Bekijk previews van nieuwe reizen

Bekijk previews van nieuwe reizen

  • Preview Oost-India & AndamaneilandenWil je alvast in de reisstemming komen en ben je benieuwd wat je gaat zien tijdens de reis naar Oost-India en de Andamaneilanden? Bekijk dan nu deze preview van deze bijzondere 23-daagse reis die je door het oosten van India voert waarvan delen nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt.
  • In de Oekraïne en Moldavië loop je door het oude Sovjet-verleden in historische steden als Kiev en Odessa. Het oude Lviv is more alive then ever! En in de Karpaten ervaren we naast de prachtige bergen en natuur ook de hoetsoelcultuur. Bekijk hier de preview!
  • Tijdens de nieuwe 10-daagse rondreis door Iran bezoeken we de absolute hoogtepunten. Via de hoofdstad Teheran reizen we door de woestijn naar Kashan en Yazd om vervolgens in het koele en aangename Shiraz aan te belanden. Het historische Persepolis en stad van de bruggen Isfahan maken de reis compleet. Ervaar de reis met deze preview.
  • Tijdens de 13-daagse reis door Bhutan ontdekken we de mooiste plekjes van het 'onbekende' Bhutan. Prachtige valleien en kleurrijke dzongs - kloosterburchten - wisselen elkaar af. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan het beroemde Tijgernest. Bekijk hier de route en bezienswaardigheden.
  • Geen land in Afrika is qua landschap zo divers als Kenia. Het is Afrika in een notendop en ongetwijfeld de beste safaribestemming op dit continent. De uitgestrekte savannes van Masai Mara, de halfwoestijn van het Samburureservaat, de hellingen van Mount Kenya en de meren Baringo en Naivasha zijn het habitat voor veel dieren en bijzondere vogels. Bekijk de preview van de 16-daagse reis.
     
  • Maak een rondreis langs de hoogtepunten van Thailand, het minder bekende Laos én Cambodja. We bezoeken onder andere Bangkok, Sukhothai en Chiang Mai in Thailand, Luang Prabang en Vang Vieng in Laos en Ankor Wat en Phnom.
Terug naar boven
Chat met Djoser