Transsiberië Express

Transsiberië Express

De Transsiberië Express, ’s werelds langste spoorlijn, voert je over bijna 9.000 kilometer van Moskou, dwars door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is mooier dan reizen over een deel van deze illustere lijn? Een avontuurlijke reis langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen. De Grote Muur ontbreekt uiteraard niet. Het is ook mogelijk om met de
Transsiberië Express dwars door Rusland te reizen naar Vladivostok om daar op de boot naar Japan te stappen via Zuid-Korea.

Lees meer

Meer over Transsiberië Express

Hoogtepunten van de Transsiberië Express

Ontdek alle hoogtepunten van de Transsiberië Express

De 23-daagse rondreis met de Transsiberië Express is een unieke en bijzondere ervaring. De Transsiberië Express, ’s werelds langste spoorlijn, voert je over bijna 9.000 kilometer van Moskou, dwars door Rusland via Irkoetsk en Mongolië, naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is mooier dan reizen over een deel van deze illustere lijn? Een avontuurlijke reis langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen. De Grote Muur ontbreekt uiteraard niet. Boek jouw Transsiberië Express bij Djoser. Het is ook mogelijk om met de Transsiberië Express naar Japan te reizen. Je reist dan van Moskou met de trein naar Vladivostok om daar de ferry, via Zuid-Korea, naar Japan te pakken.


Goed verzorgde rondreis
Met de Transsiberië Express rondreis overnachten we in diverse accommodaties.
Van middenklasse hotels tot aan nomadententen. De hotelkamers zijn voorzien van eigen sanitair. In Rusland kennen ze grote complexen type hotels die gebouwd zijn in de jaren ’70 en ’80. We overnachten ook tijdens de treinreis. Hier slaap je in een 4-persoons coupes. Naast de trein zullen we ons vervoeren per metro, tram of taxi in Beijing en Moskou. In Mongolië reizen we met kleine busjes. In Japan reizen we voornamelijk met de trein en slapen we in goede middenklasse hotels.

Waarom Djoser
De Transsiberië Express rondreizen zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Rusland, Beijing en Japan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf tijdens de rondreis welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,2

Zojuist terug van een onvergetelijke reis van Moskou naar Vl...
Zojuist terug van een onvergetelijke reis van Moskou naar Vladivostok met de Trans Siberië Express en aansluitend nog een prachtige reis door Japan. Dit was van al onze lange (groeps)reizen, ook bij andere reisorganisaties, wel de meest indrukwekkende. Ria & Rob.

Rob T. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser