• Overzicht Spanje actieve reizen van Djoser

Wandelvakantie Spanje

Tijdens de wandelvakantie in Spanje ontdek je in een ontspannen tempo alles wat de regio Andalusië te bieden heeft. De prachtige wandelreizen voeren je langs mooie dorpjes en historische routes. Na elke wandeling keren we terug naar ons centraal gelegen hotel in Canillas de Albaida, waar je genoeg mogelijkheden hebt om er ook zelf eens op uit te trekken. Liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de stad Granada. We bieden je een unieke manier om het mooie Spanje te gaan verkennen!

Lees meer

Kies een rondreis:

Ontdek de mooiste regio's van Spanje te voet

Het beste kun je een land te voet verkennen. Zo heb je alle tijd om alles om je heen te zien en krijg je de kans contact te leggen met de lokale bewoners. De wandelvakantie in Spanje biedt je genoeg afwisseling tussen de schilderachtige dorpjes en de prachtige natuur.

Ook voor de historici onder ons valt er genoeg te zien tijdens de wandelvakanties in Spanje. Zo zullen we op dag drie een stuk van de oude zijderoute volgen waar we regelmatig herinnerd worden aan de tijd dat de Moren hier in de 8e eeuw de scepter zwaaiden. Daarnaast kan je op de rustdag het beroemde Alhambra in de stad Granada bezoeken, die tegenwoordig op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Een goed wandelklimaat
Tijdens de wandelreizen door Spanje kun je genieten van aangename temperaturen. Het voor- en najaar zijn de beste periodes om te wandelen. De temperaturen zullen tijdens die periodes rond de 20 graden liggen. In de zomermaanden is in het in het zuiden van Spanje te heet om te wandelen; in die maanden voeren we de wandelreis dan ook niet uit.

Wandelvakanties in Spanje: voor wie?
Een wandelvakantie door Spanje van Djoser is geschikt voor iedereen met een normale tot goede conditie. We wandelen vanuit onze vaste accommodatie in Canillas de Albaida. Gemiddeld duren de wandelingen 4 tot 6 uur en gaan ze over goed begaanbare paden. We stijgen maximaal 720 meter, maar gemiddeld stijg je 400 meter per wandeling. Per dag kan je zelf kiezen of je mee gaat op een wandeling.

Een wandelreis is dé manier om het zuiden van Spanje op een actieve, en toch ontspannen manier te ontdekken!

Makkelijk online boeken
Bij Djoser kun je je wandelvakantie in Spanje ook ontspannen boeken. Alles kun je thuis vanachter je computer gemakkelijk regelen. Kies je favoriete wandelreis en boek gemakkelijk en snel online.

Terug naar boven