Indonesië

Reisverslag Sumatra, Java en Bali

Van zaterdag 12 december 2015 t/m zaterdag 2 januari 2016 heb ik op de eilanden Sumatra, Java en Bali een rondreis gemaakt. Ook nu was Djoser de reisorganisatie.

Aldaar heb ik met Alfred, Frans, Gerard, Henk, Jesper, Koos, Lia, Linda, Monique, Paula, Remco, Vivien, Werner en onze reisbegeleider Marcella drie weken, ondanks de lange busreizen, met veel plezier vakantie gevierd.

We zijn met het vliegtuig van Schiphol naar Jakarta gevlogen om aldaar door te vliegen naar Medan, gelegen op Sumatra. Op Sumatra hebben we overnacht in Medan, Tuktuk (Samosir eiland), Payabungan en Bukittinggi. Vanaf Padang zijn we teruggevlogen naar Jakarta, gelegen op Java. Op Java hebben we overnacht in Jakarta, Bandung, Pangandaran, Yogyakarta, Malang en bij de Bromovulkaan. Vervolgens met de boot naar Bali gevaren. Aldaar hebben we overnacht in Lovina Beach en bij Ubud.

Vanaf Denpasar zijn we weer teruggevlogen naar Jakarta om vanaf daar weer terug te vliegen naar Schiphol. Hierna kunt u mijn belevenissen lezen zoals ik, en in vele gevallen wij, gedurende deze drie weken hebben meegemaakt.

Lees het hele reisverslag, inclusief veel foto's!

Klantwaardering

8,6

Onwijs gave reis, ik heb echt mijn ogen uitgekeken in dit in...
Onwijs gave reis, ik heb echt mijn ogen uitgekeken in dit indrukwekkende land. De lange reisdagen zijn een minpunt, maar wel nodig om zo veel te kunnen zien. De reisleidster was vriendelijk en had kennis van het land. Het was allemaal erg goed geregeld, dat geeft veel rust :) Een aanrader!

Jaimy - 8,0
Terug naar boven