Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Accommodaties

De plaatsen waar we tijdens deze reizen overnachten zijn zeer divers. We kiezen bij voorkeur voor kleinschalige accommodaties met een vriendelijke sfeer, dicht bij de plaatsen die we bezoeken. Afhankelijk van de reis die je maakt, slaap je de ene keer in een goed hotel of in een pension en de andere nacht in een dorpswoning bij een lokale familie of in een gezellige berghut. Ieder land heeft weer andere logeeradressen die je reis een extra dimensie geven. Je overnacht bijvoorbeeld in Egypte in een bedoeïenentent, in Vietnam logeer je een paar nachten bij een familie thuis, in Nepal in een simpel theehuis van de sherpa’s, in IJsland slaap je in een tent en in Zuid-Afrikaanse nationale parken in hutten en chalets. Een betere manier om het land intens te ervaren is er niet.

Bij de betreffende bestemmingen vind je onder 'praktische informatie / accommodatie' meer informatie over de overnachtingsplaatsen voor die reis.

Reis je alleen dan deel je in principe je kamer met een of twee alleenreizende reisgenoten van hetzelfde geslacht. Mocht het vanwege de groepssamenstelling zo uitkomen dat je in een eenpersoonskamer wordt ingedeeld, dan hoef je daarvoor niet extra te betalen. Wil je verzekerd zijn van een eigen kamer of tent, dan kunnen wij dat - indien beschikbaar - tegen een toeslag voor je regelen. Bij de diverse bestemmingen staat onder 'praktische informatie / accommodatie' de hoogte van deze toeslag vermeld. Bij een aantal wandelreizen is een éénpersoonskamer niet mogelijk.