ANVR

SGR

Calamiteitenfonds

Reis zoeken

Soort reis

Regio

Met oog voor

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Thailand & Laos

Tijdens de rondreis door Thailand & Laos bezoek je o.a. Bangkok, River Kwai en Chiang Mai in Thailand. Ontdek de intrigerende hoofdstad Bangkok en de mooie natuur bij de ‘River Kwai’. In Laos bezoek je o.a. de Pak Ou-grotten, Luang Brapang en Vientiane. De sfeervolle koningsstad Luang Prabang staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Er zijn ook diverse rondreizen door Thailand mogelijk. De reizen eindigen op het strand van de eilanden Koh Chang of Koh Samed.
 

Kies een rondreis:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

'Langdradig' Bangkok

De hoofdstad van Thailand heeft een van de langste (ceremoniële) namen...

Lees meer >

Reviews, gem. 9,4

Net een paar dagen terug van een geweldige reis. Mooie afwis...
Net een paar dagen terug van een geweldige reis. Mooie afwisselende route door een prachtig land. Perfecte reisbegeleider en een geweldige groep. Alles bij elkaar goed voor een top-ervaring.

Naam: Jeroen P.
Cijfer: 9

Drijvend hotel op de River Kwai, Thailand

Spring vanuit je kamer in de rivier en laat je ‘s nachts door je hotel in slaap wiegen. Met Djoser overnacht je op de beroemde Kwairivier in een drijvend hotel: een ‘floatel’. Deze bungalows op vlotten worden ook ‘jungle rafts’ genoemd, want ze liggen midden in het oerwoud. De zachte deining van de golven zorgt voor optimale ontspanning en een aangename roes. De prachtige omgeving nodigt uit voor een longtail boottocht naar een mooie waterval.