Fotoreis Cuba

Accommodatie

In de hoofdstad Havana overnachten we op een mooie locatie in de stad. Dit is soms dichtbij het koloniale historische centrum van Havana of in de centrale wijk Vedado, een populaire wijk in de stad met veel particuliere restaurantjes en de fameuze Coppelia IJssalon waar Cubaanse families genieten van hun ijsjes. Vrijwel alle hotels liggen op steenworp afstand van de Malecon. De oldtimers fungeren als taxi's en ook de fietstaxi’s en cocotaxi’s brengen je altijd snel naar een volgende bezienswaardigheid of terug naar het hotel. De hotels zijn van alle gemakken voorzien: de kamers vrijwel altijd met airco, ontbijt inclusief en behulpzame service.

In de regio Pinar del Rio, Cienfuegos en Trinidad verblijven we op gunstige locaties ten opzichte van de nabijgelegen natuurparken. In San Diego de los Baños bijvoorbeeld kunnen we ontspannen in heerlijk baden. Andere accommodaties bieden ook elk iets unieks, van paardenverhuur en een mooi zwembad, tot typische livemuziek waar Cubanen zo vrolijk van worden.

In de stad Trinidad maken we gebruik van Casas Particulares. Je overnacht in cabañas of kamers bij mensen thuis en staat hierdoor nóg dichter bij de lokale bevolking en Cubaanse cultuur. Tijdens de overnachting in de casa's is voor de eerste avond het diner inclusief. Een authentieke Cubaanse ervaring.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Viñales La Ermita
Cienfuegos Rancho Luna hotel
Trinidad Casas Particulares
Remedios Hotel Mascotte


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Terug naar boven