• Overzicht IJsland actieve reizen van Djoser

Wandelvakantie IJsland

Tijdens de wandelvakantie op IJsland wandel en kampeer je in drie verschillende natuurgebieden; in de groene vallei bij Thorsmork, het nationale park Skaftafell en het berggebied Landmannalaugar. In Skaftafell wandel je naar de waterval Svartifoss of naar de top van de Kristínartindur, vanuit Landmannalaugar door het lavaveld achter de camping of je loopt de ‘koningsetappe’. Reykjavik is het begin- en eindpunt van deze wandelreis. Jouw wandelvakantie op IJsland begint bij Djoser!

Meer over Wandelreis IJsland

Ontdek IJsland te voet
De beste manier om IJsland te leren kennen is te voet. Op die manier kun je optimaal genieten van de spectaculaire natuur. Tijdens de wandelreis door IJsland wandel je over goed begaanbare paden naar de mooiste plekjes. Zo beklimmen we onder andere de 458 meter hoge Valahnukur, waarna je een prachtig uitzicht hebt over de vallei en kamperen we een paar nachten in Skaftafell nationaal park.

Tussendoor is er op de wandelreis door IJsland soms de mogelijkheid heerlijk te ontspannen door middel van een duik in één van de geothermische baden die we regelmatig tegenkomen. Ook voor de dierenliefhebber is er genoeg te zien. Zo zullen we een kolonie papagaaiduikers bezoeken en kan je een walvissafari maken.

Goed verzorgde wandelreizen op IJsland
Met Djoser is je wandelvakantie altijd goed geregeld. Je boekt een verzorgde wandelreis, waardoor je optimaal kunt genieten van al het moois dat IJsland te bieden heeft. Je vliegt op Keflavik waarvandaan we meteen naar de hoofdstad Reykjavik rijden. Gedurende het grootste gedeelte van de reis overnachten we in goede tenten op de mooiste plekjes van IJsland. Ook is er Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig.

Wandelvakantie op IJsland: voor wie?
De wandelvakantie op IJsland is geschikt voor iedereen met een normale tot goede conditie. De duur van de wandelingen varieert van 1,5 uur tot 6,5 uur. Je kunt de zwaarte van de reis uiteindelijk zelf bepalen, want je bent uiteraard niet verplicht op de wandelingen mee te gaan.

Boek je wandelvakantie online
Een wandelreis is dé manier om IJsland en z’n spectaculaire natuur te ontdekken. De wandelreis naar IJsland kan je eenvoudig en snel online boeken. Thuis, vanachter je computer. Kies simpelweg je favoriete wandelvakantie en regel alles gemakkelijk online.