Nicaragua

Rondreis Nicaragua

Tijdens de rondreis door Nicaragua bezoek je onder andere Isla Ometepe, Leon, Granada en de Corn-eilanden. Dit nog relatief weinig bezochte land in Midden Amerika heeft veel te bieden: meren, vulkanen, koloniale stadjes, hagelwitte stranden en ongerepte eilandjes, zoals Isla Ometepe in het meer van Nicaragua of de Corn-eilanden, een waar snorkel- en duikparadijs.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Nicaragua

Alle hoogtepunten van Nicaragua

Bekijk alle hoogtepunten van Nicaragua

Je kunt een 19-daagse rondreis Nicaragua & Costa Rica boeken met Djoser of een groepsreis van Guatemala-stad naar San Jose in 21 dagen. Tijdens deze laatstgenoemde rondreis bezoek je ook Costa Rica en Nicaragua.

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven in middenklasse hotels. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen sanitair. De hotels zijn uitgezocht op karakter en uitstraling en zijn vaak centraal gelegen. Bij sommige accommodaties zal er ook een zwembad aanwezig zijn met daarbij een mooie tuin. Kies je voor de groepsreis Costa Rica & Nicaragua, dan zullen we ook een keer overnachten in comfortabele tenten midden in de natuur! Een onvergetelijke belevenis!

Waarom Djoser
Gedurende de groepsreis zal er een enthousiaste en ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider met ons meereizen. De rondreis naar Nicaragua is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Nicaragua te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de groepsreis door Nicaragua laten we je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Nicaragua en Mexico je de moeite waard vindt om te bezoeken. Een aantal excursies is bij de groepsreis inbegrepen.

Terug naar boven

Terug naar boven