Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

Tijdens de rondreis door Sri Lanka bezoek je o.a. Anuradhapura, de leeuwenrots bij Sigiriya, Polonnaruwa, theeplantages bij Nuwara en Galle. Sri Lanka, beroemd om het prachtige landschap van theeplantages, hooglanden en langgerekte stranden, heeft ook luipaarden, wilde olifanten en talrijke tempels met bonte boeddhabeelden. De vriendelijke Sri Lankaanse bevolking, heerlijke curries en korte reisafstanden maken van Sri Lanka een bijzondere Aziatische bestemming.

Het is ook mogelijk Sri Lanka te combineren met een bezoek aan de paradijselijke Malediven.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Sri Lanka

Mooi Sri Lanka

Sri Lanka op zijn mooist

Een rondreis van Djoser biedt je een unieke manier om Sri Lanka van dichtbij te leren kennen. Dit prachtige eiland staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende berglandschappen en natuur, ook op cultureel gebied heeft Sri Lanka je veel te bieden. Zo staat het eiland bol van de historische verwijzingen naar de oude VOC-periode, maar heeft Sri Lanka tegenwoordig ook zijn geheel eigen cultuur, die invloeden heeft van over de hele wereld. Een groepsreis van Djoser laat je op een bijzondere manier kennismaken met Sri Lanka: het programma is actief, maar toch ook altijd ontspannen te noemen. Het is ook mogelijk Sri Lanka te combineren met een bezoek aan de paradijselijke Malediven of het indrukwekkende Dubai.

Tijdens een rondreis door Sri Lanka bezoek je o.a. Anuradhapura, de leeuwenrots bij Sigiriya, Polonnaruwa, theeplantages bij Nuwara en Galle. Sri Lanka, beroemd om het prachtige landschap van theeplantages, hooglanden en langgerekte stranden, heeft ook luipaarden, wilde olifanten en talrijke tempels met bonte boeddhabeelden. Afhankelijk van de rondreis die je kiest, ligt de focus van de reis net even anders.

Kies je ideale rondreis

Wil je een rondreis over uitsluitend Sri Lanka? Dan heb je de keuze uit een rondreis van 15 dagen of van 21 dagen. Bij de 15-daagse rondreis ligt de focus op het mooie centrum van Sri Lanka en het maken we uitstapjes naar de zuid- en westkust, waar zich onder meer Ahangama en Colombo bevinden. Wil je meer? Met de 21-daagse rondreis zie je ook het onontdekte Noorden van Sri Lanka, dat pas kort geleden geopend is voor toerisme.

En wil je meer zien dan Sri Lanka alleen? Kies dan voor de 21-daagse rondreis Sri Lanka & Malediven. Naast de hoogtepunten van Sri Lanka laten we je tijdens deze groepsreis ook genieten van zon, zee en strand op de Malediven. Met Djoser is een rondreis kiezen nooit moeilijk!

Boek vandaag nog je Sri Lanka-rondreis

Enthousiast geworden van de beschrijvingen van onze rondreizen? Bij Djoser maken we het je graag gemakkelijk om je rondreis naar Sri Lanka online te boeken. Kies jouw favoriete reis en boek hem vandaag nog via onze website!

Terug naar boven

Terug naar boven