Coronabericht

Bij Djoser zijn we gek op reizen, het zit in ons DNA. Maar met de huidige ontwikkelingen is er geen ontkomen aan: reizen is op dit moment helaas even niet mogelijk en hebben daarom veel van onze reizen in dit voorjaar moeten annuleren. Dat was alles behalve een makkelijke beslissing.

We weten nog niet wat de nabije toekomst brengt, maar we hebben er vertrouwen in dat we binnenkort weer op reis kunnen. Luchtvaartmaatschappijen starten langzaam aan hun vluchten weer op en er komen steeds meer berichten vanuit diverse landen dat toeristen over een tijdje weer welkom zullen zijn. Uiteraard hopen wij dat een aantal van onze geplande reizen binnenkort kunnen vertrekken. Luchtvaartmaatschappijen en ANVR hebben protocollen opgesteld zodat, áls er weer gereisd kan worden, we dit op een verantwoorde wijze kunnen doen. Vanzelfsprekend zal Djoser deze protocollen volgen en ook de lokale coronamaatregelen die van toepassing zijn opvolgen. Heb je al een reis geboekt bij Djoser? Dan houden we je natuurlijk op de hoogte op via Mijn-Djoser.

We krijgen op dit moment veel vragen van reizigers, en dat is heel begrijpelijk. Daarom hebben we een lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen samengesteld. Op de website van de ANVR kun je trouwens ook veel informatie vinden over reizen en boekingen in de huidige situatie. Staat je vraag er niet tussen, of heb je een specifiekere vraag over één van onze reizen? Bel ons dan gerust. We blijven van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 beschikbaar per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon. We staan je graag te woord.