1Reisgegevens

Bij stap 4 is het mogelijk kamertypes te wijzigen naar eigen voorkeur

2Opties

Met of zonder internationale vlucht?*

Bij de meeste reizen bestaat de mogelijkheid om de reis zonder internationale vluchten te boeken. De vanafprijs van het landarrangement kun je bij de betreffende bestemming terugvinden. Het boeken van een landarrangement kan ook van pas komen wanneer je reis binnen zes weken vertrekt. Kort voor vertrek is het namelijk mogelijk dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn op de vlucht. Natuurlijk doen wij altijd onze uiterste best om alsnog plaatsen te bemachtigen. Boek je alleen een landarrangement, houd er dan rekening mee dat wij voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig hebben, voor je je eigen vlucht boekt.

Kom je op een andere tijd dan de groep aan en/of vertrek je op een andere tijd dan de groep, dan dien je zelf je transfers van- en naar het hotel en/of de luchthaven te regelen.

De Galapagosverlenging is hieronder te boeken bij "Reis verlengen - Ja - Terugreis wijzigen".
Reis verlengen?*

Het is mogelijk je reis te vervroegen* en/of te verlengen. We kunnen proberen de datum van je heen- en/of terugvlucht te wijzigen, mits er plaats is op de vlucht van je keuze. De kosten hiervoor bedragen € 50,- per persoon, per gewijzigde vlucht. Eventuele meerkosten of afwijkende wijzigingskosten van luchtvaartmaatschappijen worden apart doorberekend. Na ontvangst van je verzoek tot verlengen, is wijzigen en omboeken niet meer mogelijk. Je zorgt ter plaatse zelf voor de transfer(s).

* Bij Garuda is het niet mogelijk om de reis te vervroegen/eerder te vertrekken.

3Persoonlijke gegevens

Hoofdboeker/Reiziger 1

Contactgegevens

Paspoortgegevens

Reiziger {x}

Paspoortgegevens

4Extra opties/toevoegen voucher

Vlucht

Het is mogelijk om een preferentie (voorkeur) voor raam- of gangpad door te geven. Djoser en de luchtvaartmaatschappij kunnen helaas geen garantie geven dat je die stoel daadwerkelijk krijgt. Bij Transavia, Swiss, British Airways en Air Transat is het niet mogelijk om een stoelpreferentie door te geven.

Kamerindeling

Visum

Extra opties

Djoser, met oog voor de wereld

Unicef bijdrage*

3+3=6 euro voor UNICEF!

Op reis zijn het de kinderen die het eerste contact met de bezoekers maken. Soms met het verzoek om een snoepje of een pen, maar ook om hun Engels te oefenen. Djoser krijgt vaak de vraag van reizigers of ze wat kunnen meenemen voor de kinderen in de landen die ze bezoeken. In plaats van het geven van ballonnen, pennen of snoepjes vraagt Djoser zijn reizigers bij de boeking om € 3,- of € 5,- (voor Family € 10,-) aan UNICEF te doneren. Djoser verdubbelt deze bijdrage. Zo helpen we allemaal mee aan een betere toekomst voor kinderen in de landen waar we naartoe reizen!

Actiecode

Vul hier een actiecode in indien van toepassing.

5Verzekeringen

Bij een onbezorgde reis hoort een goede reisverzekering. Om verzekerd te zijn van optimale hulp en zorg is een reisverzekering verplicht als je deelneemt aan een Djoserreis. Djoser werkt samen met de Europeesche.

Waarom via Djoser

 • Snelle schadeafwikkeling;
 • Wereldwijd 24 uur per dag professionele hulp via de SOS Alarmcentrale (020-6515777);
 • Een verzekering op maat samen te stellen;
 • Geneeskundige kosten kunnen optioneel meeverzekerd worden. Zo betaal je niet dubbel als je zorgverzekering al voldoende dekking geeft;
 • Buitengewone kosten, zoals bijvoorbeeld extra reis- en verblijfskosten, zijn standaard meeverzekerd.
Premieoverzicht:BasisComfortOptimaal
EuropaWereldEuropaWereldEuropaWereld
Basisdekking€0,92€1,62€1,02€1,77€2,62€3,87
Bagage€0,20€0,35€0,25€0,40inclusief
Geneeskundige kosten€0,45€0,70€0,50€0,75inclusief
Geld€0,50€0,50inclusief
Ongevallen€0,10€0,15€0,15

Beknopt dekkingsoverzicht kortlopende reisverzekering:

BasisComfortOptimaal
Personenhulpverleningkostprijskostprijskostprijs
Telecommunicatiekosten€50,-€100,-€100,-
Schade logiesverblijven (bij schade boven €25,-)€100,-€300,-€500,-
Bagage, totaal (alleen als deze is meeverzekerd) waarvan ten hoogste voor de volgende kostbaarheden:* €1.000,-* €3.000,-* €5.000,-
- MP3-speler, tablet, laptop, computer, foto- en filmapp.* €500,-* €1.500,-* €2.500,-
- eigen risico, per gebeurtenis per reis* €100,-€50,-€0,-
Geneeskundige kosten (alleen als deze is meeverzekerd)
- gemaakt buiten Nederlandkostprijskostprijskostprijs
- gemaakt in Nederland€500,-€1.000,-€1.000,-
- tandheelkundige kosten€250,-€350,-€500,-
Ongevallen (alleen als deze is meeverzekerd)
- bij overlijden€12.500,-€25.000,-€25.000,-
- bij algehele blijvende invaliditeit€35.000,-€75.000,-€75.000,-

* Raadpleeg voor alle dekkingen de verzekeringskaart en de polisvoorwaarden.

Een reis bespreek je meestal maanden van tevoren en je betaalt dan ook al een deel van de reissom. Als er dan iets gebeurt, waardoor je onverwacht niet op reis kunt, kan dat een financiële strop betekenen. Een goede annuleringsverzekering dekt veelal deze kosten. De verzekering geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens je vakantie. Zo heb je bij noodzakelijke eerdere terugkeer recht op vergoeding van niet gebruikte reisdagen.

Waarom via Djoser

 • Alle reguliere annuleringskosten verzekerd, dus ook bij COVID-19 besmetting kort voor vertrek;
 • Volledige premie restitutie als de reis niet kan doorgaan en Djoser annuleert;
 • Eenvoudige schademelding;
 • Overlijden familie 3e graad standaard meeverzekerd;
 • Ex-man/vrouw blijft 1e graad;
 • Extra annuleringsredenen met de uitbreiding Allrisk;
 • Waarnemer mee te verzekeren (1%); Een waarnemer is een persoon die niet meereist en de vervanger/waarnemer is als de verzekerde afwezig is of een huisdier;
 • Reisgenoten zijn ten opzichte van elkaar verzekerd, ook als je geen familie van elkaar bent. Dit geldt voor maximaal vier gezinnen en wanneer je je als samenreizend bij Djoser hebt aangemeld;
 • Heb je bij ons al een reis geboekt en wil je alsnog de annuleringsverzekering van de Europeesche afsluiten? Dat kan nog binnen 7 dagen na de factuurdatum. Sluit je het erna af dan zijn "huidige kwalen" uitgesloten. Bepalingen lees je in de polisvoorwaarden.

De premie is 5.5% van de gehele reissom en € 3,50 poliskosten. Over dit bedrag wordt 21% assurantiebelasting berekend. Wij kunnen maximaal een reissom van € 3635,- per persoon verzekeren conform de solvency richtlijnen van de Europese Unie.

Allrisk Annuleringsverzekering

Deze verzekering gaat een stap verder dan de standaard annuleringsverzekering en juist in deze tijd is het aan te raden deze allrisk annuleringsverzekering af te sluiten Naast de redenen van de standaard verzekering, kun jezelf een reden bepalen om jouw reis te annuleren, mits het onverwacht, onvoorzien en aantoonbaar is. Bijvoorbeeld:

 • Een goede vriend(in) wordt ziek;
 • De oppas van je huisdier zegt af;
 • Of je krijgt toch die baan of opdracht en je moet snel beginnen;
 • Extra dekking bij COVID-19 besmetting tijdens de reis;
 • Als je voor vertrek in quarantaine moet terwijl je zelf niet ziek of besmet bent.

Met Allrisk is alles verzekerd, behalve 'geen zin' en 'slecht weer op je bestemming'. Het moet wel altijd onverwacht en onvoorzien zijn. Voor deze extra annuleringsredenen wordt 75% van de annuleringskosten of niet genoten reisdagen vergoed. Je hebt dus een eigen risico van 25%.

De premie is 7% van de gehele reissom en € 3,50 poliskosten. Over dit bedrag wordt 21% assurantiebelasting berekend. Wij kunnen maximaal een reissom van € 2857,- per persoon verzekeren.

Raadpleeg voor alle dekkingen de verzekeringskaart en de polisvoorwaarden.

6Boekingsoverzicht

Om de reis soepel te laten verlopen en voor de veiligheid van het reizen in een groep, is het noodzakelijk volledig gevaccineerd te zijn.

Gegevens worden geladen

Chat met Djoser