Reisverslag wandelvakantie Kroatië

Djoserreiziger 'hanshike' maakte een uitgebreid reisverslag van zijn wandelreis in Kroatië.

Zaterdag 27 april
Nederland – Frankfurt – Split – Vinjerac


Even vooraf, uit een mail van Djoser blijkt, dat we 23 uur voor vertrek elektronisch kunnen inchecken. Uiteraard doe ik dat, dan hoeven we niet in de rij op Schiphol. Ik zie dat een groot aantal stoelen al ‘vergeven’ is. Dat zijn natuurlijk de stoelen die ‘bevestigd’ zijn door de reisorganisaties. Ook voor ons zijn er stoelen gereserveerd. Maar ook zie ik dat alle, maar dan ook alle stoelen bij de nooduitgangen ‘geblokt’ zijn. Dat zijn de stoelen met meer beenruimte en gezien mijn lengte heeft zo’n stoel mijn voorkeur. Helaas, mijn stoel ‘ruilen’ voor een stoel bij de nooduitgang kan dus niet. Ik weet bijna zeker dat deze stoelen op voorhand door de luchtvaartmaatschappijen achter de hand worden gehouden.

Vandaag – zaterdag – schijnt de zon, toch wordt het vandaag niet warmer dan 12 graden in de plus. Het is in elk geval beter weer dan gisteren, toen regende het de hele dag. Hoe zou het weer in Kroatië zijn? Naar verwachting?

Lees hier het hele reisverslag.
 

Klantwaardering: 9,4

De wandelingen zijn heerlijk en sommige uitdagend door de st...
De wandelingen zijn heerlijk en sommige uitdagend door de steilte en ondergrond. De accommodatie is eenvoudig maar verder goed geregeld.

Naam: Sander K.
Cijfer: 9,0
  • Djoser Wandel en Fiets Infodagen
  • Brochure aanvragen wandelsite
  • Aanmelden Nieuwsbrief (wandel)