Medewerker financiële administratie

Medewerker financiële administratie

Met oog voor de wereld, organiseert Djoser al meer dan 35 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Onder het label 'Djoser Family' bieden wij ook reizen aan voor gezinnen met kinderen. Voor de sportieve reiziger organiseren wij wandel en fiets rondreizen naar bijzondere bestemmingen.

Ter versterking van de financiële administratie zoeken wij een:

Reislustige medewerker financiële administratie (fulltime 39 uur)

Je verricht diverse werkzaamheden die op een financiële administratie worden uitgevoerd. Zoals debiteuren- en crediteuren beheer, je verwerkt de dagelijkse bankmutaties en inkoopfacturen in ons boekhoudpakket, brutomarges bewaken, en je voert bankbetalingen uit.

Ook assisteer je bij maand- en kwartaalafsluitingen. Je bent dus allround. Vanzelfsprekend ben je een reisfanaat want je bent ook betrokken bij de organisatie en verkoop van onze mooie reizen.

Functie-eisen:

• Minimaal MBO, voorkeur HBO werk- en denkniveau
• affiniteit met cijfers
• bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
• minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• reiservaring buiten Europa

Wij bieden een afwisselende baan bij een dynamische organisatie in het historisch centrum van Leiden. Salariëring is in overeenstemming met opleiding, ervaring en leeftijd; goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao van de reisbranche is van toepassing.

Stuur je motivatiebrief met CV per mail naar sollicitatie@djoser.nl t.a.v. dhr. B. van der Velde. Telefoon: 071-5126400