Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Doorlopende reisverzekering

Je trekt er graag en regelmatig op uit? Een rondreis naar exotische bestemmingen, een stedentrip, op wintersport? Dan weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk een goede reisverzekering is. Het is immers wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaar staat. Niet alleen bij financieel ongemak, maar ook met snelle, accurate hulp wanneer je dat nodig hebt.

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd voor 55 euro, het hele jaar door!

Met deze verzekering verzeker je dus heel makkelijk al je vakanties in een keer, maar daarnaast verzeker je ook de toekomst van kinderen overal ter wereld. Europeesche Verzekeringen maakt per afgesloten polis een bedrag van 5 euro over aan Unicef.

5 goede redenen om de doorlopende vakantiereisverzekering af te sluiten

Europeesche Hulplijn:
de hulplijn die dag en nacht voor je klaarstaat. De medewerkers kunnen je met medisch advies terzijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in je vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of een ongeval staat de Europeesche Hulplijn je - gewoon in het Nederlands - graag en vakkundig te woord.

Bagage:
deze is meeverzekerd tot € 3.000,- en bij de Topdekking tot € 5.000,- . Voor bagage niet ouder dan 1 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Bij de Topdekking is dit zelfs 2 jaar. Je kwetsbare foto- en videoapparatuur is bij de topdekking zelfs verzekerd tot € 2.500,-

Buitengewone kosten:
moet je door onvoorziene omstandigheden ook onvoorziene kosten maken? Bijvoorbeeld extra reis- of verblijfkosten door een ernstige ziekte, dan worden deze kosten vergoed.

Geneeskundige kosten:
het komt vaak voor dat je ziektekostenverzekering in het buitenland en zeker buiten Europa onvoldoende dekking biedt. Boek je bij Djoser de reisverzekering van de Europeesche, dan ben je tegen kostprijs verzekerd voor geneeskundige kosten, waar of naar welk ziekenhuis je ook gaat! Dit geldt zowel voor de basisdekking als de topdekking.

Ongevallen: 
mocht een ongeluk blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben, dan volgt een uitkering.

Pluspunten 

  • Uitgebreide reisverzekering tegen een scherpe prijs.
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Professionele hulp in het buitenland via de Europeesche Hulplijn en Eurocenters
  • Kostprijsdekking voor geneeskundige kosten zonder eigen risico
  • Hoge verzekerde bedragen voor bagage zonder eigen risico
  • Alleen bij de Europeesche zijn bijzondere activiteiten of sporten zoals raften, bungee-jumpen, quad rijden  etc die je tijdens één van onze reizen facultatief kunt beoefenen, standaard zonder toeslag verzekerd.
  • Voordelige premie voor reizigers die vaker per jaar op reis gaan.
  • Gemak; alle reizen die je maakt zijn automatisch verzekerd. Je kunt het nooit meer vergeten.
  • Je steunt Unicef. Van elke afgesloten doorlopende vakantiereisverzekering maakt de Europeesche € 5,- over aan Unicef.
  • Door middel van een handzaam verzekeringspasje kun je al je verzekeringsgegevens makkelijk meenemen.

Voor meer informatie klik hier