ANVR

SGR

Calamiteitenfonds

Reis zoeken

Soort reis

Regio

Met oog voor

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Vietnam

Tijdens de rondreis door Vietnam bezoek je o.a. Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekongdelta. Alleen al vanwege de landschappenen bijzondere steden is een bezoek aan Vietnam al de moeite waard, maar met zijn 4.000 jaar oude geschiedenis en verschillende bevolkingsgroepen is het land ook cultureel boeiend.

Ontdek het bijzondere Vietnam

Bij Djoser kun je kiezen uit verschillende Vietnam groepsreizen waarbij je zowel het noorden als het zuiden van Vietnam bezoekt. Ook is het mogelijk een Vietnam rondreis te combineren met Cambodja en Laos. Je vliegt op Hanoi of Saigon. In deze grote steden kom je al direct in aanraking met de Vietnamese cultuur.
Tijdens de rondreis Vietnam maken we gebruik van een eigen, lokaal gehuurde bus en regelmatig verwisselen we de bus voor een tocht per nachttrein of vliegtuig. We bezoeken grote steden met hier en daar wat westerse invloeden, maar ook nemen we een kijkje op het platte land en overnachten we bij mensen thuis.

In Cambodja en Laos krijg je mogelijkheid prachtige tempels te bezoeken en zal je vele monniken tegenkomen. Ook zullen we de adembenemende natuur ontdekken, onder andere tijdens een bezoek aan het prachtige Halonbaai.

Vietnamees klimaat

Door de langgerektheid van Vietnam en de hoogteverschillen is het klimaat in de verschillende delen van het land zeer verschillend. Vietnam is dus altijd goed te bereizen: als het in de ene plaats koel en bewolkt is, kan het in de volgende plaats zonnig en warm zijn.

Laos en Cambodja hebben een tropisch klimaat. De regentijd loop van juni tot en met september. Dit vormt echt geen belemmering voor het reizen. Juist tijdens de regentijd is de natuur prachtig in bloei en werken de buien verkoelend.

Goed verzorgde reizen

Tijdens rondreizen Vietnam overnachten we in centraal gelegen comfortabele hotels. Regelmatig zijn de kamers voorzien van airconditioning. Bij de 23-daagse groepsreis Vietnam wordt er ook bij mensen thuis overnacht. Deze accommodaties zijn simpel, maar wel dé manier om de cultuur en de mensen te leren kennen. Ook wordt er bij een aantal reizen een nacht doorgebracht op een bood bij Halonbaai.

Waarom Djoser?

Onze groepsreis Vietnam is erop gericht je op een ontspannen manier het land te laten verkennen en je optimaal te laten genieten. We volgen de mooiste routes en zorgen voor geode faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis Vietnam van Djoser kun je op een comfortabele manier alle hoogtepunten bezoeken.

Lees meer >

Kies een rondreis:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Johnny’s eettips

Djoser werkt samen met een lokale agenten die ter plaatsen de zaken va...

Lees meer >

Reviews, gem. 8,9

was een hele mooie reis
was een hele mooie reis

Naam: Tettje v.
Cijfer: 9