Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Doorlopende annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er steeds vaker op uit. Maar hoe vaker je reist, hoe groter de rompslomp van formulieren en verzekeringen. Gelukkig kan dat stukken eenvoudiger. Met de Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche ben je in één keer verzekerd tegen de annuleringskosten wanneer je geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer je deze moet afbreken. Het hele jaar door, hoe vaak je ook op reis gaat.

Een groot voordeel van de Doorlopende Annuleringsverzekering is dat deze geldt voor al je vakanties. Dus ook voor 'last minute' boekingen. Wel zo interessant, omdat deze ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en vertrek, maar ook de kosten wanneer de reis moet worden afgebroken. De dagen die je noodgedwongen mist, worden dan ook vergoed! De Doorlopende Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Annulering of Garantie-Annulering: aan u de keus
Met Garantie-Annulering gaan we nog een stap verder. Mocht je je reis moeten afbreken, dan vergoeden we zelfs de hele reissom, ook als je maar een deel van de reis mist! En dat is een prettige zekerheid.

Waarnemer
Voor 1% extra premie per waarnemer kun je iedereen meeverzekeren die je reden kunnen geven naar huis terug te gaan. Bijvoorbeeld een dierbare die geen familielid in eerste of tweede graad is, degene die op je huis en huisdieren past of de persoon die je zaken waarneemt tijdens de vakantie.

Let op!
De doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche is de meest complete doorlopende annuleringsverzekering die er in Nederland te krijgen is. Maar zelfs op deze uitgebreide verzekering is de reissom tot maximaal € 1.500,- per persoon verzekerd.

Djoser biedt daarom de unieke mogelijkheid om het restant van de reissom dat niet verzekerd is op de doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche of andere verzekeraar apart bij te verzekeren via de Verre Reizen Verzekering. Voor informatie over deze verzekering klik hier.

Pluspunten:

  • Uitgebreide annuleringsverzekering tegen een scherpe prijs.
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Vertrek- en aankomstvertraging meeverzekerd
  • Vergoeding van ongenoten dagen op de annuleringsverzekering bij      voortijdige terugkeer
  • 100% van de reissom terug op de garantie-annulering bij voortijdige terugkeer.
  • Voordelige premie voor reizigers die vaker per jaar op reis gaan.
  • Gemak; alle reizen die u maakt zijn automatisch verzekerd. U kunt het nooit meer vergeten.

Voor meer informatie klik hier