Overzicht Taiwan rondreizen van Djoser

Rondreis Taiwan

Op onze 15-daagse rondreis door Taiwan reizen we het hele eiland rond en bezoeken we bijzondere steden en leuke dorpjes en ervaar je diversiteit van de prachtige landschappen die Taiwan te bieden heeft. Taiwan is een verrassende bestemming en ideaal voor een korte rondreis. Een afwisselende groepsreis met zowel cultuur als natuur!

Lees meer

Verzorgde rondreizen Taiwan

Goed verzorgde rondreizen in Taiwan

Tijdens de groepsreis door Taiwan overnachten we in middenklasse hotels van goede kwaliteit. De hotels zijn mooi gelegen en er zijn bezienswaardigheden in de buurt. Een aantal hotels beschikt over een zwembad. Er reist een ervaren, enthousiaste en deskundige Nederlandssprekende reisbegeleider én een kundige lokale gids met ons mee. We reizen met een comfortable bus en er is een mooie boottocht op Sun Moon Lake bij de reis inbegrepen.

Daarom met Djoser naar Taiwan
De groepsreis naar Taiwan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Taiwan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Taiwan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Taiwan je de moeite waard vindt om te bezoeken. Ontdek met Djoser bijvoorbeeld wat de Nederlandse VOC op Taiwan heeft nagelaten.

Terug naar boven

Reviews Taiwan reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,1

 • Land van tegenstellingen, zowel modern als traditioneel. Afwisselende reis met cultuur en natuur. En een heel lekkere keuken. Jimmy onze lokale Taiwanese gids en Ricardo onze reisbegeleider hebben me heel erg geholpen toen ik ter plaatse ziek werd.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Prachtige natuur en veel mooie tempels. De steden zijn erg druk. Veel trappen klimmen! Eten gebeurt hapsnap op straat al lopend. Jammer om steeds bij de 7/11 gauw wat te kopen en er 's avonds niet op uit te kunnen om samen te eten en de avond te vullen. De chauffeur en Jimmy waren grandioos!

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Mooi land en zeer vriendelijke mensen. Goede afwisseling natuur en cultuur. Nog niet zo toeristisch. Heerlijk eten. Wel langere reisdagen dan verwacht. Komt ook omdat je pas na 15 uur kan inchecken in hotels.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Leuke afwisseling tussen natuur en stad/cultuur. Een bijzondere bestemming waar (westers) massatoerisme nog niet is doorgebroken. Prachtige natuur met veel mooie wandelingen. De Nederlandse en lokale reisleider waren heel behulpzaam.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Was een mooie interessante reis, veel natuur en cultuur. Had alleen meer het authentieke Taiwan verwacht. Dit land is al heel erg verwesterd

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Verrassende reis, afwisseling van cultuur en natuur. Erg schoon en ordelijk land, lekker eten m.n de dumplings. Bij deze ga ik ook aandelen kopen van de 7/11. Je struikelt nl over deze keten van shops en maakt ook gretig gebruik van deze winkel bij iedere stop.

  7,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  7,0
 • Taiwan is een prachtige bestemming en Djoser is de perfecte organisatie om daarmee naar toe te reizen. De begeleiding is een mooie basis en daarna is er voldoende ruimte om je eigen invulling aan de reis te geven

  10,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  10,0
 • Taiwanezen zijn zeer vriendelijke mensen; mooie natuur; goede hotels; prima lokale crew en reisbegeleider.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Afwisselende reis met natuur / steden / cultuur, een een heel aparte keuken. Een land dat nog weinig door westerlingen bezocht wordt. Ook een heel schoon land, nergens afval op straat. En ook een zeer vriendelijke bevolking. Aanrader!

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Taiwan is een zeer prettig land om in te reizen. Goed georganiseerd, veel te zien, mooi natuur en hele lieve mensen. Voor Wim onze reisbegeleider, Jimmy onze gids en Chai, onze chauffeur, was niets te veel om het ons naar de zin te maken.

  9,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  9,0
 • Het was bijzonder! Met de hulp van onze locale gids Jimmy kreeg ik de gelegenheid om diverse tempels te bezoeken, en kreeg ik meer inzicht in de plaatselijke religieuze gebruiken. Zie ook mijn blog: https://hgoei.wordpress.com/2018/09/29/taiwan-reis-terugblik-en-samenvatting/

  7,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  7,0
 • Uniek eiland. SCHOON [Azië], beschaafde bevolking en voordelig eten. Natuur: hoge Bergen, diepe ravijnen, grotten en goede temperatuur. Tempels en teveel om op te noemen. Prima lokale gids !!

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Taiwan had meer tempels dan ik verwacht had. Dit aspect waarin verwijzingen werden gegeven naar meditaties uit de Chinese healing tao was wat me aangenaam verrast heeft. Verder was het eten erg lekker, vooral de vers gemaakte Dim Sum. Ook genoten van de diverse massages. Een voedende reis. Dank!

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Eerste reis met Djoser. Is ons prima bevallen. Mooie natuur, een prachtige route met een prima bus, een uitstekende chauffeur en een goede Taiwanese gids. Ook de Nederlandse begeleider was heel goed. Een minpuntje: het hotel in Kenting, dat was kwalitatief minder, jammer de rest was uitstekend.

  9,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  9,0
 • We hadden een fantastische locale gids die heel veel wist van zijn land. Ook Robin was een fijne reisleider. Taiwan is een mooi land, maar een beetje teveel natuur voor mij. Had liever nog een nacht in Kaohsiung geweest dan twee nachten in Sun Moon. Sun Moon behalve de boottocht niet zo interessant.

  7,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  7,0
 • Wij vonden de reis zeker de moeite waard. Cultuur en natuur waren in ruime mate aanwezig. Bovendien waren de hotels, op een enkele na, meer dan uitstekend. De reisbegeleiding door de Taiwanese gids kon beter, maar dat werd vakkundig opgevangen door de Nederlandse reisbegeleidster.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Het was een mooie gevarieerde reis door een mooi schoon land, vriendelijke mensen en goede wegen. Gids Mark was erg goed.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Heel afwisselende en relaxte reis door een vrij onbekend maar verrassend en interessant land: moderner dan de meeste landen in Azië, maar zeker niet westers.

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
 • Super vriendelijke mensen, schoon, veilig, westers Aziatisch, georganiseerde samenleving, mooie natuur, goede hotels, lekker eten, tempels, geen zwem- en/of strand cultuur, weinig Europese toeristen, wel veel Chinese. Een aanrader als je relax wilt reizen of als eerste kennismaking met Azie

  8,0 (Rondreis Taiwan, 15 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,1

Land van tegenstellingen, zowel modern als traditioneel. Afw...
Land van tegenstellingen, zowel modern als traditioneel. Afwisselende reis met cultuur en natuur. En een heel lekkere keuken. Jimmy onze lokale Taiwanese gids en Ricardo onze reisbegeleider hebben me heel erg geholpen toen ik ter plaatse ziek werd.

Karine S. - 8,0
Terug naar boven