Overzicht Thailand rondreizen van Djoser

Rondreis Thailand

Thailand heeft een intrigerende mix van traditie, natuur en toerisme. Het is een land van vele facetten waar monniken rustig langs snelle de tuktuks lopen en waar je op straat van de heerlijkste maaltijden kunt genieten. Tijdens onze rondreizen door Thailand bezoek je o.a. Bangkok, de River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai en het tropische eiland Koh Samed. Ontdek de dynamische hoofdstad Bangkok, de prachtige natuur bij de ‘River Kwai’ en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai.

Je kunt Thailand ook combineren met Laos en Cambodja of met Maleisië en Singapore.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Thailand

Veelzijdig Thailand

Geniet van het veelzijdige Thailand

Djoser biedt diverse rondreizen door Thailand aan. Op de 21-daagse Thailand groepsreis in het noorden trek je rond in de heuvels rond Chiang Mai of neem je deel aan een alternatief programma. De rondreis Thailand 2 weken laat je diverse hoogtepunten zien. De reizen eindigen op het prachtige strand van het eiland Koh Samed. Ook kun je een reis naar Thailand combineren met Maleisië en Singapore. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er reizen naar Thailand.

Een groepsreis Thailand maakt het mogelijk om de highlights van Thailand in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op de hoofdstad Bangkok, waar je direct in aanraking komt met de bijzondere Thaise sfeer. In Bangkok zie je sterke westerse invloeden, maar ook de Aziatische sfeer is nog goed te proeven. Dat maakt Bangkok een zeer interessante stad.

Ten noorden van Bangkok bevinden zich prachtige berg- en heuvellandschappen. De grootste stad in het noorden van Thailand is Chiang Mai. Het westen van Thailand staat bekend om z’n ruige geografie en wilde jungles.

Goed verzorgde Thailand-rondreizen

We overnachten tijdens de groepsreizen Thailand in comfortabele accommodaties en maken onderweg gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Thailand te laten zien.

Daarom met Djoser naar Thailand

Waarom kies je voor Djoser? De rondreizen Thailand zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Thailand te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Thailand rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. 

Terug naar boven

Reviews Thailand reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Onze allereerste groepsreis. Leuke groep, ervaren, betrokken en bevlogen gids, fascinerend land. We hebben zoveel gezien dat we thuis er nog behoorlijk van na kunnen genieten. Het Djoser concept is wat ons betreft een succes en voor herhaling vatbaar

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Ricardo was een prima reisleider. Hij gaf de nodige tips en advies voor de juiste en "veilige" restaurants.

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Met een goed gevoel kijk ik terug op de 21 daagde rondreis in Thailand. We hebben ontzettend veel gezien. Dit is mede door onze zeer ervaren reisleider Ricardo! Hij heeft veel kennis van het land en vertelt veel over alle mooie plekjes! Voor mij een reis om nooit te vergeten! Bedankt Ricardo!

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Een afwisselende reis die je veel van dit prachtige land laat zien en beleven. Onze fantastische reisleidster gaf hier nog een extra dimensie door haar kennis van het land en haar enorme inzet om het voor iedereen een onvergetelijke vakantie te laten worden :-)

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Mooi land, lekker eten. Naar mijn idee goede reisroute. Geweldige reisbegeleidster( Cynthia) die de steekjes die de lokale gids liet vallen prima oppakte

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Thailand is een fantastisch vakantieland. Deze reis is uitstekend georganiseerd. De afwisseling in de reis heeft er mede voor gezorgd dat we erg genoten hebben. Een aanrader voor iedereen die Thailand wil ontdekken.

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Heerlijk reis gehad met enthousiaste reisleiding. Wil je relaxen, hangen en bijkomen op vakantie? Dan zou ik deze reis aan je voorbij laten gaan. Maar wil je het maximale uit Thailand halen, dan ben je aan het goede adres. Ontzettend veel gezien en gedaan. Intensief maar erg de moeite waard!

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Was een super mooie vakantie wel erg druk, maar dan zie je wel alles en nog meer dankzij gids en Alice niets was te gek, dus voor mijn krijgen ze een DIKKE 10 Gr Willem

  10,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  10,0
 • Geweldige rondreis door het prachtige land van chedi's, stupa's en gouden boeddha's! Wondermooie natuur, eerlijke, vriendelijke bevolking en heerlijke, lekkere keuken! Genieten van het eerste tot het laatste moment...om nooit te vergeten!

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Prachtige tempels, mooie markten, heerlijk eten, vriendelijke mensen en fijn strand!

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Een heerlijke vakantie beleefd in het prachtige Thailand. De verschillende locaties van overnachten vonden wij prima passen bij een avontuurlijke vakantie maar mensen die continue 5* lokatie verwachten worden teleurgesteld. 3 weken vol indrukken die een goed beeld geven van Thailand.

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Heerlijke vakantie gehad met een jonge groep. Fijne reisleiding! voor herhaling vatbaar.

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Leuke reis, zeer goede Thaise begeleidster. Kook cursus bijzonder leuk en leerzaam. Alles was goed geregeld door Djoser. Dit was onze 24e reis met Djoser op naar de 25e.

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Een zeer mooie zware reis Thailand 21 dagen. Als je een hoop mooie en unieke ervaringen wil beleven boek dan zeker deze reis.

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Super mooie reis met een geweldige groep. Veel gezien en gedaan. Veel afwisseling. Goed en heerlijk eten. Goede en enthousiaste begeleiding door de Thaise gids Nikky en de Nederlandse begeleidster Hanna. Dit alles heeft het tot een topreis gemaakt met mooie herinneringen

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Een geweldige interessante reis met veel vrijheid. Veel leuke mensen in de reisgroep ontmoet. Ik ben voldoende enthousiast om volgend jaar weer een verre reis te boeken.

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Had deze reis al gedaan, maar nu met partner. Prachtig land, lekker eten en een zeer goede reisleidster.

  10,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  10,0
 • Het is een mooie reis geweest. In het begin wat drukke en soms lange reisdagen maar zeker de moeite waard. Onderweg regelmatig gestopt om dingen te bekijken of lekker te eten. De dagen aan het einde van de reis in Chiang Mai en op Koh Samet heb veel vrijheid. Leuke, gedreven reisbegeleidster!

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Leuke reis door Thailand met een erg leuke groep en hele goede en zorgvuldige reisleidster Zinzi. Thailand is een goed land om mee te beginnen als je nog nooit in Azië bent geweest. Enorm lekker eten, lekker weer en een vriendelijke bevolking.

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Zeer leuke reis met fantastische groep mensen.... Zeer goede organisatie, leuke reisbegeleider, veel gezien op korte periode.

  10,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  10,0
 • We hebben ons nergens druk over hoeven maken en heerlijk ontspannen Thailand bekeken, mede dankzij de gids die alles goed regelde, inclusief het heerlijke eten.

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Erg naar mijn zin gehad met een erg enthousiaste, leuke gids, Loes. Hotels waren basic: je hebt alles wat je nodig hebt en het is er schoon. Veel met de bus onderweg geweest, maar alle dagen (ook onderweg) hadden iets moois te bieden. Bij vragen word je meteen goed geholpen bij Djoser.

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Zeer mooie reis. Reisbegeleiding was zeer goed.

  10,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  10,0
 • Zien en doen! Voelen en proeven! De heel enthousiaste, zorgzame én buitengewoon vakkundige reisbegeleidster Loes heeft ons tijdens de 21-daagse rondreis Thailand de kans gegeven om kennis te maken met alle (mooie) facetten van Thailand. Een legendarische reis!

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Wat een pracht van een reis.. al had dit veel te maken met onze top reisbegeleider. Tom heeft er voor gezorgd dat we niets tekort kwamen. We zijn nog ondersteboven van al dat moois dat we gezien hebben.. een reis die we een ieder kunnen aanbevelen en nu.. NAGENIETEN!

  9,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  9,0
 • Geweldige ervaring, waarbij je goed beeld krijgt van het echte leven in Thailand. Sommige reisdagen wel lang, maar afgewisseld met zeer leuke excursies vanuit een plaats. Hotels zijn over algemeen goed en niet te perfect om afstand met het echt Thailand niet te groot te maken.

  8,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  8,0
 • Een supermooie reis met als hoogtepunt Loy Krathong.

  10,0 (Rondreis Thailand, 21 dagen)

  10,0
 • Fantastische rondreis door het noorden van Thailand. Fietstocht van Co van Kessel zou een mooie aanvulling zijn op de reis. Groot contrast tussen de kwaliteit van de hotels, met name het hotel in Bangkok en Koh Samet zouden beter mogen zijn.

  8,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • Wat heb ik genoten! Wat een toffe groep mensen :) kamer gedeeld met medereiziger was reuze gezellig! Een reis om nooit meer te vergeten. Nu sparen voor de volgende Djoserreis!

  10,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  10,0
 • Zeer mooie rondreis in Thailand. Goede begeleiding door Nederlandse en plaatselijke gids. Veel gezien op korte tijdspanne. We kregen soms weinig tijd om de tempels te zien. Fijne groep, vrijheid blijheid wordt toegepast. Heel tevreden!

  8,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • De reis is een mooie combinatie van een aantal dagen strandvakantie en een aantal dagen culturele bezoeken. Sommige dagen zijn overdruk; andere dagen dan weer zeer rustig. Een meer evenwichtig programma zou de reis nog beter maken.

  7,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  7,0
 • Een super reis! We hebben ervan genoten. Een goede reisbegleider en een heel goede gids. Accommodatie was ok! De lach van Thailand is er!

  8,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • Wat een prachtige reis door een heel mooi land! Hele mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan. Mede door de enthousiaste reisbegeleiding van Fernande een onvergetelijke ervaring! Bangkok, Changmai, wilde dieren, tempels, River Kwai het was prachtig en een aanrader voor iedereen.

  10,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  10,0
 • Wil je kennismaken met Thailand (of Azië), dan is deze reis perfect. Op comfortabele wijze en in het juiste tempo ontdek je de vele hoogtepunten v/h land: van steden Bangkok en Chiang Mai tot mooie natuur (rivier Kwai en jungle). Je ontmoet de lokale bevolking en hun gebruiken. Kop-kun-ka, Djoser!

  8,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • Mooie eerste kennismaking met Thailand! Gevarieerde reis met genoeg te doen. Combinatie van cultuur, natuur en strand. Soms wat te weinig tijd bij bezienswaardigheden. Meer vrijheid dan eerdere groepsreizen die ik deed. Prima reisbegeleiding, zowel Thais als Nederlands.

  7,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  7,0
 • Was een erg leuke vakantie met een goede afwisseling tussen natuur en cultuur. Veel gezien geproefd en meegemaakt. Complimenten aan de gidsen Joy en Patrick. Is zeker een aanrader.

  8,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • Voor diegene die wil rondreizen zonder zorgen, met toch voldoende avontuur, véél cultuur en ontspanning. De gidsen maken het allemaal nog relaxer. Topervaring !

  8,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • Wie wil er niet wakker worden met badende olifanten in de rivier achter jou onderkomen? Terug naar de natuur: slapen in huisjes gebouwd op bamboestammen in de rivier, zonder elektriciteit maar met olielampjes! Dit moet je meemaken!

  9,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  9,0
 • Een geweldige reis. Een goede reisleidster en een super groep. Van Bangkok, Changmai, en uitrusten in Koh Samed. De bus, taxi of de boot stond altijd klaar om ons te vervoeren. Ook was er tijd om een eigen keus te maken. Beslist een aanrader als je in korte tijd veel wilt zien.

  9,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  9,0
 • Net terug van een fantastische reis in Thailand.Ik zou U natuurlijk van dag tot dag onze belevenis kunnen vertellen,maar die is voor elk mens anders.Wij hebben een onvergetelijke reis gehad mede door onze reisbegeleider Jeroen, dankzij hem werd het voor ons een vakantie met een gouden randje.

  10,0 (Rondreis Thailand, 15 dagen)

  10,0
 • Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Mai het geweldige lampionenfestival en daarna op een slowboat over de Mekong rivier naar Luang Prabang. Onderweg zagen we badende olifanten, kleine dorpjes met enthousiast zwaaiende kinderen en heel veel groen. Dan die prachtige tempels...

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • De leidraad van deze vakantie vormt de Mekong die je meemaakt door er twee dagen over te varen door het karstgebergte in Noord-Laos tot de brede traagstromende rivier in Phnom Penh. Voor natuur en cultuur voor ieder wat wils, van de 7,5 km lange grot van Kong Lor tot het fraai tempels van Angkor.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Een geweldige reis veel gezien en zeker de moeite waard kan hem iedereen aanraden. We hadden ook een super leuke groep. De reisbegeleidster Deborah was ook super niets was haar te veel.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Laos, een land met natuurschoon, wat niet in foto's is te vatten. De oerbossen, het Karstgebergte, de prachtige mensen. Het land doorkruisen per boot en bus is ideaal. Cambodja is weer van een andere orde. Vooral Siem Reap en Killing Fields blijven lang in het geheugen.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • De reis was een voltreffer. Prima combinatie van natuur en cultuur. Het festival van het licht in Chiang Mai, de vlottende eilanden en Angkor Wat waren voor ons de hoogtepunten. De sublieme reisleiding van Margriet zal ons altijd bijblijven.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis... beginnen in Thailand en dan naar Laos. de 2 daagse reis over de Mekong was geweldig en je leert gelijk de groep kennen. Laos heeft mij aangenaam verrast. wat een prachtig land. en dan naar Cambodja met zijn nare verleden. heel indrukwekkend de Killing fields en Ankor Wat.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Voor deze reis je gewoon laten onderdompelen in de kleuren en tradities van die landen en zien hoe de huidige jonge monniken met de smartphone in de hand toch werkelijk ook van deze tijd zijn anno 2018; een aanrader

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • De rondreis Cambodja en Laos is zeer aan te bevelen. We bezochten vele tempels, Angkor Wat, dat behoort tot Werelderfgoed Unesco. Maar buiten dit alles was er variatie in het aanbod, zoals boottochtjes, dolfijnen spotten en de vrijheid om zelf iets te plannen zoals Prek Toal Bird Sanctuary. Prachtig

  10,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  10,0
 • Gestart in Chiang Mai (Thailand) om daarna al snel Laos in te gaan. Op en langs de Mekong genieten van de rust en het dagelijkse leven in Laos, de mooie tempels en de prachtige natuur. De Mekong volgend aankomen in Cambodja, waar weer nieuwe ervaringen wachten. Een mooie reis. Wat (te) veel in de bus.

  7,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  7,0
 • Harry was super reisbegeleider, die alles in perfecte baan kon leiden. Mooie opbouw van de reis, leuk om ook met de noorderburen te mogen reizen. De leuze vrijheid is blijheid heeft ons bekoord

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Een leuke en afwisselende reis. Hoogtepunten waren de 2-daagse boottocht over de Mekong, Hinboun nationaal park en natuurlijk Angkor Wat. Ook de killing fields bij Phnom Penh maakten indruk. Wel zijn er diverse lange busdagen.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Leuke afwisseling in de reis

  8,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  8,0
 • Behalve de ruïnes rondom Siem Reap zijn er op cultureel vlak niet echt spectaculaire dingen te vermelden. Dus eindigt de reis echt op een onvergelijkbaar orgelpunt. De 2 dagen varen op de Mekong reden waarom ik uw reis koos boven vergelijkbare zijn voor mij onvergetelijk. Bedankt!

  8,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  8,0
 • Een zeer leuke reis met een rustig begin op de schitterende Mekong. De ritten door Laos waren prachtig vooral door de bergen! Ga zeker dolfijnen kijken in Cambodja en geniet van Angkor Wat. De kers op de taart en uitermate een meerwaarde was onze begeleidster Jennifer, dik in orde!

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Wat een mooi reis! Ik heb er van genoten leuke groep reizigers, maar ook zekerheid te vergeten wat een goede reisbegeleider!!!

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Heerlijke vakantie! Veel gezien en gedaan. Top!

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Zeer aangename reis met leuke bezienswaardigheden bij het nog niet druk bezochte Zuid-Laos en Noord-Cambodja. Het hoogtepunt is Ankor Wat.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • We zijn 10 oktober teruggekomen van een prachtige reis. Het was onze eerste groepsreis. We zagen er best tegenop om in groepsverband met vakantie te gaan. Alles is meegevallen. Dankzij de leuke groep, onze reisleider de plaatselijke gidsen en chauffeurs hebben we een fantastische reis gehad.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Het was een mooie reis, goed georganiseerd. Margriet is een geweldige reisbegeleider. Maakt de reis echt relaxt,tot in de puntjes verzorgd ze krijgt van ons een dikke 9

  8,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  8,0
 • De reis naar Thailand, Maleisië, Singapore is prachtig. Een aanrader. Veel afwisseling van natuur, cultuur en steden. Veel keuzemogelijkheden en vrijheid. Mede door een hele fijne groep en reisleidster Zinzi was het een super vakantie.

  9,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  9,0
 • Dit is een relaxte reis waarin het aantal reisdagen beperkt is en op de reisdagen geen extreem grote afstanden worden afgelegd. De reis begint relaxed op strandjes en eilanden en eindigt met het indrukwekkende Kuala Lumpur en Singapore.

  8,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  8,0
 • Nu een weer een paar dagen weer thuis te zijn, worden mijn gedachten nog steeds teruggeworpen naar deze geweldige en zeer indrukwekkende reis. Wat een belevenis en wat een goede organisatie. Eén keer pech met de bus gehad en dit werd perfect opgelost. Grote dank aan onze gids Aafke. **AANRADER **

  9,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  9,0
 • Hele mooie natuur reis! Onze reisbegeleidster is een vrouw van de wereld. Ze doet erg hard haar best alles voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Jammer dat er dan 1 persoon tussen zit die lekker wat roet in het eten komt gooien en het probeert lastig te maken. Djoser blijft een aanrader!!!

  8,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  8,0
 • Een reis met een mooie afwisseling van natuur en steden. Het verschil tussen de landen/steden komt ook mooi tot uiting. Door het tempo van de reis in combinatie met de hitte in april is een redelijk goede conditie wel fijn. Veel gedaan en gezien mede door de diverse extra excursies.

  8,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  8,0
 • Dit was een hele mooie reis. Heel afwisselend. Steden, mooie stranden, jungle. En hele mooie hotels. Echt een aanrader.

  10,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  10,0
 • Een geweldige reis; leuk om stad en natuur te combineren. Een heel mooi stuk natuur in deze 3 landen. Heel leuk stuk van de wereld met lekker eten en cultuur. Er is genoeg vrijheid om te bepalen om je dagindeling te bepalen.

  9,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  9,0
 • Gisteren terug gekomen van onze mooie ontspannen reis Thailand, Maleisië en Singapore, mede dankzij de super reisbegeleider en de gezellige reisgenoten. Hartelijk bedankt allemaal.

  8,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  8,0
 • Van de witte stranden in Thailand naar de grote stad in Maleisië met aansluitend nog een paar dagen in Singapore. De reis was helemaal compleet.

  8,5 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  8,5
 • De combinatie van deze drie landen was geweldig. Ook de afwisseling van cultuur en natuur was erg prettig. Een echte aanraden!

  9,0 (Rondreis Thailand, Maleisië & Singapore, 21 dagen)

  9,0
 • Djoser gids was zeer pro-actief, nodigde reizigers uit om verbeteringen en wensen kenbaar te maken. Daar waar mogelijk werden die opgenomen in de reis. De locale gids was zorgzaam, informatief en flexibel.

  8,0 (Fietsreis Thailand, 15 dagen)

  8,0
 • Top reis. Was alleen zonde dat de laatste dag in Bangkok zo kort was. Had nog wel meer van de stad willen zien.

  9,0 (Fietsreis Thailand, 15 dagen)

  9,0
 • Was weer een top vakantie vanaf dag een tot de laatste dag, we hadden een hele leuke groep mensen (20) de jongs 34 en de oudste 79 jaar en allemaal even enthousiast ook een leuke reisleidster Frederieke en de begeleiding tijdens de rondreis was ook helemaal 100% TOP. Groetjes, Hein

  10,0 (Fietsreis Thailand, 15 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Ma...
Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Mai het geweldige lampionenfestival en daarna op een slowboat over de Mekong rivier naar Luang Prabang. Onderweg zagen we badende olifanten, kleine dorpjes met enthousiast zwaaiende kinderen en heel veel groen. Dan die prachtige tempels...

Henriette S. - 9,0
Terug naar boven