Van Kaapstad naar Nairobi

Van Kaapstad naar Nairobi

De rondreis Van Kaapstad naar Nairobi brengt je o.a. in Kaapstad met de Tafelberg, de wildparken Etosha, Chobe, South Luangwa en Serengeti, Fish River Canyon en Swakopmund. Met een kano (mokoro) vaar je door de schitterende Okavangodelta. Op onze route liggen ook de grootste watervallen van Afrika, de Victoriawatervallen, één van de grootste meren van dit continent, het Malawimeer,  Zanzibar en Ngorongorokrater.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Africa een avontuur om nooit te vergeten! Veel wildlife gespot tijdens de gamedrives. De Big Five uiteraard. Een Cheetah die een Springbok pakte als ontbijt. Een Luipaard in South Luangwa in een boom. En het kamperen was ook goed op mooie locaties. Leuk om met een internationaal gezelschap te reizen

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0
 • Het reizen met mensen uit verschillende landen maakte het nog leuker. Ik heb genoten van alle mooie dingen en mensen die wij onderweg zijn tegen gekomen.

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0
 • Het is geweldig om zoveel landen in een relatief korte tijd te zien. Ik heb genoten van het kamperen en alles er om heen!

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0
 • Wat een prachtige reis is dit, een ongelofelijke verscheidenheid aan natuurpracht. Ik wist niet dat kamperen zo comfortabel kan zijn, de campsites zijn prachtig en het vervoer is prima. Het internationale gezelschap maakt het nog boeiender. Kortom genoten van het begin tot het einde.

  9,0 (Van Kaapstad naar Nairobi, 45 dagen kampeerreis)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

9,0

Africa een avontuur om nooit te vergeten! Veel wildlife gesp...
Africa een avontuur om nooit te vergeten! Veel wildlife gespot tijdens de gamedrives. De Big Five uiteraard. Een Cheetah die een Springbok pakte als ontbijt. Een Luipaard in South Luangwa in een boom. En het kamperen was ook goed op mooie locaties. Leuk om met een internationaal gezelschap te reizen

Ruud S. - 9,0
Terug naar boven