wordt door toeristen. Colombia heeft een mooie natuur en cultuur met veel bezienswaardigheden, diversiteit en vriendelijke mensen. Je hebt een aantal lange reisdagen, maar de bus is zeer comfortabel. Een absolute aanrader.

  9,0

  9,0
 • Op veelal grote hoogte, een prachtige vakantie gehad. Toerend door het Andes gebergte wisselende gebieden en plaatsen bezocht. Met het toerisme nog in de kinderschoenen een land dat absoluut de moeite van het bezoeken waard is. Regenwoud, woestijn, oceaan, steden, idyllische plaatsjes, je vindt het!

  8,0

  8,0
 • Mooie reis met o.a. hoogtepunten: bezoek zoutkathedraal, wandelingen Tatacoawoestijn, archeologisch park San Augustin en Tayrona national park. Verrassend het bezoek aan Mompox, leuk plaatsje met mooie boottocht en relaxende afsluiting in Cartagena.

  9,0

  9,0
 • We hebben een mooie en vooral afwisselende reis gehad met Marcella als prima reisbegeleidster. Je kunt merken dat het land, wat toerisme betreft, nog in ontwikkeling is en dat heeft soms nadelen, maar zeker ook voordelen. Het geeft een bepaalde charme als het nog niet zo toeristisch is.

  8,0

  8,0
 • Een reis anders dan andere! Een land nog niet is ingericht voor massatoerisme geeft altijd verrassingen. Het was heel bijzonder om regelmatig te mogen ervaren hoe de Colombianen leven en werken in hun werkelijk prachtige land. Eens te meer word je je ervan bewust hoe luxueus ons leven is.

  8,0

  8,0
 • Wat een geweldige reis, en vooral Marcelle die het speciaal maakte een top gids, gezellig, lief en bezorgt, voor ons kon het niet meer stuk, een min puntje wat zit je lang in de bus om te verplaatsen, maar zou het niet willen missen, nogmaals MARCELLA reuze bedankt, lieve groetjes Hans & Rieky.

  9,0

  9,0
 • Colombia: wat een veelzijdig land, wat een prachtige natuur, wat een vriendelijke mensen! Ga het gauw zien, de Colombianen verdienen het!

  8,0

  8,0
 • Een mooie reis door een mooi land. Prachtige steden bezocht, e.e.a. met een goede gids en een enthousiaste reisleider (Marcella).

  9,0

  9,0
 • Ik geef nooit een 10, maar dit is wel zo'n mooi land en de reis is zeer afwisselend. En de bevolking is zo vriendelijk en het zijn zulke mooie mensen. Er zitten een paar lange busdagen bij, maar omdat het landschap zo mooi is (en de bus zeer comfortabel), was dit voor mij geen probleem.

  10,0

  10,0
 • Een geweldige reis, veel afwisseling met prachtige landschappen, kunst, mooie koloniale dorpjes en stadjes, historie met een erg vriendelijke bevolking. En een erg goede reisbegeleidster! Niet twijfelen, het is een fantastische (en tot nu nog onontdekte) bestemming.

  8,0

  8,0
 • Een prachtige reis door een nog niet door het toerisme aangetast land. Bergen, strand, woestijn, oude koloniale stadjes, grote steden en een vriendelijke bevolking. Een paar lange reisdagen, maar de reis is absoluut de moeite waard. Veel dank ook aan Sabine, onze reisbegeleidster.

  10,0

  10,0
 • Dit was een van de mooiste reizen die ik tot nu toe heb gemaakt. Een prachtig land met een vriendelijke, hartelijke bevolking waarvan deze trip vrijwel alle uitersten laat zien: van bergen, tot tropische bountystranden en van moderne metropolen tot ingedutte koloniale stadjes. Echt een aanrader!

  9,0

  9,0
 • Van bruisende steden tot pittoreske, kleurige, koloniale dorpjes, geschiedenis en weergaloze natuur, Colombia heeft het allemaal! Je maakt kennis met een groot stuk van een zeer divers land. Waar je ook gaat, je wordt met open armen welkom geheten door letterlijk ie-der-een. Wat een superreis!

  10,0

  10,0
 • Colombia is prachtig kleurrijk en heel divers. Met haar flora en fauna in het Andes gebergte, jungles en zee is het een aanrader voor een afwisselende reis. De bevolking heeft humor, is positief, heel erg aardig en behulpzaam, en kent her en der nog weinig toerisme. Tijd voor Colombia!

  10,0

  10,0
 • Zeer aangename uitgebalanceerde reis met aangename mix van natuur en cultuur, steden en natuurparken, met goede en joviale reisleidster met humor en ernst, zeer tevredenheid

  9,0

  9,0
 • Leuke reis in een mooi land met over het algemeen vriendelijke, behulpzame mensen. En lekker eten. Wel vrij lange busreisdagen, kan ook niet anders in zo'n groot land. Prima reisbegeleiding. Ik zou zeggen gaan, nu het nog niet al te toeristisch is.

  8,0

  8,0
 • Colombia is een prachtig land! De Colombianen heb ik ervaren als zeer vriendelijk, behulpzaam en leergierig. Natuur is geweldig, soms overweldigend en zeer afwisselend. Prachtige koloniale stadjes en interessante steden als Bogotá en Medellin. Land in ontwikkeling, nog niet erg veel toerisme. GAAN!

  9,0

  9,0
 • Het was een hele mooie reis. Heel veel variatie. Steden, bergen, woestijn, strand, natuurparken. We voelden ons heel veilig. Lieve mensen en heerlijk eten. Echt een aanrader. Wij hebben alle dagen genoten. Prachtig land. Iedere dag was anders, je had geen tijd om je te vervelen. Het was in een woord TOP!!

  10,0

  10,0
 • Wij hadden een hele leuke groep. Samen met de reisbegeleiding was het een top reis. Wij hebben ontzettend genoten van dit prachtige land en de natuur.

  9,0

  9,0
 • Onze 21-daagse reis naar Colombia was super: heel leuke groep waarin wij als enige 2 Belgen ons heel goed voelden, een supertoffe reisbegeleidster en heel veel prachtige plaatsen die we anders nooit zouden gezien hebben. Voor ons een onvergetelijke reis !!

  10,0

  10,0
 • Het land Colombia en de reisbegeleiding was fantastisch. Je krijgt een ongerept en puur Colombia aangezien toerisme nog in de kinderschoenen staat.

  8,0

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Daarom Djoser

 • Ontmoeting met een van de grootste schatten van Colombia: De Colombianen
 • Goede balans van de prachtige natuur en culturele hoogtepunten
 • Medellín: verblijf in de stad van Botero en Escobar
 • Overnachting op een traditionele haciënda in koffieregio
 • Een heerlijk ontspannen verblijf aan de kust in Cartagena de Indias
 • Interessante tocht met Willy's jeeps naar de Cocora-vallei 
 • Een bezoek aan het kleurrijke hart van de koffieregio: Salento
 • Verblijf in het witte koloniale stadje Mompox
 • Nederlandssprekende Djoser reisbegeleider
 • Tijdsbesparende binnenlandse vlucht
 • Rechtstreekse vlucht met KLM 

Klantwaardering

8,8

Teleurstelling na afgelasting van bezoeken aan Popayán en Mo...
Teleurstelling na afgelasting van bezoeken aan Popayán en Mompox, maar mede door het creatieve optreden van onze reisbegeleider Wim met alternatieven is het voor ons een zeer geslaagde reis geworden. Hulde! En medereizigers bedankt voor jullie gezelschap. Bogotá had wel 2 volle dagen mogen zijn

Bert L. - 9,0
Prachtige cultuur en landschappen! Soms iets te lange reisda...
Prachtige cultuur en landschappen! Soms iets te lange reisdagen, maar de koffie maakt veel goed! Vriendelijke bevolking.

Ruud U. - 8,0
Ondanks programma-aanpassingen (Popayan en Mompox vielen uit...
Ondanks programma-aanpassingen (Popayan en Mompox vielen uit) toch een mooie reis. Hoogtepunten: de Tatacoa-woestijn, de zoutkathedraal in Zipaquira, San Agustin (archeologisch park en een paardrijtocht), de waxpalmen van Valle Cocora, het magnifieke uitzicht vanaf de Piedra del Penol en Cartagena.

Joop K. - 8,0

Bekijk hotel reviews op

Het weer in Colombia

Het weer in Colombia

17°C

Terug naar boven
/