Prijsvoorbehoud / wijzigingen

Voor de reizen met vertrek in 2011 behouden wij ons het recht voor de routes en, indien noodzakelijk, de prijzen aan te passen en door te berekenen. De prijzen van buitenlandse reizen zijn op dit moment vrij van BTW. Indien de BTW-voorschriften worden gewijzigd, dan worden de prijzen aangepast. Voor overige voorbehouden en condities verwijzen wij naar de reisvoorwaarden van de ANVR, die op alle Djoserreizen van toepassing zijn. Wij sturen je deze voorwaarden automatisch na boeking of, op verzoek, van tevoren.

Vertrek je in 2010 dan berekent Djoser, na het verzenden van de factuur, geen koersverschillen in de dollar door. Als Djoserreiziger word je dus niet verrast door naheffingen als gevolg van wijzigingen van de dollarkoers.

Wanneer een luchtvaartmaatschappij hogere luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en/of veiligheidstoeslagen berekend, dan is het mogelijk dat Djoser deze extra kosten doorberekend aan de reizigers. Je ontvangt in dat geval een nieuwe factuur met acceptgiro en begeleidende brief.