Noord-Amerika en Oceanië

Kamperen in het Wilde Westen

De oneindige landschappen in het Zuidwesten van de Verenigde Staten zijn fantastische kampeerplekken. Op beide reizen in dit gebied, de 23-daagse kampeerrondreis en de 21-daagse Familyreis, kun je daar uitgebreid van profiteren.

Op het dak van onze busjes vervoeren we de kampeeruitrusting. Djoser zorgt voor keukengerei, tenten en matjes, je neemt je eigen slaapzak mee en zet zelf je tent op.

We stoppen onderweg bij mooie uitzichtpunten of om te picknicken

Het is heerlijk slapen en ontwaken met zicht op de beroemde Monument Valley.
Kamperen_04


Djoser
Family USA

Op reis met Djoser Family overnacht je in het hart van Santa Monica en vlak bij het strand, in het klassieke, pas gerenoveerde hotel Carmel by the Sea.

De kampeerterreinen in de VS zijn goed voorzien. Je vindt er prima douches en toiletten, (fastfood)restaurants, kampwinkels en ook kastjes om etenswaren en andere geurende spullen in op te bergen. Gebruik ze! Zo houden we beren en andere ongenode bezoekers op afstand

Bij beide reizen slaap je in San Francisco en Las Vegas in een hotel, bij de Familyreis bovendien nog in Santa Monica. Tijdens de kampeerrondreis overnacht je zelfs een keer in een 10-persoons Tipi

In sommige nationale parken zorgen pendelbusjes voor het vervoer vanaf het parkeerterrein dieper het natuurgebied in, naar vertrekpunten voor een mooie wandeling. Onze eigen ‘minivans’ met Engelssprekende  chauffeur/gids brengen je naar de mooiste plaatsen.

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven