Wandel- of fietsreis zoeken

Zoek je Djoser Wandel- of Fietsreis

Wandel- en fietsreizen wereldwijd

Te voet of op de fiets beleef je een land veel intenser. Met Djoser wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van zeer dichtbij. Onze wandel- en fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen.

Lees meer

Wandel- en fietsreizen

Er is geen betere manier om een land te ervaren dan wandelend of op de fiets. Je beleeft je omgeving een stuk intenser en komt op plekken waar je met een bus nooit zou komen. Met onze wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden, kom je in leuke dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van dichtbij. Als je het leuk vind om op een actieve manier te reizen dan is Djoser Wandel&Fiets vast iets voor jou.

Meer over Djoser Wandel- en fietsreizen

Waardering service Beoordeling 9,3

Benieuwd naar onze service en dienstverlening rondom corona? Bekijk hier de reviews.

 • Michel

  Omdat door Corona onze reis naar Indonesie niet doorging hebben we toen een Voucher van Djoser gekregen. Omdat we na een jaar erachter kwamen dat een verre reis er voorlopig nog niet inzit, hebben we maar besloten om geld terug te vragen. Na een mailtje naar Djoser was dit binnen enkele dagen geregeld. Prima actie van Djoser,.

  9,0

  9,0
 • Adrie

  Door de corona crisis kon onze reis niet doorgaan en omdat wij voorlopig geen kans zien weer een reis te boeken heeft Djoser onze reissom binnen 4 dagen teruggeboekt. Super geregeld.

  10,0

  10,0
Bekijk alle reviews
Travelife
Go to top