Vliegtuigmaatschappijen

Vakantie begint al in het vliegtuig dus je vluchten moeten goed geregeld zijn, zeker als je met kinderen reist. Djoser werkt dan ook samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen die een uitstekende reputatie hebben op het vlak van betrouwbaarheid, veiligheid en service. We zijn aangesloten bij de IATA, de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties. Veel luchtvaartmaatschappijen zijn een onderling samenwerkingsverband aangegaan, zodat je soms op een bepaalde vlucht of traject met een partnermaatschappij vliegt.

Op veel bestemmingen bieden wij je directe vluchten of een goede, snelle doorverbinding. Bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen zijn de vluchten rookvrij.

Boek je binnen zes weken voor vertrek, dan kan het voorkomen dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn op de vlucht. Natuurlijk doen wij in zo’n geval (zonder extra aanvraagkosten) onze uiterste best om alsnog plaatsen te bemachtigen. Eventuele meerkosten die de luchtvaartmaatschappij in rekening brengt, berekenen we wel aan je door.

Je kunt de meeste reizen overigens ook zonder vliegticket boeken, bijvoorbeeld als je al in het land van bestemming bent of je zelf een goedkoop ticket kunt kopen. De kosten van zo’n landarrangement vind je op de website onder 'praktische informatie / vervoer'.