Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Overnachten

Tijdens een Djoser Wandel & Fietsreis zijn de overnachtingen zeer divers. Afhankelijke van de reis die je maakt, slaap je de ene keer in een zeer goed hotel – zoals op de Azoren – of in een pension, en de andere nacht in een dorpswoning bij een lokale familie of in een gezellige berghut. Je overnacht over het algemeen niet in grote, luxueuze hotels met veel faciliteiten, maar vaak in kleine en comfortabele accommodaties met een vriendelijke sfeer.

In de hotels en pensions beschikken we over het algemeen over eigen douche en toilet. In berghutten, gastenverblijven of bij lokale bevolking thuis maak je gebruik van gezamenlijke faciliteiten. Op enkele bestemmingen overnacht je in tenten. Bij praktische informatie – accommodatie worden de accommodaties tijdens de reis beschreven.

Reis je alleen dan deel je in principe je kamer met een of twee alleenreizende reisgenoten van hetzelfde geslacht. Mocht het vanwege de groepssamenstelling zo uitkomen dat je in een eenpersoonskamer wordt ingedeeld, dan hoef je daarvoor niet extra te betalen. Wil je verzekerd zijn van een eigen kamer of tent, dan kunnen wij dat - indien beschikbaar - tegen een toeslag voor je regelen. Bij de diverse bestemmingen staat onder praktische informatie - accommodatie de hoogte van deze toeslag vermeld. Bij een aantal wandelreizen is een éénpersoonskamer niet mogelijk.