ANVR

SGR

Calamiteitenfonds

Reis zoeken

Soort reis

Regio

Prijs

Met oog voor

Vertrekperiode

Reisduur

Rondreis Brazilië

Tijdens de rondreis door Brazilië bezoek je o.a. São Paulo, de beroemde Foz do Iguaçu-watervallen, het natuurgebied de Pantanal, het koloniale Paraty en het paradijselijke eiland Ilha Grande. We sluiten de reis af in het bruisende Rio de Janeiro. Deze stad wordt beschouwd als de mooist gelegen stad ter wereld en heeft veel gezichten: van een ultramoderne skyline tot de uitgestrekte krottenwijken, favela’s genaamd.

Kies een rondreis:

Met de boot de Amazone af

Op de 18-daagse reis naar de Braziliaanse Amazone leer je vanaf een ec...

Lees meer >

Reviews, gem. 9,8

in 1 woord GEWELDIG! van dag 1 tot dag tot dag 20 genieten....
in 1 woord GEWELDIG! van dag 1 tot dag tot dag 20 genieten. Deze reis heeft zoveel hoogtepunten, dat elke dag weer spannend is. Wel soms lange reisdagen, maar deze worden in goede bussen gedaan. Bonito, Pantanal, Foz do Iguaçu en Rio waren onze toppers. En dan ook nog een geweldige reisl. Marko!

Naam: Arie G.
Cijfer: 10

Op safari in... Brazilië!

Wist je dat de grootste concentratie wilde dieren buiten Afrika te vinden is in Brazilië? Daarvoor moet je niet in het Amazonegebied zijn, maar in de Pantanal, het meest uitgestrekte wetland ter wereld (ongeveer even groot als het Verenigd Koninkrijk). Met o.a. 80 zoogdier-, 600 vogel- en 1100 vlindersoorten behoort het tot een van ‘s werelds rijkste UNESCO Werelderfgoederen. De beroemdste dieren in de Pantanal zijn de capibara (grootste knaagdiersoort), reuzenooievaar, brulaap, reuzenotter, toekan, grote miereneter, tapir, emoe, kaaiman, de twee grootste arasoorten (de blauwe en de rode, ook groenvleugel genoemd) en het pronkstuk van de verzameling: de jaguar.