Djoser in de media

Djoser in de media

ZIN Magazine maart

Alleen, met 16 groepsgenoten, naar India & Nepal

Lees het artikel.


HP/De Tijd februari

Culinair Marokko en rondreis Zuid-Afrika

Lees het artikel.


National Geographic Traveller januari

Family-reis Marokko

Lees het artikel.


Mei
Het Laatste Nieuws - Reizen (België)

Wandelen in Wales

Lees het artikel.


ANWB Special Fietsen

Fietsen in Cuba

Lees het artikel.


Maart
Weekend Knack (België)


Albanië, door het land der Skipetaren.

Lees het artikel.


Januari
Leidsch Dagblad


Op de beurs van Djoser in het Rijksmuseum Volkenkunde komen vakantiegangers alvast in de sfeer.

Lees het artikel.


Oktober
Radio 1


Werklunch Djoser (Interview)
Een werklunch met Herman van der Velde, directeur van reisorganisatie Djoser die zijn bedrijf eerst verkocht en later weer terugkocht. Waarom koos hij er voor het bedrijf weer terug te nemen?


September
REIZEN magazine


Laura van Vilsteren (22) door Oezbekistan met Djoser.

Pagina 4 en pagina 98


Mei
BNR Nieuwsradio

Individuele groepsreizen, met 'vrijheid blijheid' als motto (interview)
Herman van der Velde bouwde reisorganisator Djoser op tot een bloeiende organisatie. Acht jaar geleden verkocht hij zijn levenswerk, maar hij bleef wel aan als directeur. Om het onlangs weer terug te kopen.


Maart
De Telegraaf - Reiskrant


Fietstocht op Cuba vóór ommekeer
De fiets als vakantievriend is (her)ontdekt. Steeds meer reisorganisaties onderzoeken of ze in den vreemde het fenomeen 'de ultieme fietservaring’ kunnen lanceren.

Lees het artikel.


September
Het laatste nieuws (België)


Trend: steeds meer gezinnen kiezen voor verre reis
Met (jonge) kinderen een verre reis maken: steeds meer Vlaamse gezinnen zetten de stap. Het aanbod stijgt, zeker dat van groepsreizen. Maar ook voor individuele gezinnen is de keuze groot. De meest gestelde vragen beantwoord.
 
Lees het artikel.


Juni
Feeling (België)


Kruidig koken in India
Zo rijk als hun palet van specerijen, zo boeiend is een reis door het noorden van India. Lezeres Marlies bereidde hemelse gerechten op haar trip van New Delhi naar de Taj Mahal en de paleizen van Rajasthan.

Lees het artikel.