Wandelvakantie Turkije

Met een wandelvakantie in Turkije geniet je optimaal van al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Tijdens de wandelreizen in het zuiden van Turkije lopen we in de uitlopers van het Taurusgebergte langs verschillende Lycische bergdorpjes. Ook wandelen we van het spookdorp Kayakoy naar de azuurblauwe lagune van Oludeniz. We overnachten twee nachten in een traditioneel berghuis, midden in een Turkse gemeenschap. Op de vierde dag maken we een boottocht langs de zuidkust en verschillende eilandjes. Al met al een wandelvakantie om van te dromen!

Lees meer >

Kies een rondreis:

Ontdek het mooie Turkije te voet
De beste manier om een land te verkennen is te voet. Op die manier kom je sneller in contact met de lokale bevolking en kan je optimaal genieten van de bijzondere natuur. Tijdens de wandelreizen in Turkije volgen we de mooiste routes door dorpjes, platteland en bossen.

We vliegen op Dalaman en rijden van daaruit meteen door naar Fethiye, waar we vier nachten zullen blijven. Van daaruit maken we prachtige wandelingen in het Taurusgebergte. Ook zullen we tijdens de wandelvakantie in Turkije het mooie platteland bezoeken. Wellicht kunnen we de boeren helpen met oogsten van de vele soorten vruchten die zij in dit gebied verbouwen!

Goed verzorgde wandelreizen
Met Djoser is je wandelvakantie altijd goed geregeld. Je boekt verzorgde wandelreizen, die je zorgeloos meevoeren door al het moois wat Turkije te bieden heeft. Gedurende de wandelvakantie in Turkije overnachten we de meeste nachten in een comfortabel middenklasse hotel in Fethiye, met op elke kamer eigen douche en toilet. Tijdens onze wandeltochten in het binnenland overnachten we in een traditioneel berghuis. Beide accommodaties beschikken over een zwembad. Gedurende de hele reis is er een Nederlandstalige reisbegeleider aanwezig.

Is de wandelvakantie in Turkije iets voor mij?
De wandelvakantie in Turkije is geschikt voor iedereen met een normale tot goede conditie. Tijdens deze wandelreis kom je op een maximale hoogte van 1200 meter. De wandelingen duren gemiddeld tussen de 5 en 6 uur per dag en behalve enkele korte, steile klimmen, is het in dit gebied voornamelijk ontspannen wandelen.

Djoser wandelreizen boek je eenvoudig online
Onze wandelreizen zijn dé manier om het echte Turkije te leren kennen: op een actieve, maar toch ontspannen manier. Omdat we je je reis ook op een ontspannen manier willen laten boeken, kan je dat bij Djoser gemakkelijk online doen. Kies je favoriete wandelvakantie en regel alles snel en eenvoudig online.