El Salvador

Rondreis El Salvador

El Salvador heeft prachtige dorpjes met wit gepleisterde kerken, meestal gebouwd door de Spanjaarden rond 1700. De hobbelige keienstraatjes maken het plaatje compleet. Het meer lago Suchitlan vormt een kruispunt waar jaarlijks vele soorten trekvogels passeren. Je kunt hier een wandeling maken naar een waterval langs bijzondere geologische rotsformaties.

Lees meer

Hoogtepunten El Salvador

Ontdek de hoogtepunten van El Salvador

Midden-Amerika kent geen echte winter en zomer. Wanneer men het heeft over de winter duidt men de regenperiode aan die van april tot november loopt. De zomer is de droge periode van eind december tot midden april. In de regentijd regent het in fikse maar voorspelbare buien. Dagen zonder zonneschijn zijn echter het gehele jaar schaars. Tijdens de natte maanden is de natuur op zijn mooist! In Midden-Amerika kan het gehele jaar door gereisd worden.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in middenklasse hotels. Indien we in een stad of dorp overnachten, dan ligt het hotel centraal. De tweepersoonskamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Bij de keuze van de hotels is tevens gelet op het karakter en uitstraling.

Waarom Djoser?
De rondreis door Midden Amerika is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Midden Amerika te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Midden Amerika laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Erg goede reis. Goed programma. Prima voorzieningen. Prima reisleidster. Leuke groep. Dit was mijn 3de Djoserreis. Als het even kan dan was het niet de laatste.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Fijne reis door landen die nog niet helemaal zijn overspoeld door toeristen. Veel afwisseling in natuur en cultuur. Prachtige Maya tempels en indrukwekkende vulkanen.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • De reisroute door El Salvador zou iets handiger kunnen een paar keer heen en weer gereden. In Belize was in het gebied van het hotel weinig tot niks te doen als het weer iets minder is. Al met al een mooie reis met een vrolijke goede en enthousiaste reisbegeleidster

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis, afwisselend en nog niet erg toeristisch. Een prima reisleidster en een leuke en gezellige groep. Op 1 hotel na allemaal goede hotels op een mooie locatie. Vooral een aanrader om in januari de winter te ontvluchten. Elke dag zon en lekker warm. Vervoer ook prima geregeld.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met afwisseling tussen cultuur en natuur. Koloniale steden, vulkanen en Mayaruïnes bezoek je tijdens deze reis. Mede dankzij de leuke groep, goede chauffeurs en een deskundige reisbegeleidster is dit een hele mooie reis geweest.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Een fantastische rondreis door landen die nog niet overlopen worden door toeristen. Prachtige natuur en cultuur met veel bezienswaardigheden. Dit, in combinatie met gezellige reisgenoten en een enthousiaste reisbegeleidster Gerbrich, maakte het weer tot een geweldige ervaring. Een absolute aanrader.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Geweldige reis. Aparte ervaring door deze landen te reizen. Onze reisbegeleidster , Gerbrich, heeft mede bijgedragen aan het succes van deze reis. Ik heb het ook echt met mijn medereizigers getroffen. De landen waar je doorheen komt zijn nog niet echt toeristisch en dat is een pré.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis naar Midden-Amerika! Top organisatie, top reisbegeleidster en top reisgenoten! We hebben veel gezien en veel kilometers afgelegd. Minpunten waren de hotels in Ocotal en in Copan, vooral de eerste ook qua ligging niet echt interessant. Al bij al, een schitterende ervaring!

  8,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  8,0
 • Een groepsreis met Djoser biedt een volwaardig alternatief aan de Belg die niet helemaal tevreden is met de compleet voorgekauwde Belgische groepsreizen die bovendien vaak overdadig luxueus zijn en weinig ruimte bieden om het reisprogramma aan te passen aan de eigen interesses en behoeften.

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Een fantastische gevarieerde reis door maar liefst 4 boeiende landen allemaal met hun eigen karakter. We hebben genoten van de cultuur, natuur, en avontuur met een leuke groep en een super fijne reisbegeleidster Gerbrich!!!!!

  9,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis met een geweldige reisbegeleider Tessa. We hebben veel gezien, het was een avontuurlijke en spannende reis, alles liep op rolletjes. Ook de groep,bestaande uit 8 singles en 6 paren was heel erg gezellig. Als de onderkomens iets beter waren geweest dan was de waardering zeker 9 waard.

  8,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  8,0
 • Onze rondreis was er één om nooit meer te vergeten, vele hoogtepunten hebben deze reis tot een enerverende, afwisselende en spannende onderneming hebben gemaakt. Een reis voor ons onvergetelijke reis waar we nog heel lang over zullen verhalen en die op menig verjaardag genoemd zal worden.

  8,0 (Van San Salvador naar Antigua, 21 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling
 • Versoepelde voorwaarden
 • Korting op 1-persoonskamer

* Lees hier meer en bekijk de voorwaarden

Altijd bij Djoser

 • 24/7 hulp en bijstand
 • Eigen reisbegeleiding
 • Veilig op reis
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Zorgvuldig geselecteerde hotels

Klantwaardering

8,8

Erg goede reis. Goed programma. Prima voorzieningen. Prima r...
Erg goede reis. Goed programma. Prima voorzieningen. Prima reisleidster. Leuke groep. Dit was mijn 3de Djoserreis. Als het even kan dan was het niet de laatste.

Gerrit K. - 9,0
Terug naar boven