Overzicht Indonesië rondreizen van Djoser

Rondreis Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de Kleine Sunda-eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogyakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra.

Met Djoser Family kun je met de kinderen Java & Bali verkennen. Met Djoser Wandel & Fiets bezoek je Bali & Lombok.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Indonesië

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen waarmee de prachtige eilanden van Indonesië reist. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen: natuurlijk is er een programma, maar je krijgt veel individuele vrijheid om je rondreis zo in te richten als jij wil.

De diverse eilanden van Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogyakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra en Sulawesi.

In verschillende eiland-samenstellingen laten we je op onze groepsreizen de mooiste plekjes van Indonesië zien. Alle reizen hebben een actieve insteek, maar voor de echte actievelingen hebben we ook een fietsreis die je het mooiste van Bali en Lombok laat ontdekken.

Op reis met de kinderen? Met Djoser Family kies je voor leuke rondreizen die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Djoser Family heeft meerdere gezinsreizen waar je de hoogtepunten van Sumatra, Java, Bali, Lombok en de Kleine Sunda eilanden samen met je kinderen verkent!

Jouw favoriete Indonesië-rondreis gevonden?

Boek dan je reis naar Indonesië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis naar Indonesië geboekt.

Terug naar boven

Reviews Indonesië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Super vakantie gehad. Dit is ook de reden dat wij wederom met Djoser op pad willen.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Geweldig mooie reis. Zo mooi en prachtig als Bali is, zo indrukwekkend is Java! Echt een grote verrassing.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Zeer mooie reis. Je ziet verschillende culturen en landschappen. Soms lange reisdagen maar zeker de moeite waard! Heel veel mooie dingen gezien op Java! Op Bali kun je relaxen, fietsen door de rijstvelden van Ubud of gaan snorkelen. Erg leuke groep en een fantastische reisbegeleidster! TOP!!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • We hebben een fantastisch indrukwekkend mooi en onvergetelijke reis Java/Bali beleefd met de allerleukste reisleidster Magali! Haar enthousiasme is aanstekelijk. Het was perfect georganiseerd! Alleen die €200 per week budget (wat Djoser aangeeft) is 3x zoveel als je meedoet met de excursies.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Super vakantie gehad. Dit is ook de reden dat wij wederom me...
Super vakantie gehad. Dit is ook de reden dat wij wederom met Djoser op pad willen.

Arno M. - 10,0
Terug naar boven