Costa Rica & Nicaragua

Rondreis Costa Rica & Nicaragua

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Voor de reis had ik hoge verwachtingen. Tijdens mijn reis zijn deze verwachtingen dubbel en dwars uitgekomen. Veel natuur, wat cultuur en op zijn tijd wat zon, zee en strand. Al met al een reis om met genoegen op terug te kunnen kijken. En dat onder de goede begeleiding van onze reisleider Robin!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Wat een geweldige reis! In beide landen veel mooie natuur en vele dieren gezien. Mooie excursies gedaan, waarin veel keuzemogelijkheden. De accommodaties waren allen goed, niets te klagen. Voor de reisleider was het zijn eerste reis, maar dit was absoluut niet te merken. Twijfel niet... Boeken!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Costa Rica was prachtig met haar flora en fauna, maar verrast was ik vooral door Nicaragua. Wat een mooi land en gastvrije bevolking. Heerlijk om dat alles te mogen ontdekken in goed gezelschap en onder de bezielende begeleiding van onze zorgzame en super enthousiaste reisleider Harold.

  8,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  8,0
 • Prachtige afwisselende reis qua natuur en cultuur. De combinatie Costa Rica en Nicaragua maakte deze reis verrassend! Costa Rica naast de natuur meer toeristisch ontwikkeld dan Nicaragua. Nicaragua meer authentiek en veel armoede. De landen zijn niet met elkaar te vergelijken. Bedankt Harold!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis door twee hele mooie landen. Zo veel gezien en gedaan. Alles onder enthousiaste begeleiding van Harold. Gelukkig viel de regen op de goede momenten: 's avonds/nachts of tijdens het eten. Houd er rekening mee dat pinnen in Costa Rica soms lastig is. Neem voldoende dollars mee!

  8,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met supergoeie reisbegeleider Patrick.

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • We hebben ontzettend genoten en erg veel gezien. Costa Rica is adembenemend mooi. Nicaragua was voor ons helemaal verassend! Wat een prachtig land! Hier vind je natuur en cultuur. De mensen zijn in beide landen ontzettend vriendelijk. Een aanrader. Onze reisleidster Annemieke was een topper!

  10,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  10,0
 • Prachtige afwisselende reis vol avontuur, natuur en cultuur. De combinatie Costa Rica en Nicaragua maakte deze reis extra bijzonder. Costa Rica naast de natuur en het avontuur meer toeristisch en ontwikkeld dan Nicaragua. Nicaragua meer authentiek en veel armoede. Een reis voor oud en jong!!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Nicaragua is een onverwachte ontdekking die de kennismaking met Midden Amerika tot een hoogtepunt van mijn reiservaringen heeft gebracht.

  8,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

8,8

Voor de reis had ik hoge verwachtingen. Tijdens mijn reis zi...
Voor de reis had ik hoge verwachtingen. Tijdens mijn reis zijn deze verwachtingen dubbel en dwars uitgekomen. Veel natuur, wat cultuur en op zijn tijd wat zon, zee en strand. Al met al een reis om met genoegen op terug te kunnen kijken. En dat onder de goede begeleiding van onze reisleider Robin!

Bert - 9,0
Terug naar boven