Iran, Turkmenistan en Oezbekistan

Rondreis Iran, Turkmenistan en Oezbekistan

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,4

 • Zeer interessante reis door Iran, Turkmenistan en Uzbekistan. Uitstekende reisbegeleiding. Hotels zouden wat mij betreft iets luxer mogen. De omschrijving goede middenklasse hotels is iets te rooskleurig. Desondanks een ervaring om nooit te vergeten!

  8,0 (Van Shiraz naar Tasjkent, 21 dagen)

  8,0
 • De binnenlandse vluchten waren een echte uitkomst. Zo hadden we meer tijd om Mary, Turkmenistan en Ashgabat, Oezbekistan te zien!

  9,0 (Van Shiraz naar Tasjkent, 21 dagen)

  9,0
 • Het was een indrukwekkende reis met veel culturele hoogtepunten. Een bijzondere combinatie van deze drie landen. Ik was erg te spreken over de reisleiding. Wist veel over de landen.

  8,5 (Van Shiraz naar Tasjkent, 21 dagen)

  8,5
 • Iran: gastvrij en aangenaam, lekker eten en mooie gebouwen. Turkmenistan: interessant, maar toerist-onvriendelijk. Oezbekistan: verrassend aangenaam. Onze gids Laurens verdient een groot compliment: ervaren en doet alles om ons veel te laten zien. Hij doet veel moeite en is onvermoeibaar.

  8,0 (Van Shiraz naar Tasjkent, 21 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

8,4

Zeer interessante reis door Iran, Turkmenistan en Uzbekistan...
Zeer interessante reis door Iran, Turkmenistan en Uzbekistan. Uitstekende reisbegeleiding. Hotels zouden wat mij betreft iets luxer mogen. De omschrijving goede middenklasse hotels is iets te rooskleurig. Desondanks een ervaring om nooit te vergeten!

Bob H. - 8,0
Terug naar boven