Tunesië

Rondreis Tunesië 12 dagen

Ontdek antieke handelssteden, maak een spectaculaire jeeptocht, zwerf rond over drukke soeks en steek de zoutvlakte van Chott el Djerid over. In twaalf dagen zie je de culturele hoogtepunten, ontdek je onverwachte natuur en leg je contact met de vriendelijk plaatselijke bevolking. Bij Djoser heeft Tunesië veel meer te bieden dan zon, zee en strand. 
 

Van:
Aan:


Routekaart Rondreis Tunesië, 12 dagen
 1. Amsterdam - Tunis
 2. Tunis - Sidi Bou Said, excursie Carthago
 3. Tunis - Dougga - Bula Regia - El Kef
 4. El Kef - Makhtar - Kairouan
 5. Kairouan - Sbeitla - Tozeur
 6. Tozeur, excursie Tamerza - Chebika
 7. Tozeur - Chott el Jerid - Douz
 8. Douz - Matmata - Tataouine
 9. Tataouine - Djerba
 10. Djerba - Sfax - El Jem - Monastir
 11. Monastir - Sousse - Hammamet
 12. Hammamet - Tunis - Amsterdam

Route op datum:

Reisbeschrijving

Tunis en Carthago

Dag 1. Amsterdam  - Tunis
Dag 2. Tunis - Sidi Bou Said, excursie Carthago

Direct na de landing in Tunis, ervaar je de gezellige Noord-Afrikaanse drukte op straat. We verkennen de volgende dag de medina van Tunis. In de levendige souks is van alles te koop. Het Bardomuseum is gevestigd in het voormalige buitenverblijf van de Bey, een machtige gouverneur, die regeerde als een autonome vorst. Alleen het pand is daarom al de moeite van een bezoek waard. Binnen zie je prachtig bewaarde mozaïekvloeren uit onder andere de antieke stad Dougga, een plek die we later tijdens de reis bezoeken.

Carthago ThunesiëNa de lunch bezoeken we Carthago, de vroegere hoofdstad, vanwaar Hannibal zijn oorlogen tegen Rome begon. De stad is maar liefst vier keer met de grond gelijkt gemaakt. Vanaf de Byrsaheuvel zie je de ruïnes aan je voeten liggen, met het beroemde amfitheater en de grootste Romeinse baden ter wereld. We eindigen onze verkenningstocht in het dorp Sidi Bou Said. Dit dorp voelt door haar veel blauw en witte schilderwerk Grieks aan. In de theehuizen, met uitzicht op de Middellandse Zee, nippen kunstenaars en de elite aan een glaasjes muntthee en bespreken de actualiteit van alledag.

El Kef, Dougga & Kairouan

Dag 3. Tunis - Dougga -  Bula Regia - El Kef
Dag 4. El Kef - Makhtar - Kairouan

We laten Tunis achter ons en reizen richting El Kef. Onderweg stoppen we bij de indrukwekkende overblijfselen van de Romeinse stad Dougga. Deze archeologische site is op de UNESCO wereld erfgoed lijst geplaatst. De goed  bewaard gebleven overblijfselen zijn mooi gelegen op een plateau. De stad bevat naast restanten van romeinse tempels, badhuizen en een theater sporen van Punische en Berberse invloeden. Bula Regia werd bij het Romeinse rijk ingelijfd door Scipio Africanus. Ondanks dat de stad deels verwoest werd door een aardbeving behoren de hier gevonden mozaïeken tot de mooiste van heel Noord-Afrika.

Aangekomen in El Kef is er tijd om op eigen gelegenheid het voormalige fort te bezoeken en uit te kijken over een vruchtbare lappendeken van durum- en gerstvelden. Dwalend door de smalle straatjes kom je langs het plaatselijke berbermuseum en de mysterieuze basilica.

Grote Moskee Kairouan TunesieWe reizen verder naar Kairouan. Een korte stop in Makhtar biedt van deze archeologische site een mooie blik op de omgeving. Kairouan behoort met Mekka en Jeruzalem tot de belangrijkste steden van de islam. De medina is nog geheel ommuurd en uitsluitend via stadspoorten toegankelijk. De middeleeuwse moskee is ook voor niet-moslims de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. Geniet hier van de chaos in de soek: drukke steegjes met muildieren, pluimvee en mensen die met uitbundige gebaren en stemverheffing hun aankopen doen. Oefen zelf het afdingen eens op de lokale zoetigheid, keramiek, tapijten, koperwerk of bewerkt leer.

Sbeitla & Tozeur

Dag 5. Kairouan - Sbeitla - Tozeur
Dag 6. Tozeur, excursie naar Tamerza & Chebika

Tozeur woestijn TunesiëWe reizen zuidwaarts naar de palmoase van Tozeur, gelegen aan de rand van de zoutvlakte Chott el Jerid. Nabij de vestingstad Sbeitla liggen de fraaie Romeinse ruïnes van Sufetual. Indruk maken de goed bewaard gebleven tempels op het forum en de triomfboog van Antonius Pius. In de oase van Tozeur groeien verschillende vruchten als bananen, granaatappels, vijgen maar vooral smakelijke dadels. De geometrische patronen die je in de Arabische wereld overal in mozaïek, tegels of schilderingen aantreft, worden in Tozeur toegepast in de bakstenen bouwstijl. Deze traditionele bouw tref je vooral aan in Ouled el Hadef, het oude stadsdeel.

Vanuit Tozeur maken we met terreinwagens een tocht door de Chott el Djerid. In extreem natte winters wordt dit een binnenmeer met een diepte van maximaal een meter, maar het grootste deel van het jaar is de Chott een spectaculaire zoutvlakte. Watervallen in de nauwe kloof bij Chebika, uitzichten over groene oases en de ruige bergpieken bij Tamerza bepalen de indrukken van de dag.

Chott el Jerid & Douz

Dag 7. Tozeur - Chott el Jerid - Douz
Dag 8. Douz - Matamata - Tataouine

Sahara TunesiëOnder voorbehoud van de dienstregeling is het mogelijk om deze ochtend deel te nemen aan een treinrit met de ‘Lizard Rouge’. Vanuit Metlaoui volgt deze trein een spectaculair traject door de kloof van Selja. Op sommige uitzichtpunten wordt kort gestopt. Via een weg die de zoutvlakte doorsnijdt reizen af naar Douz, ook wel 'de poort van de woestijn' genaamd. Douz is een oase met een half miljoen palmbomen van origine een nomadendorp waar diverse ambachten worden uitgeoefend. Wie wil kan vanuit Douz een tochtje per kameel door de zandduinen van de Sahara maken. 

De desolate omgeving van Matmata is bekend geworden door de opnames van de Star Wars films en enkele ondergrondse grotwoningen. Sommige daarvan worden nog bewoond. Op weg naar Tatouine zien we verschillende oude ksour, versterkte opslagplaatsen die later ook door Berbers werden bewoond. De meeste zijn inmiddels in verval geraakt, maar de ksar Ouled Soltane is opvallend goed bewaard gebleven. In de namiddag bereiken we de woestijnstad Tataouine.

Djerba, Sfax & El Jem


Dag 9   Tataouine - Djerba
Dag 10.Djerba - Sfax - El Jem - Monastir 

We verlaten de woestijn en bereiken de kuststreek. Djerba is gelegen op een schiereiland en geniet bekendheid vanwege haar mooie stranden. Het eiland bevat de grootste Joodse gemeenschap op het Afrikaanse continent. We bezoeken de traditionele markt in Hout Souk en bezoeken de El Ghribasynagoge in Hara Seghirea. Veel ambachten, waaronder pottenbakkerij, zijn op het eiland goed bewaard gebleven.

Aardewerk Djerba TunesiëSfax, een levendige handels- en havenplaats, die zijn authenticiteit heeft weten te behouden. In deze op één na grootste stad van Tunesië met een medina met fraaie ommuurde stadsmuren kun je op zoek naar leuke souvenirs. Onderweg naar Tunis maken we een stop bij het imposante, goed bewaard gebleven amfitheater El Djem waar in de Romeinse oudheid 35.000 mensen naar de spelen kwamen kijken. In de namiddag bereiken we de populaire badplaats Monastir, de geboortestad van oud president Habib Bourguiba, De stad heeft een sfeervolle ommuurde medina. Wandel tegen de avond naar het indrukwekkende mausoleum van de Bourguiba familie of  het aan de kust gelegen fort. 

Monastir & Sousse

Dag 11. Monastir - Sousse - Hammamet
Dag 12. Hammamet - Tunis - Amsterdam

We volgen de kust naar Sousse. De ommuurde medina staat op de UNESCO wereld erfgoed lijst. Dwaal door de straatjes en bezoek de imposante ribat, een van de forten die op verschillende plekken langs de kust zijn gebouwd. Vanaf de Tour Khalef heb je een mooi uitzicht over de stad. Bij aankomst in Hammamet kan je nog even ontspannen in het zwembad van het hotel, voordat je de volgende dag terugvliegt vanuit Tunis naar Amsterdam.

Op weg met Djoser
Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe ‘vrijheid-blijheid’ houdt in dat de reisdagen, de woestijntocht en enkele excursies die bij de reis zijn inbegrepen vastliggen, maar dat de resterende tijd vrij is in te vullen. Uiteraard ben je nooit verplicht om aan een excursie deel te nemen. Bij alle excursies zijn entreegelden dan ook exclusief, zodat je zelf kunt bepalen of je mee naar binnen wilt. Wie er liever zelf op uitgaat heeft daartoe alle vrijheid. Op die manier leer je Tunesië immers het beste kennen. De maximale groepsgrootte voor deze reizen is 20 personen.

Lees de volledige beschrijving

Vertrekdata 2020

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

07 okt - 18 okt

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 1.345,-

Vertrekdata 2021

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

07 apr - 18 apr
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.295,-

Start - einde

14 mei - 25 mei
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 1.445,-

Inclusief

 • Vliegreis
 • Alle vluchttoeslagen
 • Vervoer per bus voorzien van airconditioning
 • Excursie met terreinwagens naar Tamerza en Chebika
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Bezoek aan Carthago en Sidi Bou Said
 • Excursie Matmata met de typische ondergrondse woningen
 • Ontdek de opgravingen van Sbeitla
 • Wandeling door de archeologische site van Maktar
 • Bezoek aan de medina van Sfax
 • Bezoek aan de medina van Sousse
 • Excursie naar het imposante amfitheater van El Djem
 • Nederlandse reisbegeleiding
   

Exclusief

Reisverzekering, maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 35,-, etc.

Wijzigingen voorbehouden.

Landarrangement

Je kunt deze reis boeken zonder internationale vluchten, je boekt dan zelf je vliegtickets. De prijzen voor dit landarrangement zijn vanaf €1.045,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet worden ingedeeld met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 175,-.
 

Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. In de gepubliceerde reissom is een totaalbedrag voor deze toeslagen opgenomen. Deze bedragen zijn frequent onderhevig aan veranderingen door nieuwe belastingen/toeslagen en wijzigingen in de kosten van brandstof. Indien van toepassing berekent Djoser een verhoging alsnog door. Voor deze reis is in de reissom een totaalbedrag aan luchthavenbelastingen/toeslagen opgenomen van ongeveer € 145,-

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 10.

Bij een aantal vertrekdata zie je 'Vertrek Gegarandeerd' of 'Vertrek Informatie' vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek: V

Vertrek informatie

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren. Dit op basis van eerdere ervaringen en boekingen in dit reisseizoen.

Om een groepsreis te garanderen en uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling en groepsgrootte'. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om een gewenste alternatieve reis en/of vetrekdatum aan te bieden, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Praktische informatie

Accommodatie

In Tunesië verblijven we in comfortabele, schone hotels. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet en in een aantal hotels is airconditioning aanwezig. We gebruiken waar mogelijk hotels met een eigen karakter en met een centrale ligging


Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

 Tunis Hotel Carlton
 Kairouan Hotel La Kasbah
 Douz El Mouradi
 Tataouine Sangho Privilege
Monastir El Mouradi Skanes
Hammamet El Mouradi


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.


 

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet worden ingedeeld met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 175,-.
 

Vliegreis

Alitalia

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  Alitalia

  Traject

  Amsterdam - Rome

  Vertrek

  11:55

  Aankomst

  14:10

 • Vlucht met

  Alitalia

  Traject

  Rome - Tunis

  Vertrek

  16:40

  Aankomst

  16:55

 • Vlucht met

  Alitalia

  Traject

  Tunis - Rome

  Vertrek

  10:30

  Aankomst

  12:55

 • Vlucht met

  Alitalia

  Traject

  Rome - Amsterdam

  Vertrek

  14:05

  Aankomst

  16:35


Tijdverschil: Tijdens onze zomertijd is het in Tunesië 1 uur vroeger. In onze wintertijd is er geen tijdsverschil.

CO2-compensatie

Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

Landarrangement

Je kunt deze reis boeken zonder internationale vluchten, je boekt dan zelf je vliegtickets. De prijzen voor dit landarrangement zijn vanaf €1.045,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Vervoer

In Tunesië maken we gebruik van een voor ons gereserveerde bus met chauffeur. De bus is ruim en voorzien van airconditioning. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor een foto of een kopje koffie of thee. Voor het bezoek aan Chebika en Tamerza maken we gebruik van terreinwagens.

 • Alitalie Vliegtuig
 • Onze bussen zijn voorzien van comfortabele stoelen en airconditioning.

 • Vanuit Tozeur rijden we met terreinwagens de Sahara in.

 • De Lizzard Rouge voert langs een indrukwekkend woestijn landschap.

Bij de reis inbegrepen

 • Vliegreis
 • Alle vluchttoeslagen
 • Vervoer per bus voorzien van airconditioning
 • Excursie met terreinwagens naar Tamerza en Chebika
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Bezoek aan Carthago en Sidi Bou Said
 • Excursie Matmata met de typische ondergrondse woningen
 • Ontdek de opgravingen van Sbeitla
 • Wandeling door de archeologische site van Maktar
 • Bezoek aan de medina van Sfax
 • Bezoek aan de medina van Sousse
 • Excursie naar het imposante amfitheater van El Djem
 • Nederlandse reisbegeleiding
   

Excursies

Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een struint graag over de oude medina van Tunis, de ander wil op zijn gemak rondkijken bij een museum of strijkt neer op het terras, om onder het genot van een drankje, het dagelijks leven gade te slaan. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij alle excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Tunesië zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen: 

 • Vanuit Tunis gaan we naar Sidi Bou Said, van waaruit je de beroemde Punische hoofdstad Carthago kunt bezoeken.
 • Onderweg naar El Kef stoppen we bij de plaats Dougga om een voormalig Romeins Theater te bezichtigen en de volgende dag kun je de ruines van Makthar bezoeken
 • Bezoek aan de indrukwekkende romeinse ruines van Sufetual nabij Sbeitla
 • Vanuit Tozeur bezoeken we met terreinwagens het ruige berggebied bij Tamerza en Chebika.
 • Bezoek aan de grotwoningen bij Matmata
 • we bezoeken de plaats El Djem, waar vroeger de stad Thysdrus lag en waar nu nog een prachtig amfitheater te bezichtigen is.
 • Stadswandeling door Sousse


Verder worden er nog diverse andere mogelijkheden.

 • Zo kun je een kamelen safari maken of het Eco Museum 'Eden Palm' in Tozeur bezoeken.
 • Treinrit met de Lizard Rouge door de kloof van Selja (onder voorbehoud van de dienstregeling)

Reisdocumenten

 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Paspoort, minimaal geldig tot vertrek uit Tunesië

Geldzaken

In Tunesie betaal je met de Tunische dinar. Voor de actuele koers kijk op oanda.com.

Pinnen: mogelijk in alle kustplaatsen
Contant: euro’s
Creditcards worden bijna overal geaccepteerd.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 225,- per persoon per week. Entreegelden variëren omgerekend van € 7,50 tot € 15,- per bezienswaardigheid.

Het is in Tunesië gebruikelijk om voor verleende diensten fooien te geven. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald. De richtlijn voor de fooienpot voor deze reis bedraagt € 35-.
 

Maaltijden

Alle ontbijten zijn tijdens deze reis inbegrepen. Zo blijft er eveneens voldoende ruimte over om op eigen gelegenheid de Tunesische keuken te verkennen. Lekker eten vormt tenslotte een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie.

Het leidingwater in Tunesië is niet veilig om te drinken. Mineraalwater is voor een klein bedrag overal in hele en halve literflessen te koop.
 

Gezondheid

Voor Tunesië worden vaccinaties aangeraden tegen DTP en hepatitis A.

Het is verstandig goed te letten op wat je eet. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen. Een zoutoplossing (als ORS) tegen uitdroging komt zeker van pas. De reisbegeleiding is overigens ook in het bezit van een medische set, met daarin steriel medisch hulpmateriaal.

Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

Logo ThuisVaccinatie.nl

Klimaat en geografie

Tunesië is een relatief klein land, maar heeft toch zeer uiteenlopende geografische en klimatologische kenmerken: de kuststrook in het noorden en oosten van het land, groenere berg- en landbouwgebieden in het westen en midden en natuurlijk de Sahara in het zuiden.

De zomers in Tunesië zijn ronduit warm, met gemiddelde temperaturen boven 30°C. In het voor- en najaar ligt de temperatuur in Tunis rond 20°C.

Reisbegeleiding en gidsen

Deze reis wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleider. Al onze reisbegeleiders zijn verantwoordelijk voor de organisatorische en technische aspecten van de reis. Hun uitgebreide reiservaring en deskundigheid geeft een meerwaarde aan de Djoserreizen. Een zorgvuldige en uitgebreide training legt hiervoor de basis. Een lokale gids vertelt uitgebreid over het land; van de lokale gebruiken, religieuze invloeden tot culturele achtergronden.

FAQ

Hoe reis je met Djoser door Tunesië?

Hoe reis je met Djoser door Tunesië?
We beschikken voor deze reis over een eigen ruime comfortable bus voorzien van airconditioning. Voor ons bezoek aan Chebika en Tameraza maken we gebruik van terreinwagens.
 

Hoe is de reisbegeleiding geregeld tijdens deze reis?

Heb ik een visum nodig voor Tunesië?

Is het mogelijk om een eenpersoonskamer te reserveren?

Welke maaltijden zijn inbegrepen?

Welke excursies zijn inbegrepen?

Wat is het voltage in Tunesië?

Stel je eigen vraag

Bekijk alle veelgestelde vragen

Daarom Djoser

 • Hotelovernachtingen incl. ontbijt
 • Jeepsafari naar Tamerza en Chebika inbegrepen
 • Bezoek aan fascinerende Romeinse handelssteden
 • Dwaal door eeuwenoude medina's
 • Ontdek uitgestrekte zoutvlaktes en de zandduinen van de Sahara
 • Ontdek de opgravingen van Sbeitla
 • Bezoek aan de medina van Sfax
 • Bezoek aan de medina van Sousse
 • Excursie Matmata met de typische ondergrondse woningen
 • Nederlandse reisbegeleiding

Het weer in Tunesië

Het weer in Tunesië

31°C

Terug naar boven